Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
5 щоденних продуктів, які підробляють найчастіше


Зовсім звичні для нас продукти часто можуть виявитись небезпечною підробкою, яка зовсім непридатна для вживання. Зверніть увагу на нижчеперелічені продукти та ретельніше їх перевіряйте, щоб зберегти власне здоров’я.

В Ivona розповіли, в яких продуктах можна найчастіше розпізнати фальсифікат.

Сир
Справжній сир – це продукт, зроблений лише з молока за допомогою бактеріальної закваски та натуральних ферментів. Підроблений сир ніколи не має нічого спільного з натуральними інгрідієнтами – замість же молока в його виробництві використовується пальмова олія.

Часто на прилавках можна зустріти щільні сири на зразок Голландського, але зроблені за технологією плавлених сирків. Пам’ятайте, що їх, як правило, виготовляють не з молока, як тверді сири, а з сирної підробки.
Сир завжди краще купувати невеликими шматками, коли його відрізають від кола або великої форми, – він може бути більш свіжим.

Мед
Вибираючи мед, не полінуйтеся зайвий раз звернути увагу на його консистенцію. Адже кристалізація меду вказує на його натуральність – він стає каламутнішим, світлішим і зазвичай густішим. Відбувається це в різні терміни, все залежить від сорту меду і умов зберігання.
Якщо ваш придбаний мед не кристалізується до осені, то це означає, що це підробка. Тільки акацієвий мед може залишатися рідким цілий рік.

Оливкова олія
Підроблена оливкова олія може бути виглядати як рослинна олія, розведена оливковою олією низької якості, або ж іноді там немає справжньої олії взагалі.
Щоб підробити оливкова олію, дешеві і шкідливі соєві або ріпакові олії забарвлюють промисловим хлорофілом і ароматизують штучними ароматизаторами.

Шафран
Через високу вартість шафрану, його підробляють досить часто. Під виглядом шафрану в кращому випадку продають подрібнені пелюстки інших рослин, в гіршому – додають в них різаний пластик, шматки ниток і цегляний пил.
Щоб убезпечити себе від таких вбивчих спецій, запам'ятайте одне правило: натуральний шафран продають тільки цілком.

Мелена кава
Підробка кавових зерен зустрічається досить рідко. Набагато ширше застосовується фальсифікація меленої кави. Для його підробки використовують різні сурогати, які підмішують в натуральну каву.

Ці домішки зазвичай складаються із підсмаженого і подрібненого ячменю, пшениці і соєвих бобів. Щоб бути впевненим в складі і якості напою, купуйте каву в зернах і перемелюйте її самостійно.
Рейтинг:
(голосів: 1)
15-07-2017, 22:14
Коментарів 0 Переглядів 2034

Новини партнерів:
Пасажирка автобусу "Чернівці-Москва" в дорозі народила двійню і покинула малят (ВІДЕО)

Її відвезли до лікарні в Бердичеві, де вона народила, після чого втекла, залишивши дітей
У центрі Чернівців на автомобіль впало дерево (ФОТО)
Водій залишив своє авто на 15 хвилин...
Популярне Коментують
• Новини
Погода, Новости, загрузка...
Відчуття міста
Ми соромимося цієї історії, уникаємо її, бо не відчуваємо місто повністю.
Loading...
6 ресторанів кухонь народів світу в Чернівцях (на правах реклами)

Наводимо перелік чернівецьких закладів, які репрезентують кухні різних народів світу. Їхні страви 100% здивують, змусять порівнювати, а також отримувати візуальну насолоду, смакуючи.
3 компанії у Чернівцях з офіційного працевлаштування за кордоном ( на правах реклами)

Уже давно плануєте поїхати на роботу за кордон, але боїтеся невідомості, відсутності підтримки та великої кількості паперової роботи?
Лісівники та природоохоронці святкували разом! (прес-реліз)

Професійне свято та 25-річчя з дня заснування Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства лісівники краю масштабно відзначили минулої суботи в Боздоському парку в Ужгороді.
Буковинська кухня: 8 "смачних" пропозицій від ресторанів у Чернівцях (на правах реклами)

Для своїх постійних клієнтів і приїжджих гостей буковинські ресторани охоче пропонують найсмачніші наїдки Буковинського краю та свої фірмові страви
"La mulți ani": у нас завжди смачно й по-домашньому! (на правах реклами)

Тут відвідувачам пропонують молдавську та європейську кухні. Окрім смачної їжі, особливу атмосферу створить інтер’єр.