Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
Літо – час веселих та спекотних днів, що може бути краще за порцію холодного смачного морозива? Саме з метою подарувати щастя 6 липня в м. Чернівці завітало Свято Морозива No1 від найбільшого виробника морозива в Україні – компанії "Рудь" (ПАТ "Житомирський маслозавод").

Сотні чернівецьких сімей завітали в ТРЦ DEPOt, щоб відволіктися від щоденних турбот та відпочити на Святі Морозива. На дітлахів та дорослих чекало безліч розваг, веселощів, атракціонів, подарунків і, звичайно, найрізноманітнішого морозива "Рудь". Всі вони занурилися в чарівну казку, адже Свято Морозива можна назвати окремою країною, у якій існують свої правила та навіть "валюта" під назвою "рудики". На святі "рудики" можна було отримати, купуючи морозиво та обмінюючи обгортки. Ну а за "рудики" вже взяти участь у будь-яких атракціонах, розвагах, а також отримати корисні сувеніри на згадку! Відчули себе дітьми і дорослі, які разом зі своїми малюками брали участь у конкурсах. Адже Свято Морозива – це саме те, що потрібно для гарного відпочинку всією сім’єю.

Казкові герої та аніматори, запальні ведучі, що пропонували цікаві конкурси, естафети та забави, – на Святі Морозива дітям було весело та незабутньо. А безліч атракціонів дозволило знайти кожному свою цікавинку: аквагрим, цікаві зачіски, спортивні ігри та багато-багато іншого...

"Саме "Рудь" дарує щастя!" - головний девіз цьогорічних Свят Морозива.

На цьому наголосив Президент компанії "Рудь" – ПАТ "Житомирський маслозавод" Петро РУДЬ: "Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя. Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні діти не повинні бути позбавлені дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг. Тому вже дев’ятий рік поспіль у рамках своїх соціальних ініціатив продовжуємо проводити Свята Морозива – по всій Україні, незалежно, захід чи схід, південь чи північ... Дякуємо за довіру всім вам, нашим споживачам, та обіцяємо й надалі тримати високу планку, радувати якісною та смачною продукцією і пропонувати цікаві проекти".

Морозиво "Рудь" дійсно дарує щастя! Яскраве тому підтвердження – усміхнені обличчя дітей і дорослих, які відвідали свято.

Подробиці щодо Свята Морозива у Чернівцях – на сайті svyato.rud.ua
СВЯТО МОРОЗИВА No1: КОМПАНІЯ «РУДЬ» ДАРУЄ ЩАСТЯ!
11-07-2014, 15:04

Новини партнерів:
Більшість фракцій Чернівецької міськради не визначились, чи дозволять вони складати повноваження депутатів "Самопомочі"
Депутати або не визначились зі своєю позицією з цього питання, або скептично ставляться до такого голосування

«Тариф несправедливий, але підприємство має вижити»: мер Чернівців прокоментував подорожчання проїзду у тролейбусах
Міський голова заявив, що економічно обгрунтований тариф - 3 гривні, але погодився і на дві
Проїзд у тролейбусах у Чернівцях дорожчає до 2 гривень
Хоча економічно обґрунтованим є 3 гривні

Погода, Новости, загрузка...
Цирк – завжди радість, жарти, сміх і святковий настрій! (на правах реклами)

Цирк "Олімп" у рамках міжнародного проекту "Цирк третього тисячоліття" підготував нове барвисте шоу під назвою "Поїхали!!!"
Секрети освітлення від бутіка Ok-Light (на правах реклами)

Нещодавно в Чернівцях відбулося відкриття бутіку LED-освітлення OK-LIGHT.[/b] Цей дорогий на вигляд магазинчик здивує вас приємними ринковими цінами, зацікавить широтою асортименту та ексклюзивністю товарів.
Виїзні науково-пізнавальні семінари "Вода - основна складова життя" (на правах реклами)

З нагоди Всесвітнього дня водних ресурсів, що відзначається 22 березня, НВП "Акватон"[/b] за підтримки Чернівецької ОДА у складі незалежної регіональної експертної групи із безпеки та якості води пропонує проведення "Виїзних науково-пізнавальних семінарів "Вода - основна складова життя".
«Ів.Арт.Студія»: творимо красу вже два роки (на правах реклами)

На вулиці весна, а це означає, що кожна жінка й кожен чоловік прагнуть змін й оновлення, насамперед ззовні. Це зробити легко, а ще зразу помітно результат
"Дім Надії": зроби вірний крок у критичній ситуації (на правах реклами)

Головна мета організації – допомогти жінкам зберегти вагітність. Спеціалісти намагаються вникнути в їхні ситуації, не переконувати, а розповісти про шкідливі наслідки необдуманого вчинку, щоб вони в кризовій ситуації все ж зробили вибір на користь життя