Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
Літо – час веселих та спекотних днів, що може бути краще за порцію холодного смачного морозива? Саме з метою подарувати щастя 6 липня в м. Чернівці завітало Свято Морозива No1 від найбільшого виробника морозива в Україні – компанії "Рудь" (ПАТ "Житомирський маслозавод").

Сотні чернівецьких сімей завітали в ТРЦ DEPOt, щоб відволіктися від щоденних турбот та відпочити на Святі Морозива. На дітлахів та дорослих чекало безліч розваг, веселощів, атракціонів, подарунків і, звичайно, найрізноманітнішого морозива "Рудь". Всі вони занурилися в чарівну казку, адже Свято Морозива можна назвати окремою країною, у якій існують свої правила та навіть "валюта" під назвою "рудики". На святі "рудики" можна було отримати, купуючи морозиво та обмінюючи обгортки. Ну а за "рудики" вже взяти участь у будь-яких атракціонах, розвагах, а також отримати корисні сувеніри на згадку! Відчули себе дітьми і дорослі, які разом зі своїми малюками брали участь у конкурсах. Адже Свято Морозива – це саме те, що потрібно для гарного відпочинку всією сім’єю.

Казкові герої та аніматори, запальні ведучі, що пропонували цікаві конкурси, естафети та забави, – на Святі Морозива дітям було весело та незабутньо. А безліч атракціонів дозволило знайти кожному свою цікавинку: аквагрим, цікаві зачіски, спортивні ігри та багато-багато іншого...

"Саме "Рудь" дарує щастя!" - головний девіз цьогорічних Свят Морозива.

На цьому наголосив Президент компанії "Рудь" – ПАТ "Житомирський маслозавод" Петро РУДЬ: "Ми розуміємо, наскільки важливо сьогодні, у досить непростий і нелегкий для нашої країни час, подарувати хоч трохи позитиву, посмішок, одним словом, подарувати щастя. Ми, як соціально відповідальна компанія, впевнені, що навіть у важкі дні діти не повинні бути позбавлені дружнього спілкування, родинного затишку, тепла, подарунків і розваг. Тому вже дев’ятий рік поспіль у рамках своїх соціальних ініціатив продовжуємо проводити Свята Морозива – по всій Україні, незалежно, захід чи схід, південь чи північ... Дякуємо за довіру всім вам, нашим споживачам, та обіцяємо й надалі тримати високу планку, радувати якісною та смачною продукцією і пропонувати цікаві проекти".

Морозиво "Рудь" дійсно дарує щастя! Яскраве тому підтвердження – усміхнені обличчя дітей і дорослих, які відвідали свято.

Подробиці щодо Свята Морозива у Чернівцях – на сайті svyato.rud.ua
СВЯТО МОРОЗИВА No1: КОМПАНІЯ «РУДЬ» ДАРУЄ ЩАСТЯ!
11-07-2014, 15:04

Новини партнерів:
На пилорамі на Буковині кілок прошив наскрізь чоловіка
Лікарі змогли потерпілого врятувати
Патріарх Філарет прибув на Буковину (ФОТО)
Відвідав церкву Преподобної Параскеви Сербської

Погода, Новости, загрузка...
Свій пан – не польський
"Гірше ляха свої діти…"
«Суддя та його кат»: гра в шахи між добром і злом
Про детективну повість Фрідріха Дюрренматта
Маленькі будівельники від "Міста мрій" (на правах реклами)

Нещодавно, 15 липня 2017 року (з 12:00 до 15:00), у Центральному парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбулася реалізація національного проекту "Місто професій".
Поради для чоловіків від лікаря-уролога МЦ "Оксфорд Медікал" (на правах реклами)

Більшість чоловіків, що мають проблеми з ерекцією або передчасним сім’явиверженням навіть не знають, до кого можна звернутися, і загалом погано проінформовані про можливість лікування таких порушень. Крім того, за статистикою, 30–40% чоловіків у віці від 25 до 40 років страждають від простатиту
Центр відновлення зору "АС" – максимальне піклування про ваш зір (на правах реклами)

Станом на сьогодні в закладі проведено більше 25 тисяч обстежень і 11 тисяч операцій. Згідно статистики центру "AS" 70% людей, які звертаються, роблять це після рекомендації задоволених клієнтів, 23% – після ознайомлення з рекламою.
Салон краси LS запрошує на роботу! (на правах реклами)

У зв`язку з відкриттям, потрібні на роботу майстри
• Опитування
Буковинка за все життя не випила ще жодної таблетки
У "Доброму здоров’ї" читайте, як лікуватися травами.