RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Ексклюзивні банківські послуги від міжнародного банку «КРЕДІ АГРІКОЛЬ» (на правах реклами)

Французьке ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" вже 22 роки успішно працює на українському банківському ринку. Минулий 2014 рік не став винятком. Банк увійшов до ТОП-8 найприбутковіших банківських установ України.

А французька банківська група CREDIT AGROLE, якій належить банк, другий рік поспіль стає найприбутковішим банком у Франції. Загалом, у Франції CREDIT AGROLE обслуговує понад 85% фермерів, 42% малого бізнесу і 36% роздрібних клієнтів.

З кожним роком все більше клієнтів обирають ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" для обслуговування, переконуючись у його стабільності та надійності. Банк має досвід та всі необхідні засоби, щоб допомогти Вашому бізнесу повністю реалізувати свій потенціал.

Спеціально для представників малого та середнього бізнесу в ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" створена лінійка продуктів як для щоденного обслуговування, так і депозитних та кредитних продуктів. Банк розробив низку пакетів для розрахунково-касового обслуговування, які допомагають клієнтам зробити їхні витрати більш прогнозованими та зекономити кошти.

ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" пропонує зручний спосіб організації виплат на Вашому підприємстві. У рамках зарплатного проекту Ви маєте можливість швидко та оперативно здійснювати розрахунки з працівниками за заробітною платою, витратами на відрядження, преміями, компенсаціями тощо, використовуючи платіжні картки провідних платіжних систем VISA та MasterCard. А співробітники, у свою чергу, мають змогу оформити кредитну картку, плата за користування якою буде нижчою, ніж зазвичай. Також банк пропонує скористатися послугами карткового депозиту "Мобільні заощадження" з підвищеною відсотковою ставкою на залишок.

Для приватних осіб ми пропонуємо широкий вибір банківських продуктів. Кредити на такі марки автомобілів, як "Renault", "Nissan", "Toyota", "Lexus", "Mazda", "Suzuki", "Subaru", "Hyundai", KIA та інші стали більш доступними завдяки співробітництву ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" з їх імпортерами і дилерами на українському ринку. Ми працюємо з грошовими переказами, на конкурентних умовах відкриваємо пенсійні картки, видаємо кредитні картки на різні потреби, надаємо кредити готівкою, у тому числі з урахуванням специфіки мешканців села, і, звісно, приймаємо вклади.

Для клієнтів, які звикли економно ставитися до свого часу, ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" готовий вирішити питання, пов’язані не тільки з фінансами. Втілений цей комплекс ексклюзивного сервісу у спеціальній пакетній пропозиції VIP-пакет.

До VIP-пакету входять як класичні банківські послуги, так і вирішення організаційних питань, які стосуються усіх сфер життя клієнта і його сім’ї.
Наприклад, така послуга, як "консьєрж-сервіс", бере на себе вирішення питань, починаючи від пошуків потрібної книги, привітання близьких і закінчуючи підбором оптимального туроператора для вашого відпочинку. До того ж, шукати необхідні Вам речі будуть протягом 24 годин на добу.

Для любителів подорожей корисними стануть дві елітні міжнародні карти VISA Infinite і MasterCard Platinum. Не зайвими будуть картка Prioritu Pass (що відкриває доступ у VIP-зали для відпочинку будь-якого аеропорту Європи) і картка Iapa (картка 15% знижки при розрахунку в європейських магазинах).

А спеціальні умови на кредитування, оформлення депозитних вкладів і надання скриньки в сейфі банку (перші 30 днів безкоштовно) – стануть приємним фінансовим бонусом для користувачів VIP-пакету.

Останній рік ПАТ "КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК" активно розвиває послугу з банкострахування, тобто придбання страховок на авто, житло або страхування життя у банку. Разом зі своїм партнером СК "УНІКА" банк розробив інноваційний страховий продукт під назвою "Коробочні продукти". Їхня особливість полягає в тому, що вони є доступними, простими та займають мінімум часу для оформлення договору страхування. Клієнт може обирати страхову суму залежно від страхового платежу.

Щодо продуктів автострахування, то за спеціальними та дуже доступними цінами в банку можна оформити страхування цивільної відповідальності (ОСЦВ), добровільне страхування відповідальності власників транспортних засобів, добровільне страхування транспортних засобів "Повне КАСКО", обов’язкове страхування для тих, хто виїжджає за кордон на власному авто (Зелена картка).

Адреса: м. Чернівці, вул. Першотравнева, 19
Тел.: (0372) 55-77-16, 55-77-13

Ліцензія НБУ №99 від12.10.2011
Редактор: Марія Фернюк
10-06-2015, 16:36
Коментарів 0 Переглядів 3 265

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.