Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
5 найпоширеніших помилок при виборі вина в ресторані


Якщо ви вибираєте вино, то запитуйте в обслуговуючого персоналу все, що вас цікавить. Тоді ви точно не помилитесь з якістю вина та його ціною.

Про 5 найбільш поширених помилок під час вибору вина в ресторані розповіли у виданні The Independent.

1. Замовляти вино тільки тому, що це єдиний відомий вам сорт винограду
Якщо ви навіть не знаєте ідеально всіх видів алкогольного напою, або ж є любителем лише одного виду, пам’ятайте, що з різною їжею поєднується різне вино. Не бійтеся радитися з офіціантом або сомельє, яке вино підійде до замовлених страв краще.

Краще розширювати свої гастрономічні кордони, ніж куштувати не зовсім приємне вам вино.

2. Обирати друге за дешевизною вино.

Дорогі алкогольні напої часто обходяться не по кишені, тому люди обирають або найдешевше вино, яке є в меню, або ж друге за вартістю з кінця вино. Але насправді друге за дешевизною вино дуже часто продають з високою націнкою, розуміючи психологічну установку людини.
Тому найдешевше вино в ресторані може бути значно кращим і смачнішим. Але якщо ви все ж сумніваєтесь в якості напою, тоді зупиняйте свій вибір на домашньому вині.

3. Боятися спробувати вино, перш ніж робити замовлення.

Люди часто замовляють цілу пляшку вина і навіть якщо воно несмачне, все ж з ввічливості його допивають до кінця. Тому краще не замовляйте повну пляшку одразу, а попросіть офіціанта налити в келих трохи одного виду на пробу, трохи іншого.
Обирайте те, що сподобалося більше.

4. Соромитися говорити із сомельє.
Сомельє для того і працює, щоб ви радились з ним щодо ваших вподобань у вині. Він не заглядає вам у гаманець і не насміхається над вами, якщо ви просите його розповісти про різні види вина, але при цьому не купуєте напій.
Наберіться сміливості і не бійтесь пояснити сомельє, які страви ви замовляєте частіше і які нотки хотіли б відчувати у вині.

5. Бути занадто вихованим і боятися відмовлятися від поганого вина.
Якщо вам здається, що з вашим вином щось не так, не бійтеся кликати офіціанта і просити його перевірити напій або замінити його. Все ж, це ваші гроші і ваше здоров'я.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Рейтинг:
(голосів: 1)
1-07-2017, 06:43
Коментарів 0 Переглядів 1234

Новини партнерів:
Радник мера Чернівців став свідком перегонів двох маршруток. ВІДЕО

Водій однієї з маршруток на швидкості здійснив обгін поблизу "Юності Буковини"
Яблука з Буковини - до Сингапуру та Іраку: фермер створив унікальний сад
Фермер Леонід Макаренко вирощує фрукти за європейськими технологіями і без проблем продає їх за кордоном.
Популярне Коментують
• Новини
Погода, Новости, загрузка...
Політична клоунада як апогей безвідповідальності
Як у влади, так і в опозиційних політиків мета - власні політичні інтереси, а вже потім Україна та її люди
Loading...
3 компанії у Чернівцях з офіційного працевлаштування за кордоном ( на правах реклами)

Уже давно плануєте поїхати на роботу за кордон, але боїтеся невідомості, відсутності підтримки та великої кількості паперової роботи?
Лісівники та природоохоронці святкували разом! (прес-реліз)

Професійне свято та 25-річчя з дня заснування Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства лісівники краю масштабно відзначили минулої суботи в Боздоському парку в Ужгороді.
Буковинська кухня: 8 "смачних" пропозицій від ресторанів у Чернівцях (на правах реклами)

Для своїх постійних клієнтів і приїжджих гостей буковинські ресторани охоче пропонують найсмачніші наїдки Буковинського краю та свої фірмові страви
"La mulți ani": у нас завжди смачно й по-домашньому! (на правах реклами)

Тут відвідувачам пропонують молдавську та європейську кухні. Окрім смачної їжі, особливу атмосферу створить інтер’єр.
Ми гарантуємо гідні умови праці та нове обладнання, офіційне працевлаштування, заробітну плату від 6000 до 10000 грн
Європейське швейне підприємство "Бібі Фешн" запрошує на роботу (на правах реклами)