RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Showroom Giorgio Graesan & Friends Всесвіт декору", що відкриється у Чернівцях 29 жовтня, – перший у нашому місті і унікальний досить об’ємним комплексом послуг з оздоблення та дизайну приміщень.

По-перше, це продаж досить великого асортименту якісних декоративних матеріалів, які кожен покупець може вибрати на свій смак і гаманець у каталогах.



Адже "Showroom Giorgio Graesan & Friends Всесвіт декору" є офіційним представником Giorgio Graesan в Україні та представляє екологічно чисті декоративні фарби і штукатурки, венеціанську шпаклівку й інші декоративні матеріали італійського виробництва безпосередньо від виробника з Мілану. На всі матеріали є необхідні сертифікати і ліцензії.

–Своєю присутністю у Чернівцях ми хочемо донести людям, що сьогодні у будь-якому приміщенні: чи це ваша оселя, особливо дитяча кімната, ресторан, офіс чи будь-яке інше приміщення, де ви плануєте перебувати, можна і варто працювати, відпочивати, дихати екологічно чистими матеріалами, – розповідає генеральний директор "Showroom Giorgio Graesan&Friends Всесвіт декору" у Чернівцях Людмила Довга. – Хотілося б, щоб люди звертали на цей важливий аспект увагу, купували і використовували екологічні матеріали, адже це їхнє здоров’я і життя. Наші матеріали екологічно чисті та вироблені з натуральної сировини. За ними легко доглядати, вони гарно миються і не піддаються старінню.



Матеріали представлені на будь-який смак і гаманець. Ціни, встановлені на матеріали, не будуть "стрибати" і змінюватись.

По-друге, у магазині буде облаштовано шоу-рум квартиру з діючими вітальнею, кухнею, ванною і туалетом без керамічної плитки, де кожен клієнт матиме змогу побачити, як виглядають готові зразки штукатурок і фарб безпосередньо на стінах, проконсультуватися з майстрами і замовити виконання робіт у себе вдома. Або ж, відвідати майстер-клас із нанесення того чи іншого матеріалу і виконати необхідні роботи самостійно.

– Ще одна перевага нашого шоу-руму, розповідає Людмила Довга, – якщо ми виїжджаємо до людини додому, працюємо зі своїми матеріалами. Людина не переймається пошуками і привезенням матеріалів, виконанням підготовчих робіт і підбором кольорів та прибиранням після майстрів. Вона може за каталогом вибрати все необхідне. Ми все привозимо додому, обговорюємо вартість матеріалів та робіт і працюємо. Ви нам об'єкт дали – ми вам об'єкт здали. Ми надто зайняті, щоб гаяти час. Ваш проект буде завершено якнайшвидше, без затягувань та пауз.



По третє, з декоративними матеріалами, представленими в "Showroom Giorgio Graesan&Friends Всесвіт декору", можна забути про такий вид оздоблення, як керамічна плитка в кухні, ванній чи туалеті. Екологічна декоративна штукатурка, яка використовується для цих приміщень (стіни і підлога), є аналогом плитки. Крім того, вона має унікальні властивості: не вбирає вологу, не піддається впливу грибків і є екологічно чистою. Ця декоративна штукатурка містить вапно, пісок, мармуровий порошок, який не дозволяє грибку проникати в стіни чи підлогу. Для фінішного покриття використовується лак на водній основі.



Отож, якщо ви цінуєте власне здоров’я і є прихильником сучасного дизайну та екологічно чистих матеріалів, вам неодмінно варто відвідати відкриття "Showroom Giorgio Graesan&Friends Всесвіт декору", яке відбудеться 29 жовтня, о 12.00, на вул. Б. Хмельницького, 1.

Під час відкриття на усіх гостей чекають:

- Розіграш сертифіката на 2000 грн, власник якого зможе придбати на цю суму матеріали або при покупці на більшу суму отримати знижку на 2000 грн.

- Першим 5 замовникам на виконання декоративних робіт – 30% знижка*

- Безкоштовний майстер-клас для всіх.

- Демонстрація-доказ екологічності матеріалів – боді-арт на живій манекенниці малярними фарбами.

*Умови акції дізнавайтеся у працівників "Showroom Giorgio Graesan&Friends Всесвіт декору"

Заходьте в наш шоу-рум:

м. Чернівці, вул. Головна, 225
+38 (068) 638 00 19

facebook: https://www.facebook.com/GiorgioGraesanCV/
Редактор: Марія Фернюк
19-10-2017, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 6 799

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги