RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Ліки даровані карпатською природою (на правах реклами)

Мінеральні води - природні води з підземних джерел , що характеризуються підвищеним вмістом біологічно -активних мінеральних компонентів, які володіють специфічними фізико-хімічними властивостями , завдяки яким вони спричиняють на організм людини лікувальну дію. В залежності від хімічного складу і фізичних властивостей, мінеральні води використовують у якості зовнішнього чи внутрішнього лікувального засобу.

Кожна мінеральна вода складається зі звичайної води, газів і розчинених у ній твердих мінеральних і органічних речовин.

В результаті вживання мінеральної води відбувається сумарна дія солей, що містяться в ній, і інших речовин, що проникають через слизову оболонку в кров. Хімічний склад клітин різний. У ядрі їх є фосфор. В еритроцитах значне місце належить залізу, калію і фосфору, у міжклітинній рідині - натрію і хлору. Білок щитовидної залози характеризується своїм з'єднанням з йодом.

Очевидно, усі ці речовини, надходячи в організм із мінеральною водою, можуть диференціювати, проникати у відповідні тканини. Так само, як і при звичайних умовах травлення і засвоєння їжі і питва, поповнювати запас у тих клітках, тканинах і органах, які їх найбільше потребують і в яких мають місце порушення обміну саме цих речовин.

Дія мінеральних питних вод на організм обумовлена хімічним, механічним і термічним факторами. Ведучим є хімічний фактор, обумовлений іонним складом прийнятих вод. Іони, що містяться в мінеральній воді, потрапляючи в травний тракт, стимулюють виділення слини, а потім і секрецію шлунка. Іони входять до складу шлункового соку, тому відбуваються посилення (чи ослаблення) його секреції і зміна складу. Далі в кишечнику відбувається всмоктування іонів мінеральної води в кров і регулюється діяльність кишечника, печінки і нирок.

Гідрокарбонатні іони стимулюють шлункову секрецію, а при переході в дванадцятипалу кишку гальмують її. При нормальній чи зниженій секреції частина гідрокарбонатних іонів активує процеси утворення соляної кислоти в шлунку. Вуглекислий газ, що утвориться прицьому, сприяє розрідженню і видаленню слизу зі шлунка і нейтралізації шлункового вмісту. Зниження кислотності вмісту кишечнику гальмує утворення сечової кислоти і прискорює її виділення, перешкоджаючи утворенню каменів у нирках. Такі води розріджують мокротиння, зменшують її в'язкість і підвищують виділення з трахеї і бронхів.
З лікувальними цілями застосовують найрізноманітніші мінеральні води. Їхні властивості, класифікацію, критерії оцінки терапевтичного впливу на організм при різних захворюваннях вивчає й розробляє бальнеологія. До лікувальних відносять лише ті мінеральні води, вміст хімічних компонентів й фізичні властивості яких відповідає прийнятим нормам, розробленим на основі багаторічного досвіду лікувального застосування й спеціальних досліджень.
На сьогоднішній день продукція МПП "Алекс" представлена такими торговельними марками: "Поляна Купель-5", "Поляна Квасова-8", "Поляна Світла", "Поляна Срібна", "Лужанська" та "Шаянська". Дбайливо підібрана природою концентрація мінералів дозволяє кожному обрати мінеральну воду на свій смак. Багаторічний досвід виробництва, накопичений компанією "Алекс", дозволяє видобувати і здійснювати розлив унікальных закарпатських мінеральних вод, зберігаючи її склад у вигляді первісної формули, створеної самою природою. Виробничі потужності нашого підприємства розміщені в екологічно чистому регіоні Карпатських гір, безпосередньо біля джерел мінеральних вод.

Завдяки оптимальній концентрації іонів кальцію, магнію та фізіологічному натрій-калієвому балансу, максимально наближеному до складу внутрішнього середовища,води виробництва МПП "Алекс" чудово сприймаються організмом, злагоджуючи та коригуючи роботу усіх органів. Присутність у водах природного гідрокарбонату натрію (соди) пом'якшує їх, що позитивно впливає на стан волосся і шкіри.

Продукція від МПП"Алекс" — це джерело здоров'я і сили, з якого щедро живляться Схід і Захід, Центр, Північ і Південь нашої країни та черпають натхнення споживачі Європи і з-за океану.

Ліки даровані карпатською природою (на правах реклами)


ПОЛЯНА КВАСОВА

Особливості: Вода мінеральна природна лікувально-столова гідрокарбонатна натрієва, борна.

Природнім способом "Поляна Квасова -8" стабілізує кислотний рівень ШКТ, урівноважує водно-сольовий баланс організму, нейтралізує побічну дію ліків, переборює похмілля, відновлює обмін речовин, виводить і нейтралізує "шлаки"

Показання: При виразковій хворобі, хронічних езофагітах, гастритах, дуоденітах, виразковій хворобі шлунку та дванадцятипалої кишки, ентеритах (75-80 % гастроентерологічним хворим), колітах, панкреатитах, холециститах, гепатитах, цукровому діабеті, подагрі, ожирінні.

Поляна Квасова – це еталон лікувальних вод, унікальний та універсальний засіб для очищення організму, лікуванню багатьох хвороб, а також профілактики і загального оздоровлення.

ПОЛЯНА КУПЕЛЬ

Особливості: Вода мінеральна природна лікувально-столова гідрокарбонатна натрієва, борна, містить фтор.

Цю воду корисно вживати щоденно для відновлення в організмі втрачених мікроелементів, зміцнення імунітету, зниження рівня холестерину в крові та для схуднення.

Також вона нейтралізує зайву кислоту в шлунку, заспокоює запалені стінки слизової та зрештою вгамовує біль у животі. Заразом вона виводить токсини з організму, покращує ферментативні процеси, підсилює приплив крові до шлунка й печінки, стимулює виділення печінковими клітинами жовчі та ліквідовує печію. Крім того, "Поляна Купель" виводить із організму людини радіонукліди і ліквідує ті порушення в роботі органів, які виникли внаслідок опромінення. Також зупиняє розвиток пухлин і навіть гальмує поширення метастазів, тому можна припустити, що цілюща вода може бути гарним профілактичним засобом проти появи пухлин.

Показання: гастрити,неускладнена виразкова хвороба шлунку та дванадцятипалої кишки , холецистити, панкреатитах, гепатитах, цукровому діабеті і подагрі.

ЛУЖАНСЬКА

Особливості: Вода мінеральна природна лікувально-столова гідрокарбонатна натрієва, борна. Містить магній, калій, кальцій, кремнієву та ортоборну кислоти та фтор. Кальцій – зміцнює кістки і зуби, поліпшує згортання крові, має протизапальну і антигістамінну дію. Магній – активізує обмін речовин, зміцнює м’язову тканину,захищає нервову систему, протидіє інфаркту.

Завдяки достатньо високому вмісту гідрокарбонату , перш за все, використовується як мякий антацид, -засіб, який нейтралізує підвищену кислотність шлунка. Практично одразу після прийому води знімає печію, важкість у шлунку та вздуття. Також має виражену холеретичну і діуретичну дію. Допомагає звільнити організм від шлаків, токсинів та сечового піска. По своєму складу "Лужанська" відноситься до гідрокарбонатно натрієво-боржомного типу, який відрізяється низьким ступенем мінералізації, що дозволяє вживати воду в якості звичайного столового напою.

Показання: Хронічні панкреатити та коліти, вірусні гепатити, цукровий діабет,при захворюваннях органів травлення і печінки, знімає похмільний синдром, допомагає при ожирінні,печії. Призначається хворим з пороками серця та астматикам. Стимулює виділенню гормонів ( гормон щастя) , зменшує тягу до куріння.

ШАЯНСЬКА

Особливості: Вода мінеральна природна лікувально-столова гідрокарбонатна натрієва, природньо кремениста вода (поєднання гідрокарбонатів та кремнієвої кислоти). Містить концентрацію кальцію (25% добової потреби), магнію, заліза, літію. Наявність кремнію зумовлює також гальмування збудженої моторики кишківника, покращує обмін речовин, допомагає виводити радіонукліди тощо. Враховуючи достатній вміст гідрокарбонатів (відповідає 0,3% розчину питної соди) мінеральна вода "Шаянська" з легкістю нейтралізує підвищену кислотність шлунку. Цей ефект настає одразу після прийому води і має позитивний вплив на всю систему шлунково-кишкового тракту – зниження кислотності у 12-палій кишці сприяє нормалізації надходження жовчі та панкреатичного секрету. Як і всі води з мінералізацією 2–5 г/л, "Шаянська" має виражену холеретичну та діуретичну дії.

Показання: Завдяки поєднанню помірної олужнюючої, холеретичної, діуретичної та детоксикаційної дії, вода "Шаянська" призначаються при всіх захворюваннях шлунка (переважно з підвищеним рівнем кислотності); при хронічних гепатитах, після перенесеного вірусного гепатиту, операцій на жовчовивідних шляхах, хронічних панкреатитах, при цукровому діабеті та інших порушеннях обміну речовин; різних як ендогенних, так і екзогенних хронічних інтоксикаціях, у тому числі важкими металами; при алергіях; у лікуванні захворювань сечовивідних шляхів; при залізодефіцитних станах.

Ліки даровані карпатською природою (на правах реклами)
Редактор: Микола Кобилюк
28-01-2015, 15:51
Коментарів 0 Переглядів 6 558

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.