RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

* На правах реклами

Сучасний темп життя вимагає від нас постійного руху. Щоб встигнути зробити все вчасно й оперативно реагувати на виклики долі, мало бути швидким та вправним. Для цього необхідно мати "залізного коня", який, як то кажуть, і в сніг, і в дощ, і в спеку не підведе. Ясна річ, що розмова йде про автомобілі. Хороше авто, яке буде служити довго та вірно, доволі недешева покупка, до якої потрібно підходити зважено й відповідально.
Сьогодні авторинок переповнений різноманітними транспортними засобами. Однак, нові автомобілі далеко недешеві й не по кишені пересічному покупцеві. Звісно, авто "з-під голки" – гідне придбання, однак досвідчені водії та автолюбителі вважають, що краще придбати машину з аукціону. І заплатите менше, і авто служитиме не гірше нового, звичайно, якщо оберете надійний автосалон.

Авто з США, Канади і Європи у м. Чернівці за доступною ціною! У компанії "Perfection" знають, яка машина потрібна саме тобі!*


Якщо ви шукаєте авто із США, Канади чи Європи в Чернівцях за адекватною ціною, то компанія Perfection – чи не найкращий вибір для вас. Тут вам допоможуть придбати машину мрії за вигідною ціною. Єдине, що від вас потрібно, – визначитися із маркою автомобіля й бюджетом, далі компанія усе вирішить за вас. У Perfection вам допоможуть обрати автомобіль у США, Канаді чи Європі; оцінять стан автомобіля до покупки за фото, щоб прорахувати витрати на ремонт; викуплять лот на аукціоні; оформлять усі документи за кордоном і в Україні; здійснять доставку автомобіля з США (чи іншої країни) в Чернівці; подбають про розмитнення та сертифікацію в органах метрополії, постановку на облік в Україні; підберуть усі необхідні запчастини й оперативно здійснять ремонт. А ви весь цей час просто чекатимете на авто, не витрачаючи своїх сил та енергії.

Авто з США, Канади і Європи у м. Чернівці за доступною ціною! У компанії "Perfection" знають, яка машина потрібна саме тобі!*


Придбати авто у Perfection можна трьома способами:
  1. Вибрати бажану машину із сформованого автопарку, усі транспортні засоби уже на українській реєстрації.
  2. Підібрати відповідний варіант, на аукціоні у США або Канаді, а фахівці компанії прикладуть усіх зусиль, щоб вибране авто стало вашим.
  3. Домовитися із компанією про доставку авто із Європи.
Автомобілі, викуплені на аукціоні, звісно, потребують ремонту. Саме тому однією із найбільших переваг компанії є наявність власного СТО. Усі питання, пов’язані з ремонтом викупленого авто будуть вирішуватися без посередників, що спростить та дещо здешевить процес придбання. Perfection – це кваліфіковані спеціалісти із чималим досвідом роботи, які виконують як капітальний, так і косметичний ремонт машин будь-якого рівня складності. Важливо, що на цьому СТО працюють тільки із оригінальними та сертифікованими, переважно новими запчастинами.

Авто з США, Канади і Європи у м. Чернівці за доступною ціною! У компанії "Perfection" знають, яка машина потрібна саме тобі!*


Компанія Perfection має й багато інших переваг, за які вона полюбилася клієнтам:
  • Звернувшись у компанію, ви почуєте тільки реальні ціни. Не слід хвилюватися про те, що потім прийдеться платити більше: навіть якщо ремонт авто буде дещо дорожчим, ніж ви домовлялися, то різницю сплатить Perfection.
  • На викуплене авто на аукціоні, яке відремонтують майстри СТО Perfection, діє гарантія (3 місяці).
  • Клієнти Perfection при купівлі автомобіля автоматично отримують знижку в 10% на обслуговування на СТО компанії.
  • За потреби компанія надає кредит на придбання машини із автопарку або на уже виграний варіант із аукціону. Кредитування здійснюється через ПриватБанк.
  • Можливість обміняти своє старе авто на будь-яку модель із автосалону.
  • Купуючи авто в Perfection ви отримуєте повний пакет документів. Вам не потрібно буде бігати до юристів, у державні служби для того, щоб оформити документи.
  • Перед придбанням автомобіля ви, звісно, можете здійснити тест-драйв. Така процедура найкраще допоможе вам переконатися у правильності вибору.

Авто з США, Канади і Європи у м. Чернівці за доступною ціною! У компанії "Perfection" знають, яка машина потрібна саме тобі!*


У Perfection підлаштовуються під бюджет кожного, пропонуючи авто із різних цінових категорій. Крім того, тут вартість транспортних засобів на кілька тисяч доларів нижча, ніж в інших автосалонах. А якщо ви – вправний автомайстер, то машина вам обійдеться ще дешевше, адже ремонт можете здійснити самостійно.
Тому, звернувшись у цю компанію, ви отримаєте не лише пропозицію, яка задовольнить ваші побажання, а й професійну консультацію, яка допоможе вам значно зекономити. Бо у Perfection на першому місці – чесність та прозорість!

Авто з США, Канади і Європи у м. Чернівці за доступною ціною! У компанії "Perfection" знають, яка машина потрібна саме тобі!*


Реально оцінюючи свої можливості та сили, керівництво й адміністрація компанії займається благодійністю. Одним із проєктів Perfection є ГО "Ми інші". Зараз ця команда, як і багато інших відповідальних компаній, розуміє, яка небезпека висить над світом, зокрема над Чернівцями. Саме тому ГО "Ми інші" спрямовує свої сили на допомогу в боротьбі із коронавірусом. Знаючи про потреби лікарень, Perfection постачає в лікарні засоби захисту для медиків – захисні костюми, маски, бахіли, окуляри, антисептики тощо. Допомогу від організації отримують й інші підприємства, зокрема "Чернівцітеплокомуненерго", "Спілка Чорнобиля" та Чернівецький геріатричний пансіонат.
Також спеціалістами СТО за власний кошт здійснено дороговартісний ремонт реанімобіля (одного із двох у Чернівецькій області), який вони передали першій кардіологічній бригаді м. Чернівці.
ГО "Ми інші" закликає кожного, хто має можливість, долучатися до благодійних акцій. Адже навіть найменша допомога може врятувати життя!

Авто з США, Канади і Європи у м. Чернівці за доступною ціною! У компанії "Perfection" знають, яка машина потрібна саме тобі!*


Адреси:
Офіс – м. Чернівці, пров. Казармений, 6
Т. (050)-388-99-93
СТО – м. Чернівці, вул. Хотинська, 43
Т. (099)-250-50-50 – директор СТО Олександр
pcar.com.ua
https://www.instagram.com/perfection_car/
https://t.me/Perfectioncar
https://invite.viber.com/?g2=AQAFXsCX19tpjktb/U8tvvprLInjXDUihksX6BbDg82now8c3V86lsGzpZWcLwlR
Редактор: Марія Фернюк
19-05-2020, 12:07
Коментарів 0 Переглядів 5 278

Теги -

Фото ілюстративне

Всі відповідні служби виїхали на місця падіння уламків.

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!