RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Коли настає час обрати весільну сукню, кожна наречена намагається насолодитися процесом вибору, покрасуватися, відчути свою річ.

Тут не до поспіху. До того ж, останнім часом красуні надають перевагу не надмірному блиску та неймовірній кількості паєток, а стриманій вишуканості з оздобами ручної роботи. Затишну атмосферу для пошуку ідеального весільного вбрання та унікальні сукні пропонує студія "Wedding Show Room InesGeorg", яку лише 21 травня було відкрито, але вже чимала кількість чернівецьких вродливиць змогла знайти тут оптимальний варіант для себе. На урочистостях для гостей було накрито шведський стіл. Присутні могли приміряти вподобане, помилуватися модельним показом. А зафіксував найяскравіші миті портал "Geometria".

За кожною дрібницею – пильне око модельєра (на правах реклами)

За кожною дрібницею – пильне око модельєра (на правах реклами)


У весільній сфері представники бренду вже 7 років. Продавали сукні в Ізраїлі, Росії, Словаччині, Польщі, Греції, Великій Британії, найбільших містах України, зокрема Києві, Одесі тощо. Цього року вирішили показати продукцію чернівчанкам, бо жодне фото чи відео, яке можна переглянути на сайті або в соціальних мережах, не передасть якість і задоволення від виробу.

Варто сказати, що у "Wedding Show Room InesGeorg" усе роблять самостійно: обирають необхідні тканини з найновіших колекцій, які обов’язково якісні та приємні для тіла; виводять кожну лінію, постійно вдосконалюють лекала і технології. Щоб витримати стиль сукні, використовують ручну роботу: унікальну вишивку, аплікації, стилізування під макраме тощо. Щодо асортименту, то він оновлюється щотижня. У салоні наявні моделі, пошиті за різними технологіями та стилями. Сукні, що використовували для фотосесій, можна придбати за собівартістю.


За кожною дрібницею – пильне око модельєра (на правах реклами)

За кожною дрібницею – пильне око модельєра (на правах реклами)


Оскільки шоу-рум не є посередником, то спроможний конкурувати з цінами. Суперництво та важкі умови на ринку змусили стрибнути вище голови, максимально вдосконалитися, досягати результату, якого не було би без такої стресової ситуації. Заклад гнучкий в роботі з клієнтами, пропонує зручні та вигідні рішення.

Наречені отримують унікальну пропозицію – долучитися до створення омріяної сукні. Є боді, спідниці, корсети, інші частини, які можна комбінувати, експериментуючи й формуючи ідеальне вбрання, що пасуватиме. Такий спосіб творчої співпраці економічно вигідний і для дівчини, і для шоу-руму. Причому в майстерні наявні й сукні суцільного крою. Вони нестандарті. У цехах, що шиють на загал, багато однотипних речей. У "Wedding Show Room InesGeorg" усе роблять власноруч, за кожною дрібницею – пильне око модельєра та дизайнера Ines Georg. Саме вона слідкує, щоб сукня була довершеною.

За кожною дрібницею – пильне око модельєра (на правах реклами)

За кожною дрібницею – пильне око модельєра (на правах реклами)


– Звертаю увагу на деталі, придираюсь до кожної, аби наречена, одягнувши вбрання, почувалася неперевершено. Працюємо з новинками, які з’являються на ринку, – сучасним гіпюром, сітками, незвичними кольорами. Друзі й навіть конкуренти кажуть, що ми завжди на пару років випереджаємо тенденції. Пам’ятаю, почали використовувати до білих суконь сітки бежевого кольору в зоні декольте. Ніхто не вірив, що це сподобається покупцеві. Зараз можемо бачити, що вони популярні повсюди, – розповідає майстриня.

Окрім того, у "Wedding Show Room InesGeorg" шиють сукні за складною авторською технологією.

– Ми виготовляємо корсажні корсети, які моделюють фігуру. Особливо вони будуть доречними для пишних красунь, адже хочеться щось зробити меншим, а щось показати. Це своєрідний каркас, який не підкреслює форму, він її створює. Ця технологія дозволяє забути про необхідність під час весілля постійно поправляти корсет. Є кисті, які згинаються так, як потрібно бажаної форми. Маємо спеціаліста, який цим займається. Він наче створює скульптуру. Це ексклюзивна методика, яку неможливо повторити. Усе залежить від чуття майстра, його рук, – каже Ines Georg.

Ще шоу-рум може забезпечити молодят супроводжувальними аксесуарами, наприклад, перснями. Можна записатися на прийом за номерами телефонів, які наведено нижче, а також у салоні. За такої умови з клієнтом попрацює модельєр, який, без сумніву, дасть важливі поради.

За кожною дрібницею – пильне око модельєра (на правах реклами)

За кожною дрібницею – пильне око модельєра (на правах реклами)


Отож, якщо у ваших планах – стати на весільний рушничок, але потрібна красива, ексклюзивна, вишукана сукня за вельми доступною ціною, варто завітати у "Wedding Show Room InesGeorg". Тут попрацюють над тим, щоби підкреслити неповторність кожної нареченої. Але зроблять це зі смаком.

Графік роботи: щодня, з 10.00 до 19.00

099 166 55 85
099 483 11 12
099 662 02 11

inesgeorg.couture@gmail.com

Instagram: inesgeorg
Facebook: inesgeorg couture

http://inesgeorg.com/en

м. Чернівці, вул. Шухевича, 1, ТЦ "Проспект", 3-й поверх, маг. № 339

За кожною дрібницею – пильне око модельєра (на правах реклами)



Редактор: Марія Фернюк
14-06-2017, 08:00
Коментарів 0 Переглядів 5 031

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги