RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Кожна жінка незалежно від віку та статусу прагне завжди виглядати гарною, доглянутою та молодою. Адже погодьтесь, що пружна шкіра обличчя, ідеальна форма брів та об’ємні пухкі губи відіграють чималу роль не лише в сприйнятті нашої зовнішності іншими людьми, а й формують впевненість у собі.

Зважаючи на те , що кожна з нас наділена від природи унікальною зовнішністю, завжди хочеться ще більше підкреслити принади та приховати недоліки. Проте як серед широкого асортименту послуг вибрати найпотрібніші та кому довірити турботу про свою красу та здоров’я? На ці та інші запитання ви знайдете відповідь у нашій статті.

Сучасна косметологія творить чудеса! Завдяки новим технологіям можна змінити свою зовнішність, надовго зберегти молодість, а також позбутися багатьох надокучливих проблем! Однак асортимент процедур настільки великий, що, потрапивши до косметологічного центру, можна просто розгубитися. Тож давайте розглянемо найпопулярніші з них.

Лазерна епіляція полегшує життя кожній жінці, вирішуючи надзвичайно "болюче" питання – як позбутися небажаного волосся на тілі. Вона допоможе значно зекономити час, адже приблизно за 8–12 процедур зайвого волосся можна позбутися назавжди! І найголовніше те, що проходить швидко, безболісно та без шкоди для здоров’я!

Озонотерапія – безпечний і високоефективний метод лікування, який полягає у використанні озоно-кисневої суміші. Лікувальна дія озонотерапії направлена на: корекцію гормонального статусу організму, стимуляцію кровотворення, поліпшення кровообігу та мікроциркуляції крові, зниження рівня глюкози в крові.

Ультразвуковий SMAS-ліфтинг
– підтяжка м'яких тканин обличчя методом високоінтенсивного сфокусованого ультразвуку (HIFU). Це єдина естетична процедура, вплив якої спрямований не на шкіру, а на нижній м'язово-апоневротичний шар (всім відомий як SMAS). До появи технології HIFU з такими глибокими шарами могли працювати тільки пластичні хірурги.

ELOS-омолодження здійснює потрійний ефект: зменшує в’ялість шкіри (завдяки нагріванню на глибині 2–4 мм, що дає результат скручування колагенових волокон), забирає розширені капіляри, видаляє пігментні плями. Ефект від процедури до процедури наростає, тобто має накопичувальний характер. Ви отримуєте шкіру без дефектів, з кращим тургором, кольором і рельєфом.

RF-ліфтинг – безпечна та безболісна процедура, яка не просто порівнюється з пластичною операцією, а навіть перевершує її в деяких моментах. Вона чудово справляється з такими проблемами, як: целюліт, розтяжки після пологів, в’ялість шкіри та втрата еластичності, жирові відкладення в проблемних зонах.

Набридло вранці витрачати час на підмальовування брів олівцем чи тінями? Перманентний макіяж допоможе отримати омріяну форму брів або врятує, коли потрібно, щоб вони були густіші. Це неглибоке косметичне татуювання, яке робиться за допомогою натуральних гіпоалергенних барвників. Тримається від 1 до 6 років.

Контурна пластика (ін’єкції краси) полягає у введенні препаратів, які направлені на корекцію вікових змін (контурна пластика носогубних складок, овалу обличчя; позбавлення від зморшок на лобі, переніссі, мімічних зморшок) або корекцію окремих частин обличчя (збільшення губ, корекція вилиць та підборіддя).

Сучасна косметологія: науковий прогрес та компетентні фахівці створюють вашу красу (на правах реклами)


Біоревіталізація– це метод, що дозволяє повернути шкірі еластичність, пружність, здоровий колір та рівну текстуру; позбутись дрібних зморшок; зменшити виразність глибоких зморшок. Окрім того, біоревіталізація є ефективним методом лікування атрофічних рубців, розтяжок, постакне. Суть процедури полягає у введенні гіалуронової кислоти в поверхневі шари шкіри.

Чистка обличчя– одна з найпопулярніших процедур у косметології. Її проводять для очищення шкіри від зроговілого верхнього шару епітелію, комедонів, чорних точок, міліумів, забруднень (косметичних засобів, тональних кремів, пудр тощо). Механічна є глибокою, ультразвукова – більш поверхневою. Часто стан шкіри вимагає поєднання цих двох методик.

LPG-масаж – один із найбільш затребуваних методів апаратної косметології для корекції фігури, лікування целюліту та підтяжки шкіри. Він допоможе позбавитись таких проблем, як: целюліт і локальні жирові відкладення, в'ялість шкіри, набряклість, розтяжки та рубці, порушення постави та координації рухів.

Ручний масаж тіла чи обличчя
– чудовий спосіб зняти стрес. Адже він є не лише корисною для здоров’я процедурою, а ще й надзвичайно приємною: з його допомогою можна покращити настрій та підвищити працездатність. Щоб уникнути численних захворювань, лікарі рекомендують задля профілактики час від часу проходити курс загального масажу тіла.

Консультація лікаря-дерматолога буде корисна, якщо ви помітили висипання на шкірі, адже це може свідчити про деякі захворювання організму. Також лікар допоможе підібрати засоби для домашнього догляду та схему лікування таких проблем шкіри, як вугри, акне чи чорні цятки.
Усі ці косметологічні послуги надають у студії краси та здоров’я "LazerMed". Робота лікарів із багаторічним досвідом разом із використанням сучасних апаратів забезпечать максимальний результат. Саме тут ви відчуєте компетентність фахівців, їхню любов до краси та жагу до творчості. Будьте красивими та усміхненими завдяки "LazerMed"!

До речі, завдяки мобільному додатку "Discontimo" ви можете значно заощадити на косметологічних послугах, скориставшись наступними спеціальними пропозиціями від закладу "LazerMed":

– зробивши лазерну епіляцію бікіні за 800 грн, отримайте процедуру лазерної епіляції пахвових зон усього за 300 бонусів;
– оплативши лікування акне (350 грн), завітайте на дарсонвалізацію лише за 100 бонусів;
– механічна та ультразвукова чистка всього 250 грн та 100 бонусів;
– зробивши процедуру біоревіталізації, отримайте сеанс озонотерапії всього лише за 200 бонусів;
– візьміть з собою у "LazerMed" подругу та отримайте знижку 20% на мікроблейдинг чи перманентний макіяж.

Усі пропозиції діють до 31 серпня 2017 року.

LazerMed
facebook.com/lazermedchernivtsi

вул. Руська, 1 а
т.м. 050 559 0989
Редактор: Марія Фернюк
22-06-2017, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 14 875

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги