RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Опалювальний сезон розпочнеться ще не скоро, а зниження температури за вікном вже дає про себе знати і всередині житлових приміщень. Тим більше, що початок опалювального сезону може затягнутися, оскільки уряд нашої держави прийняв рішення вважати нормальною у квартирах температуру +16 градусів. Отож, у кінці вересня-жовтні за відсутності централізованого опалення постає питання так званого "догріву" квартир до комфортної температури, особливо там, де проживають сім’ї з дітьми.

Чим обігріти квартиру ДО початку опалювального сезону (на правах реклами)


Звичайно, це питання кожен вирішує у міру своєї винахідливості і можливостей. Але, бажаючи уникнути значних витрат на те, щоб у перехідний період мати комфортну температуру в помешканні, варто звернути увагу на спеціальні прилади, створені за новітніми технологіями – інверторні кондиціонери.

Інженери і дизайнери ТМ Ballu створили прилад, що поєднує в собі найбільш передові технології. В результаті вийшов неймовірно стильний, інтуїтивно легкий в управлінні і приголомшливо функціональний кондиціонер iGreen.

Чим обігріти квартиру ДО початку опалювального сезону (на правах реклами)


Кондиціонери BALLU серії iGreen Inverter з функцією WIFI – революційна модель, яка не має аналогів на ринку в своєму ціновому сегменті. Фактично системи кондиціонування повітря з інвертором і, зокрема, Ballu серія iGreen BSAI підлаштовуються під зміни кількості тепла, яке надходить до приміщення, і робить це "з розумом". Оптимальне регулювання продуктивності компресора дає не тільки підтримання комфортної температури в режимах охолодження і нагрівання повітря, але й економію електроенергії. Тому інвертор можна використовувати цілодобово, не піклуючись про вартість електроенергії. Це в основному інвертори класів А, А+, А2+А, які є надзвичайно економними. На 1кВт електроенергії, спожитої ними, вони видають тепла на 3кВт. Тобто, ці кондиціонери мають дуже високий ККД.

Чим обігріти квартиру ДО початку опалювального сезону (на правах реклами)


iGreen DC Inverter – це надфункціона спліт-система з революційною функцією управління Smart Wi-Fi. Контролювати роботу приладу і керувати кліматом в своєму будинку можна з будь-якої точки світу. Для цього треба просто встановити програму CloudAircon з App Store або Google Market на мобільний пристрій. Напередодні приїзду додому власник такого кондиціонера може запустити його зі свого смартфону чи з комп’ютера і прийти додому вже в теплу кімнату.

Чим обігріти квартиру ДО початку опалювального сезону (на правах реклами)


Слід пам’ятати:

-Кондиціонер має бути розрахований на ту кімнату, в якій він встановлюється: кухню, дитячу, спальню тощо. Для спальні інвертори дуже вигідні, тому що вони працюють дуже тихо, практично безшумно. Для кімнати площею до 20 м кВ як правило достатньо інверторного кондиціонера "9" типо-розміру.

-Буде помилкою ставити інверторний кондиціонер в коридор і наївно думати, що інша кімната чи кімнати обігріватимуться автоматично.

- Щоб не виникало проблем зі здоров’ям під час роботи кондиціонера, потрібно ЩОБ лопасті правильно були скеровані і повітря надходило в приміщення комфортно.

Чим обігріти квартиру ДО початку опалювального сезону (на правах реклами)


За детальнішою інформацією звертатися за адресою: вул. Воробкевича, 1-А, тел.: (0372) 585-155, (098) 446-90-88, (099) 355-72-13.
Редактор: Марія Фернюк
15-09-2015, 17:49
Коментарів 0 Переглядів 2 320

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.