RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У липні минулого року відбулося відкриття офісу ЖК "Маєток Миколаївський", що розташований на вулиці Миколаївській 37/39.

Відтоді охочі придбати житло мали змогу дізнаватися деталі про будівництво та купівлю квартир. На урочистостях представники EuroCity development company – компанії, що займається зведенням комплексу, – пообіцяли оприлюднювати на загал хід робіт, зокрема в ЗМІ. Отож першу статтю щодо виконаного до 27 жовтня 2016 року було опубліковано в газеті "Молодий буковинець". Також тричі на місяць на сайті ЖК у розділі "Новини" оновлюється інформація про все, що відбувається. Тобто покупці та ті, хто бажають ними стати, дізнаються про кожну дію команди спеціалістів, які працюють, використовуючи якісний матеріал, створюючи модерний концепт, орієнтуючись на європейські вимоги.

Варто зазначити, що наявна вся необхідна документація на спорудження двох будинків. Її можна переглянути на сайті житлового комплексу в розділі "Документи". Є висновки аеропорту "Чернівці" щодо погодження місця розташування та висоти об’єктів № 01-09/278 від 18.05.2016 року та Державної авіаційної служби України щодо погодження місця розташування та висоти об’єктів на приаеродромних територіях та об’єктів, діяльність яких може вплинути на безпеку польотів радіотехнічних приладів та цивільної авіації від 09.09.2016 року.

EuroCity development company пропонує сучасну архітектуру, індивідуальні умови розтермінування (фіксація ціни в гривнях) для купівлі одно-, дво-, та трикімнатних квартир. Зараз триває активне будівництво третього поверху першої черги та першого поверху другої згідно будівельного плану.
Детальніше про хід робіт можна дізнатися в офісі житлового комплексу. Також щонеділі відбувається день відкритих дверей.
Про переваги житлового комплексу розповіли клієнти, які вже придбали житло.

– Дізналася про "Маєток Миколаївський" від знайомих, які придбали там житло раніше. Вони порадили нам із чоловіком купити квартиру (ми планували це кілька років). Я молода матуся, а тут передбачено й алеї для прогулянок, будуть дитячі та спортивні майданчики. А ще комплекс зручно розташований: 3 хвилини до зупинки, 2 хвилин до продуктового магазину тощо. Усе сплановано таким чином, щоб було максимально комфортно, – говорить Анастасія.
Якщо жінка орієнтувалась на функціональні характеристики території, бувши матусею, щоб із дитиною було зручно гуляти, то Олександр (інший щасливий власник житла в "Маєтку Миколаївському") – на фінансову складову.

– Для мене було вигідно купувати житло тут. Адже перший внесок – від 100 тисяч гривень із можливістю виплати з розтермінуванням від забудовника або кредитом до 20 років від банку, а ще фіксація ціни в гривні протягом будівництва згідно договору. Квадратний метр коштує 9500 гривень. До того ж усе роблять якісно, красиво. Я постійно отримую дані щодо виконаних робіт. Усім задоволений.

ЖК "Маєток Миколаївський" вкотре звітує про хід будівництва (на правах реклами)


Представники EuroCity development company зазначають, що проект грошовою доступністю орієнтований на молодь. Є багато переваг. Квартири невеликі, що дає можливість зменшити вартість комунальних послуг завдяки правильному внутрішньому дизайну. Наявна студія, яка допомагатиме людям його зробити. Місця вистачить усім, квартири акуратні й не дорогі.

Забудовник й надалі оприлюднюватиме інформацію щодо ходу будівництва в ЗМІ та на власному сайті.

Поспішайте придбати житло, адже ЖК "Маєток Миколаївський" пропонує сучасні квартири за доступними цінами!

Графік роботи офісу компанії:

- понеділок – п’ятниця: 9:00 – 19:00
- субота: 10:00 – 18:00
- неділя: 10:00 – 16:00

Адреса: м. Чернівці, вул. Миколаївська, 37/39

Номери телефонів для консультування: 095 517 89 89, 067 225 89 89

Деталі за посиланням: www.majetok.com.ua

Ліцензія: № 2013023872 від 13.01.2016р.
Декларація на початок будівельних робіт: зареєстрована Інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю 2 вересня 2016 р. № 2В 083162461537


Редактор: Марія Фернюк
22-02-2017, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 4 866


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги