RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чоловіки діляться на два типи: ті, хто ремонтують машини "на гаражах", та ті, хто надає перевагу автосервісам. Що із цього краще — важко сказати на перший погляд. Тож спробуємо розібратися і дати відповідь на вічне запитання: гаражі чи автосервіси?

Ми звикли, що будь-які несправності можна виправити самотужки. Коли ж це стосується автомобіля, то перша допомога – гаражі. Закладемося, що у кожного є знайомий, знайомий знайомого, родич друга чи друг родича, який має стосунок до гаражів і зможе допомогти із поломкою. І все ж, останнім часом більш популярними стають сервіси із автообсуговування. Щоб зрозуміти, чому так, розкладемо все по полицях.

Гаражі vs Автосервіси: кому краще довірити своє авто (на правах реклами)


Почнемо із гаражів. Як уже написали вище, де би ви не були, чим би не займались, та яким би не було ваше коло спілкування, ви точно знайдете майстра, який працює "на гаражах". Якщо майстер – ваш добрий знайомий, то у вас є всі шанси на більш якісне та відносно швидке обслуговування. Якщо вам дуже пощастило із другом-майстром, вам зможуть допомогти позачергово та позбавити клопотів із підбором потрібних деталей. Якщо ж ви на рівні із іншими чоловіками у черзі на ремонт, то готуйтеся до наступного: у вас не буде машини декілька днів (часто кінцева дата ще відтягується майстром у зв’язку із постійним виникненням непередбачуваних обставин). Швидше за все, вам доведеться самостійно підбирати запчастини, деталі чи інші матеріали. А також додайте до часу, який ви витратили на пошуки необхідного, гроші на таксі чи бензин для машини друга, який вас виручить. Також, плюсуйте сюди і кошти на додаткові витрати, що часто з’являються під час ремонту автівки.

Ремонт "на гаражах" не гарантує стовідсоткового позитивного результату. Якщо ви потрапите до добросовісного майстра, робота буде виконана якісно. У іншому випадку – поломки найближчим часом знову дадуть про себе знати. Більше того, найгірше, що може статися, – запчастини взагалі не мінятимуть, адже перевірити якість виконаної роботи "на око" не вдасться. На жаль, не всі майстри совісно ставляться до того, що роблять. До речі, "на гаражах" рідко повертають старі деталі від машини, а ті, які не підійшли, ви навряд чи зможете здати туди, де їх придбали (але це вже зовсім інша тема).

Про переваги та недоліки автосервісів ми розпитали безпосередньо у генерального директора групи автосервісів Bastion group Романа Герасима. Найбільшою своєю перевагою автосервіси "Bastion Service" та "Dakar auto" вважають зручність обслуговування для своїх клієнтів. "У нас людина залишає авто, а ми самостійно виконуємо всю іншу необхідну роботу. Для наших клієнтів це дуже зручно", – розповідає Роман. Звертаючись за послугами до автосервісу, ви економите свій час та зусилля. Всю роботу, починаючи з підбору деталей та закінчуючи їх заміною, виконують менеджери та майстри. Окрім того, що це зручно, це також швидко по часу. "Ми замовляємо запчастини щовечора, а вранці вже їх отримуємо. Також можлива термінова доставка. Таким чином, ми максимально скорочуємо час виконання робіт", – додає Роман.

Більшість автосервісів також пропонують спектр безкоштовних послуг, які навряд чи запропонує майстер з гаражів. До прикладу: у "Bastion Service" можна пройти безкоштовну діагностику вашого авто. Окрім того, менеджери із радістю нададуть безкоштовну консультацію та допоможуть у підборі необхідних матеріалів. При купівлі мастила та фільтрів у наших магазинах їх заміна – безкоштовна.

Щодо ціни, то обслуговування у автосервісі чи "на гаражах", обійдеться майже в ту ж саму ціну. Головною перевагою автосервісу у такому випадку є гарантія, яку автосервіс видає обов’язково. "Для нас дуже важлива наша репутація, тому ми робимо все для того, щоб вона була бездоганною. Кожен наш клієнт – наш друг, тому ми максимально стараємось, аби для наших друзів обслуговування було найкращим. Ми турбуємося про комфорт кожного, хто до нас звертається, це для нас пріоритет," – ділиться Роман. – Ми розуміємо, що головне, що ми можемо дати, – це не акт виконаних робіт, а сервіс, тому так і робимо!"

Якщо підсумувати, то, звернувшись до сервісу, ви отримуєте швидке рішення ваших проблем, комфортне обслуговування та гарантію за ті ж самі гроші, які б витратили на майстра з гаражів, а інколи й дешевше – за рахунок того, що економите час та кошти на пошук необхідного. Звісно, обирати до кого звернутися вам, але переваги автосервісу говорять самі за себе.

Тож тепер раптом щось, знайте, що на вас із нетерпінням чекатимуть у автосервісі Dakar Auto, що знаходиться за адресою: вул. Південно-Кільцева, 4А (біля автозаправки "Shell") та у "Bastion Service", що на вул. О. Кошового, 57.

Довірте свої клопоти професіоналам! Щасти вам!
Редактор: Марія Фернюк
9-10-2017, 19:08
Коментарів 0 Переглядів 4 453


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги