RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Вже півроку у Чернівцях застосовуються інноваційні методи реабілітації та лікування захворювань опорно-рухового апарату і проблем з функціонуванням головного мозку – ударно-хвильова терапія та мікрополяризація мозку.

Влітку на Комарова, 15 запрацював Центр реабілітації “Аватаж”. Це відома в Києві клініка, котра вже 11 років займається ударно-хвильовою терапією, а її запорізька філія включає в себе весь комплекс реабілітації хворих.

Про основні методики центру та їхні особливості розповідає директор мережі клінік "Аватаж" Юрій Іванович Юсипчук.

- Основна спеціалізація нашого центру в Чернівцях – реабілітація, котра включає ударно-хвильову терапію, мікрополяризацію мозку, методики Євмінова, механотерапію, кінезіотейпування, лікувальну фізкультуру. Це дозволяє дуже успішно вирішувати проблеми в травматології, неврології, урології, дерматології, хірургії (діабетична стопа та трофічні виразки) – загалом більше 100 захворювань! Чим унікальна ударно-хвильова терапія? А тим, що це поки що єдиний (!) метод в медицині, який здатен запустити ріст нових капілярів, – ангенеогенез. Що це значить для здоров’я людини? Практично все, бо якщо немає капілярів – немає живлення тканини, і як результат: починається хвороба. А якщо вона вже є – то її важко побороти. Навіть прийом ліків втрачає сенс, бо вони не “доходять” до ураженої ділянки – просто кажучи, відсутня магістраль!

Лікуємо хвороби новітніми методами зі Швейцарії (на правах реклами)


Наприклад, при артрозах ударно-хвильова терапія зупиняє зменшення хрящової тканини, при проблемних переломах – кістка зростається, при кальцинатах і фіброзах (у народі кажуть “солі”) – вони абсорбуються і виводяться з організму.

В Інституті кардіології імені академіка М.Д. Стражеска (м. Київ) за допомогою ударно-хвильової терапії досить успішно лікують ішемічну хворобу серця – відновлюється живлення ураженої тканини серця і людину швидко рятують від інфаркту.

Цей метод має і протипоказання: онкозахворювання, вагітність, гострі інфекційні захворювання, наявність кардіостимулятора, проблеми зі згортанням крові.

-Які ще інноваційні методи ви пропонуєте своїм пацієнтам?

-Хочу звернути увагу батьків дітей з ДЦП, аутистів, з проблемами затримки розвитку, гіперактивних дітей, що для відновлення здоров’я їхніх діток у нашому центрі у Чернівцях застосовується метод транскраніальної мікрополяризації мозку на апаратах, розроблених всесвітньо відомим інститутом мозку в Санкт-Петербурзі. І тепер не потрібно їхати до Києва.

Апарат мікрополяризації мозку “Реамед-Полярис” запускає процес утворення нових нейронних зв’язків та відновлює функції мозку. Навіть олімпійський комітет США у 2016 року офіційно визнав, що для підвищення витривалості та фізичної активності всі їхні спортсмени під час підготовки до олімпіади проходили мікрополяризацію мозку, що дало змогу підвищити загальний результат збірної на 15%.

Лікуємо хвороби новітніми методами зі Швейцарії (на правах реклами)


-Можете сказати наскільки ефективна ударно-хвильова терапія?

- Ефективність залежить від того, яке захворювання лікується. Припустимо, при п’яткових шпорах – це 98% ефективності, при простатиті (у тому числі з кальцинатом) – 97%, при переломах – 100% (це наша гордість). Перелік дуже великий. Більше 85% ефективності ударно-хвильова терапія має в лікуванні плечелопаткового периартрозу з кальцинатами чи без (у народі - болі в плечі). Та ж хвороба Шляттера у активних підлітків раніше лікувалася лише хірургами, а тепер достатньо всього кілька процедур і нічого не потрібно “різати”. Ми лікуємо хвороби новітніми методами зі Швейцарії – використовуємо найкращі швейцарські апарати ударно-хвильової терапії фірми “Storz Medical” (Шторц Медикал). Якісне обладнання – це важливий фактор успішного лікування. І в Чернівці ми привезли саме таке.

- Метод ударно-хвильової терапії використовують у вашому медцентрі як монопроцедуру чи обов’язково у комплексі з іншими?

- Для таких захворювань, як перелом, п’яткова шпора, плечелопатковий периартроз, артроз І і ІІ стадії, простатит неінфекційний, хвороба Шляттера, епікондиліт, спортивні травми цей метод застосовується як монотерапія. Наприклад, больовий синдром можливо зняти на першому ж сеансі. Стійкий терапевтичний ефект настає після 3-4-ої процедури. Особливістю є те, що процедури ударно-хвильової терапії проводять раз на 5-7 днів, а її проведення триває всього 15- 20 хвилин.

За допомогою методів лікування, які є у центрі "Аватаж", ми можемо ефективно лікувати проблеми хребта, починаючи з гриж, остеохондрозу, головного болю (мігрень), причиною якого у 90% випадків є якраз порушення кровообігу у хребті. У нас діє офіційне представництво київського центру Євмінова, де наш спеціаліст володіє всіма методиками застосування профілактора Євмінова та має сертифікат. Крім того, ми використовуємо пасивну механотерапію для розробки суглобів, німецьку станцію Терабенд для відновлення тонусу м’язів, а також кінезіотейпування. Усі лікарі нашого центру пройшли навчання у Києві.

Лікуємо хвороби новітніми методами зі Швейцарії (на правах реклами)


Адреса:

м. Чернівці, вул. Комарова, 15, 1 пов.,
Центр реабілітації "Аватаж"

awatage.com

Щочетверга – безкоштовна консультація ортопеда-травматолога
Щосуботи – безкоштовна консультація невролога

Для пенсіонерів знижки 10% на ВСЕ

Тел.: (0372) 908-780, (067) 855-98-75, (095) 710-12-95

Ліцензія МОЗУ №990 від 22.09.2016р.
Редактор: Марія Фернюк
15-02-2017, 19:00
Коментарів 0 Переглядів 9 602


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги