RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Симптоми і перебіг варикозу

Варикозна хвороба вен нижніх кінцівок в наші дні вважається одним з найпоширеніших захворювань в статистиці судинної хірургії. Згідно з різноманітними підрахунками світових наукових видань, синдром варикозно розширених вен з різними ступенями проявів зустрічається у більш ніж 60% обстежених людей, переважна частина яких - жінки.

Варикозна хвороба являє собою патологію вен, яка характеризується їх розширенням та порушенням функції клапанного апарату, що спершу може проявлятися лише появою телеагіектазій (судинних зірочок) та в подальших стадіях може тягнути за собою важкі порушення венозного відтоку у вигляді хронічної венозної недостатності з усіма її проявами (набряки ніг, свербіж у місцях розширених вен, пігментації шкіри (потемніння різного ступеню), порушення трофіки з появою виразок та приєднанням вторинної інфекції, а також утворення тромбів).

Сучасні методи лікування ВАРИКОЗУ в МЦ «Оксфорд Медікал Чернівці» (на правах реклами)


До найважливіших факторів розвитку патології можна віднести спадкову схильність, надлишкову масу тіла, тривалі статичні навантаження на ноги і малу рухову активність, прийом гормональних препаратів (прогестерон, естроген), а також патологію сполучної тканини.

В основі розвитку захворювання є порушення функції клапанного апарату вен, що призводить до патологічного скиду крові (рефлюксу) з глибоких вен у поверхневі (велика та мала підшкірні вени), за рахунок чого судинна стінка розширюється та деформується, а кров починає застоюватись і частково рухатись по вені у зворотному напрямку. Це призводить до підвищення венозного тиску та розширення досі здорових вен, а венозний застій та сповільнення кровоплину – до тромбоутворення.

Більшість людей вважають цю патологію лише косметичним дефектом, та мало хто задумується, що нелікування хвороби та її можливі ускладнення часто стають причиною не лише втрати працездатності, але й інвалідності пацієнта і створення загрозливих для життя станів.

Сучасні методи лікування ВАРИКОЗУ в МЦ «Оксфорд Медікал Чернівці» (на правах реклами)


Лікування варикозу

Донедавна вважалось, що варикозного розширення вен можливо позбутися лише шляхом відкритої операції, що не дозволяло уникнути небажаних наслідків, як естетичних у вигляді шрамів на ногах і залишенням телеангіектазій, так і тривалого обмеження або втрати працездатності в післяопераційний період. При цьому консервативне лікування хронічних захворювань вен досі, як правило, використовується лише для лікування симптомів хвороби.

Сьогодні існують різноманітні методики малоінвазивних втручань, за допомогою яких можна позбавитися варикозної хвороби вен нижніх кінцівок на будь-якій стадії захворювання, та при цьому зберегти максимальний косметичний ефект після процедури. Одним з таких методів є ендовенозна лазерна коагуляція (ЕВЛК, EVLT)

Сучасні методи лікування ВАРИКОЗУ в МЦ «Оксфорд Медікал Чернівці» (на правах реклами)

Ендовенозна лазерна коагуляція

Ця мініінвазивна операція виконується під контролем ультразвуку та під місцевою анестезією, що дозволяє мінімізувати травмування пацієнта. Через катетер оптоволокно вводиться у просвіт вени, проходячи всю патологчно змінену ділянку та після знеболення, поступово забираючи склопровід, по ньому подаються лазерні імпульси, завдяки яким вена коагулюється та "заклеюється" зсередини.
Операція не супроводжується порізами, не залишає після себе пігментації та шрамів!

Переваги "лазерного" лікування:

• Відсутність болю (здійснюється під місцевим знеболенням).
• Маніпуляція відбувається під ультразвуковим контролем, що дозволяє уникнути ускладнень.
• Висока ефективність.
• Оперативне втручання виконується за 60-90хв., після чого пацієнт може йти додому.
• Високий косметичний ефект (виконується без жодного розрізу).
• Легкий період відновлення.
• Лікування амбулаторне - не потребує госпіталізації.

Медичний центр "Оксфорд Медікал Чернівці" вже протягом тривалого часу успішно лікує варикозне розширення вен без жодного розрізу. Про це свідчать позитивні відгуки пацієнтів:

Тетяна Горпенюк, 56 р., чернівчанка:

"Звернулася в медичний центр "Оксфорд Медікал Чернівці" за рекомендацією знайомої, що там працювала. Впевнено пішла на огляд, так як чула хороші відгуки про лікаря. Операцію мені зробили 23.08.2014. Все було зроблено так, як і обіцяли: під місцевим знеболенням, операція продовжувалася трохи більше години, без жодного розрізу, і головне - РЕЗУЛЬТАТИВНО. Період одужання неважкий, я вийшла на роботу одразу. Дуже мені сподобалося те, що протягом цього року я регулярно ходила на контрольні огляди. Період одужання лікар тримав під власним контролем. Хочу висловити подяку лікарю Матішинцю Івану Івановичу та всім працівникам медичного центру "Оксфорд Медікал Чернівці". Дуже рада похвалитися результатом операції, почуваюся чудово, а який вигляд тепер мають мої ноги, можете побачити на цих фото".

Сучасні методи лікування ВАРИКОЗУ в МЦ «Оксфорд Медікал Чернівці» (на правах реклами)


Ліцензія АВ№526971 від 28.04.2010р.

Медичний центр "Оксфорд Медікал"
м. Чернівці, пр. Незалежності, 121А
(0372) 51-01-02 або (050) 988 11 56


chernivtsi.oxford-med.com.ua

САМОЛІКУВАННЯ МОЖЕ БУТИ ШКІДЛИВИМ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я!
Редактор: Марія Фернюк
25-08-2015, 11:13
Коментарів 0 Переглядів 6 388

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.