Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
Літо – час веселих та спекотних днів, що може бути краще за порцію холодного смачного морозива? Саме з метою подарувати щастя 6 липня в м. Чернівці завітало Свято Морозива No1 від найбільшого виробника морозива в Україні – компанії "Рудь" (ПАТ "Житомирський маслозавод").

Сотні чернівецьких сімей завітали в ТРЦ DEPOt, щоб відволіктися від щоденних турбот та відпочити на Святі Морозива. На дітлахів та дорослих чекало безліч розваг, веселощів, атракціонів, подарунків і, звичайно, найрізноманітнішого морозива "Рудь". Всі вони занурилися в чарівну казку, адже Свято Морозива можна назвати окремою країною, у якій існують свої правила та навіть "валюта" під назвою "рудики". На святі "рудики" можна було отримати, купуючи морозиво та обмінюючи обгортки. Ну а за "рудики" вже взяти участь у будь-яких атракціонах, розвагах, а також отримати корисні сувеніри на згадку! Відчули себе дітьми і дорослі, які разом зі своїми малюками брали участь у конкурсах. Адже Свято Морозива – це саме те, що потрібно для гарного відпочинку всією сім’єю.

Казкові герої та аніматори, запальні ведучі, що пропонували цікаві конкурси, естафети та забави, – на Святі Морозива дітям було весело та незабутньо. А безліч атракціонів дозволило знайти кожному свою цікавинку: аквагрим, цікаві зачіски, спортивні ігри та багато-багато іншого...

"Саме "Рудь" дарує щастя!" - головний девіз цьогорічних Свят Морозива.

На цьому наголосив Президент компанії "Рудь" – ПАТ "Житомирський маслозавод" Петро РУДЬ: "Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя. Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні діти не повинні бути позбавлені дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг. Тому вже дев’ятий рік поспіль у рамках своїх соціальних ініціатив продовжуємо проводити Свята Морозива – по всій Україні, незалежно, захід чи схід, південь чи північ... Дякуємо за довіру всім вам, нашим споживачам, та обіцяємо й надалі тримати високу планку, радувати якісною та смачною продукцією і пропонувати цікаві проекти".

Морозиво "Рудь" дійсно дарує щастя! Яскраве тому підтвердження – усміхнені обличчя дітей і дорослих, які відвідали свято.

Подробиці щодо Свята Морозива у Чернівцях – на сайті svyato.rud.ua
СВЯТО МОРОЗИВА No1: КОМПАНІЯ «РУДЬ» ДАРУЄ ЩАСТЯ!
11-07-2014, 15:04

Новини партнерів:
Перевізники у Чернівцях виступили проти штрафів і перевезення пільговиків
Вони вважають, що проект рішення про конкурс направлений на знищення транспортних підприємств у Чернівцях
На Буковині затримали чоловіка, який намагався дати хабар 500 доларів керівнику райвідділу поліції
Зловмисник намагався таким способом вирішити питання про повернення вилученого автомобіля

Погода, Новости, загрузка...
Унікальні праліси та старовікові ліси Буковини потребують термінового захисту (прес-реліз)

В рамках проекту “Збереження карпатських пралісів” у 2014-2015 роках місцеві науковці та експерти провели грунтовні обстеження лісів на територіях, прилеглих до національних природних парків області:"Черемоський" і "Вижницький"
4 салони одягу в Чернівцях, з якими ви будете виглядати на всі 100 (на правах реклами)

Перелік магазинів, де можна знайти комплекти вбрань для неї та нього як для урочистих подій (вечірній вихід, весілля), так і на щодень
TRINITY BRIDE: випускна сукня для маленької принцеси (на правах реклами)

Кожна дівчинка мріє про сукню принцеси. Випускний у дитячому садочку – прекрасний привід здійснити цю мрію!
• Опитування
Від раку шийки матки допоможе вакцина

Вакцинуватися бажано до початку статевого життя