RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Краса та вічність природного каменю – у виробах ПП Гісса (на правах реклами)

Якщо Ви плануєте замовити вироби із граніту чи мармуру та бажаєте, щоб Ваше замовлення було виконане справді якісно, і виріб служив довго та надійно, до вибору компанії-виробника потрібно підійти з розумінням всієї серйозності цього питання. Перевага у виборі повинна надаватися компанії із винятково позитивною репутацією, з великим досвідом роботи, а сировина виробництва повинна відповідати всім нормам та стандартам.

Колектив ПП Гісса – спеціалісти у сфері виготовлення виробів із високоякісних натуральних природних каменів – граніту та мармуру. Великий досвід роботи та безліч зданих масштабних об’єктів, виконаних проектів “під ключ”, дозволили компанії міцно закріпитися на ринку. Кожен потенційний замовник може особисто переконатися у якості виготовлення всіх

архітектурних та дизайнерських елементів декору від ПП Гісса – для дому, саду, дачі, офісів, приватних житлових та негромадських будівель. Це мармурові та гранітні підвіконня, каміни, стільниці, фонтани, сходи, поруччя, балясини, вхідні групи, барні стійки, огорожі, підлога, фасади, бруківка, пам’ятники із граніту та багато інших виробів. Асортимент продукції з граніту та мармуру нараховує більше 200 видів, враховуючи також й ексклюзивні сорти.

Перевагами підприємства є наявність сучасного різноманітного обладнання, використання останніх інноваційних технологій, постійна перепідготовка кадрів, проведення облицювальних та реставраційних робіт будь-якого ступеня складності. Цінова політика також виступає козирем компанії, адже власні сировинна база та виробництво дозволяють встановлювати конкурентноспроможні ціни, котрі не включають в себе оплату посередникам.

Гарні сходи – візитівка Вашого будинку

У будь-якому домі саме сходи є елементом, на який передусім звертається увага. Сходи зустрічають гостей, сходи їх і проводжають. Облицювання сходів є частиною статусу господаря дому. Наскільки багатими, розкішними та гарними вони створені, скільки праці в них і вкладено. Це свідчить про можливості та смаки господаря будинку.

Краса та вічність природного каменю – у виробах ПП Гісса (на правах реклами)

Довговічні, міцні та надійні сходи завойовують все більше і більше прихильників. Якщо говорити не про прості бюджетні серії облицювання, а про дійсно дорогі, багаті та розкішні матеріали, то це неодмінно має бути облицювання з натурального каменя. Естетично привабливий фасад Вашого будинку буде як нічим іншим ідеально прикрашений сходами із натурального граніту чи мармуру від ПП Гісса. Це найкращі камені, котрі можуть бути задіяні в облицюванні входу у Ваш дім.

Багато хто може сказати, що це занадто дороге задоволення, але, по-перше, компанія працює без посередників, зі своїми матеріалами, котрі самі ж добувають, що значно зменшує витрати та, відповідно, ціни. А по-друге, аналогічні сходи із високоякісної деревини будуть коштувати значно дорожче і прослужать набагато менше.

Краса та вічність природного каменю – у виробах ПП Гісса (на правах реклами)


Отже, зупинивши свій вибір на виробах із натурального граніту чи мармуру ПП Гісса, Ви забезпечите своєму будинку завжди ідеальний зовнішній вигляд фасаду та внутрішніх елементів декору. Зробіть Ваш дім дійсно яскравим та сучасним, підкресліть Вашу індивідуальність, почуття доброго смаку і, звісно, перевагу насолоджуватися натуральним природним камінням в інтер’єрі. Продемонструйте свій статус тихо та ненав’язливо, і, повірте, це буде оцінено!

Граніт та мармур або Мистецтво у пам’ятниках

Плануючи замовити пам'ятник, кожна сім'я думає в першу чергу про рідних, чию пам'ять прагне увіковічити. Але виготовлення пам'ятників у Чернівцях – це не просто данина традиціям, це справжнє мистецтво. Саме такий творчий підхід реалізує у своїй роботі з пам’ятниками ПП Гісса, спираючись на багатющий досвід, накопичений цілими поколіннями майстрів з виготовлення гранітних пам'ятників у нашому краї.

Краса та вічність природного каменю – у виробах ПП Гісса (на правах реклами)


У цей непростий час всім відомо, що виготовлення пам'ятника з граніту – це клопіткий і недешевий процес... Але якщо ви вже наважились на замовлення такого виробу, неприємний осад у душі на довгий час може залишити несвоєчасна та неякісно виконана робота. Тому у своїй роботі ПП Гісса приділяє особливу увагу сумлінному і своєчасному виконанню замовлень на виготовлення пам'ятників. Як подяка за надану довіру, компанія прагне приділити якнайбільше уваги своїм замовникам і втілити в життя максимум висунутих ними ідей та побажань.

Висока якість використовуваних матеріалів, художні роботи тільки від професійних досвідчених майстрів, ручне виконання портретів на граніті з можливою корекцією зображення і багатий досвід роботи – це головні переваги

ПП Гісса у роботі в цьому напрямку. Гранітна майстерня забезпечує виготовлення та монтаж пам'ятників у Чернівцях та Чернівецькій області, а також в інших регіонах України. Зроблені ними пам'ятники в Чернівцях, Новоселиці, Коломиї, Тернополі, Заліщиках та інших містах і регіонах сьогодні є найкращою рекламою і візитною карткою для клієнтів компанії. Кращий український граніт, висока якість обробки сировини і чудові ідеї художників компанії перетворюють створені ними надгробні пам'ятники у шедеври монументального мистецтва. Також компанія пропонує придбати супутні товари для тих, хто бажає замовити пам'ятник у Чернівцях: гранітні вази, гранітні свічники, кулі з граніту, литі хрестики, гранітні хрести.

Краса та вічність природного каменю – у виробах ПП Гісса (на правах реклами)


18 років на ринку послуг з виготовлення та монтажу пам'ятників – це безцінний досвід, що дозволив ПП Гісса підібрати професійну команду для вирішення виробничих завдань будь-якої складності. “Навіть найвибагливіші замовники залишилися задоволені співпрацею з нами!”, – запевняють фахівці.

Отримати повну консультацію, переглянути асортимент виробів та зробити замовлення Ви можете за адресою:

м. Чернівці, вул. Барбюса, 31

тел.: (0372) 52-56-33, 52-44-49

тел. моб. : (095) 74-23-513, (097) 65-73-233
Редактор: Igor
10-03-2015, 15:00
Коментарів 0 Переглядів 6 915

Теги -
Є пошкодження енергетичної інфраструктури у шести областях
Аварійні бригади працюють над ліквідацією пошкоджень

Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!