RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Лютневі дні збігають, як молоко на плиту в заклопотаної господині. Скоро весна, а це означає, що кожна жінка чекатиме подарунка до 8 Березня від свого уважного чоловіка, котрий, зазвичай, не розуміє натяків, але водночас ламає голову в пошуку ідеального. Тому, шановні красуні, треба казати прямо!

А що ж може бути кращим, аніж презенти, що економитимуть дорогоцінний час, який варто було би витратити на догляд за собою? Отож підкажіть коханим, що можна придбати побутову техніку в офіційному "Магазині-партнері BOSCH". Знаходиться він на вулиці Головній, 189. Вибір товарів такий, що аж очі розбігаються, а якість і продуманість кожної деталі, поза всяким сумнівом, вас здивують.

Техніка від Bosch – чудовий весняний подарунок для коханої (на правах реклами)


Тут є змога купити все, що функціонально допоможе приготувати смачну вечерю (духові шафи, варильні поверхні, плити, пароварки, мікрохвильові печі, витяжки, шафи для посуду); подбати про чистоту та красивий вигляд одягу (пральні й сушильні машини, комбіновані прально-сушильні машини); помити посуд, заощадивши воду та власні зусилля (посудомийні машини, які можуть бути вбудованими та компактними); зберігати їжу свіжою тривалий час та заморожувати необхідні продукти (холодильники, холодильні та морозильні шафи); зварити смачну каву та пригостити рідних сніданком (кавомашини, кавомолки, тостери, чайники, кухонні комбайни, тостери, міксери, скиборізки, подрібнювачі, соковижималки, м’ясорубки); подбати про чистоту та затишок ваших осель (на допомогу прийдуть пилососи з мішком-пилозбірником, а також контейнерні пилососи з розумною технологією SensorBagless).

Щоб випрана білизна якнайкраще зберігала свій зовнішній вигляд, є парові праски та парогенератори, які поєднують у собі комфорт, безпеку та неймовірну потужність. Усі ці "домашні помічники" зручні та мають красивий дизайн. Враховано всі важливі нюанси, отже навіть найвибагливішій вродливиці буде з чого вибрати!

Варто окремо зауважити, що прилади від Bosch використовують ресурсозаощаджувальні технології Green Technology, які не просто зберігають довкілля, але й відчутно покращують якість вашого життя. Вони економні у повсякденні. Жодних компромісів щодо ефективності у використанні!

Пральні машини Bosch роблять усе, щоб ваше життя було комфортнішим. Завдяки автоматичним програмам вони не лише прості та зручні в експлуатації, але й демонструють найкращі результати прання з найнижчими показниками споживання електроенергії, а сушильні машини завжди забезпечують ретельний догляд за білизною.

Техніка від Bosch – чудовий весняний подарунок для коханої (на правах реклами)


Для підтримання чистоти оселі Bosch пропонує бездоганне рішення для будь-якого типу підлоги: чутлива дерев’яна підлога або покриття, що забруднені шерстю тварин, тепер однаково легко очистити, заощадивши при цьому електроенергію за допомогою пилососів Bosch. До речі, завдяки своєму ергономічному дизайну вони одні з найтихіших на ринку. Так просто обрати пилосос, який задовольнить усі вимоги, а кваліфіковані консультанти магазину-партнеру Bosch вам у цьому допоможуть.

Кожен із нас прагне того, щоб його сім'я харчувалася максимально корисно. Дуже важливо, аби цінні вітаміни та поживні речовини в продуктах не втрачались під час зберігання в холодильнику. Тому Bosch розробив технологію HydroFresh, яка зберігає фрукти та овочі свіжими, хрусткими та корисними до двох разів довше. Це заощадить кошти, оскільки ви будете викидати менше продуктів.

Техніка від Bosch – чудовий весняний подарунок для коханої (на правах реклами)


Головна мета посудомийної машини – досягнення блискучих результатів миття посуду. Особливо, якщо в сім’ї є маленькі діти або алергіки, усе має бути не просто чистим, а гігієнічним! Тому посудомийна машина "Bosch", оснащена найсучаснішими технологіями, буде незамінним помічником.

Лазанья, смачні овочеві страви або вишукані десерти... З потужною кухонною технікою Bosch і широким розмаїттям аксесуарів можна приготувати все, що завгодно. Навіть справжні шедеври створите легко та зручно завдяки датчику контролю замішування тіста SensorControl та вдосконаленій системі обертання насадок 3D PlanetaryMixing. А чого варта функція нарізки кубиками Kubixx чи незамінна насадка для приготування таких улюблених дерунів!
Проте особливо увагу обранця потрібно звернути на дрібнички, які надають впевненості красивим світу цього щодня, доглядаючи за їхнім волоссям.

Мова йде про фени, випрямлячі (особливо, якщо ви з тих, хто використовує класичну схему: пряме волосся треба накрутити, а накручене – випрямити), фени-щітки та стайлери від Bosch. Прилади для догляду дозволяють ще простіше подбати про волосся кожної з нас якнайкраще. Незалежно від того, чи хочете ви просто висушити, накрутити або вирівняти волосся, з приладами Bosch зробите ідеальні зачіски та будете неперевершеними. Фени Bosch не лише дбайливо висушать волосся, а й допоможуть створити та зафіксувати зачіски, про які ви мріяли.

Техніка від Bosch – чудовий весняний подарунок для коханої (на правах реклами)


Хочете тримати під контролем неслухняні кучері? З випрямлячами від Bosch миттєво створите бажану укладку. Більше об'єму та блиску важко уявити. Фени-щітки зроблять зачіску пишною та сяючою. А стайлери забезпечать професійний стайлінг удома без жодних зусиль, оскільки створення красивих кучерів потребує певних навичок та часто під силу лише професіоналам. Зі стайлером Bosch укладання волосся перетворюється на цікавий та захопливий процес.

Не варто оминати увагою й такий важливий у житті кожної жінки прилад як електронні ваги, що мають (не варто дивуватися) спеціальні аналізатори, котрі можуть розпізнати до 10 осіб і надати інформацію про індекс маси тіла, масу кісткової тканини та вміст жиру. Жодного гумору чи іронії, адже потрібно слідкувати за власним здоров’ям і завжди бути в тонусі!

Про переваги побутової техніки від цієї фірми розповідає директор магазину-партнеру Bosch у Чернівцях Світлана В’ячеславівна Явіц.

– Наші побутові прилади демонструють безкомпромісну якість, технічну досконалість та гарантують тривалий термін служби. Ми не можемо позбавити вас виконання рутинної роботи. Але маємо змогу перетворити щоденні хатні клопоти на дитячу забавку. Адже побутові прилади Bosch – це якість, комфорт, технічні переваги та максимальна надійність. Гасло "Bosch у кожній деталі" означає, що хочемо робити життя покупців легким та комфортним. Якість для нас – це щось більше, ніж просто першокласне функціонування приладів, високоякісні матеріали та технології виготовлення.

Ми розуміємо, що купуючи нову побутову техніку, хочеться бути впевненими у своєму виборі. Наша техніка неодноразово ставала переможцем різноманітних незалежних порівняльних тестів та випробувань продукції. А найважливіший та переконливий показник – це задоволення наших клієнтів!
На якість наших сервісних послуг ви можете покластися. Адже ми дотримуємось обіцянок та пам’ятаємо про обов’язки перед вами.

Техніка від Bosch – чудовий весняний подарунок для коханої (на правах реклами)


Щоб клієнти почували себе впевнено, пропонуємо гарантійний термін 4 роки на велику побутову техніку та 2 роки – на малу. У нашому магазині, а він офіційно презентує всесвітньо відому марку Bosch в місті Чернівцях, можна придбати не лише фірмову техніку, а й аксесуари та засоби для догляду в асортименті, необхідні запасні частини. Також дуже зручною для клієнтів буде послуга замовлення будь-якого приладу, що трапився вам під час перегляду каталогу чи на офіційному сайті Bosch.

Наявні технологічні новинки – незамінні речі в арсеналі мобільної сучасної жінки, яка прагне мати час не лише на сім’ю, вирішення побутових проблем, а й на власні захоплення.

Тож, якщо ви, шановні пані, давно мрієте про щось із переліку, наведеного вище, то не зволікайте, а кажіть про це своїм другим половинкам і чимдуж поспішайте в магазин Bosch. Придбання там будуть вигідні всім, особливо зважаючи на передсвяткові знижки, що становлять 8% (з 25.02 до 08.03.2017 року)!

Привнесіть трохи весни, чогось нового та функціонального, німецького та якісного у ваші помешкання.

Техніка від Bosch – чудовий весняний подарунок для коханої (на правах реклами)


Вас чекають за адресою:

Офіційний "Магазин-партнер BOSCH"
м. Чернівці, вул. Головна, 189

Тел. (03722) 4-18-04

www.bosch-home.com.ua
Редактор: Марія Фернюк
4-03-2017, 13:58
Коментарів 0 Переглядів 3 793

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.