RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Овочівництво – одна з найенергоємніших галузей сільського господарства. В Україні ця галузь представлена фермерами-овочівниками, які володіють різними площами; фермерами-одноосібниками, які працюють на своєму власному паю величиною в кілька гектарів або фермерами, які орендують землю (площі можуть коливатись до кількох сотень гектарів).

Сьогодні я хотів би згадати овочівників Заліщицького району Тернопільської області. Для них вирощування овочів — це не просто метод заробити та прогодувати свою сім'ю. Овочі для них — це стиль життя; це традиція, яка передається від батьків до синів десятками років. І не даремно про цей край ходять легенди. Особливо багато сказано про місцевий томат, який тут вважають другим хлібом. Вирощуванням цієї культури займаються вже більше 50 років, а смак томату знають не тільки в Україні, а й за її межами.

Kitano Seeds: відкриваємо нові горизонти (на правах реклами)


Як згадувалось вище, овочівництво — це справа нелегка, яка завжди потребує забезпечення якісним посівним матеріалом, добривами та засобами захисту. Усе це можна знайти на межі Тернопільської та Чернівецької областей в агроцентрі "Агромакс", яким керує Світлана Олексіївна Пацаранюк. "Агромакс" не просто магазин, де завжди можна придбати якісне насіння та інші реманенти. Тут також можна отримати корисну інформацію та проконсультуватися щодо вирощування овочів. Це місце, де завжди організовують різні виставки та семінари.

16 та 17 грудня 2016 року Світлана Олексіївна започаткувала нову традицію серед овочівників Західної Украни – семінар-ярмарок для овочівників, який не схожий на всі інші заходи, що влаштовували раніше. Ярмарок зібрав майже всі провідні насіннєві компанії України. Фермери могли отримати детальну консультацію щодо технології вирощування гібридів. Також у цей день діяли величезні знижки на насіння.

Серед представлених компаній варто відзначити Kitano Seeds, яка дивувала всіх неймовірною кількістю ексклюзивних позицій: жовтий низькорослий томат KS 17 та високорослий жовтий KS 10, оранжевий томат Айсан, огірок-корнішон із пучковим типом цвітіння KS 90. Фермери радо підходили до стенду Kitano Seeds, тому що давно знають такі сорти, як, наприклад, томат Асвон, який є одним із лідерів у цьому регіоні, адже його яскраве забарвлення, урожайність та стійкість до хвороб і посухи говорять самі за себе.

Kitano Seeds: відкриваємо нові горизонти (на правах реклами)


Ультрарання капуста Акіра знайома фермерам як перевірений ранньостиглий гібрид, що формує щільний качан за 48 днів і при цьому має достатню вагу 1–1,2 кг. Середня капуста Наомі з її ніжним листочком та приплюснутим товарним качаном... Жодна домогосподарка не в змозі пройти повз неї на ринку. Баклажани Самурай та Прадо, що плодоносять китицями, маючи при цьому несамовиту урожайність. Але родзинкою ярмарку була фіолетова пекінська капуста KS 888. Погляд від неї не міг відвести жоден фермер. KS 888 – ексклюзивна новинка в асортименті пекінської капусти, яка вражає не тільки своїм зовнішнім виглядом, але й має ряд інших переваг: тривале зберігання до 6 місяців, смакові властивості, більший уміст вітамінів, особливо йоду.

Kitano Seeds: відкриваємо нові горизонти (на правах реклами)


Після завершення ярмарку на фермерів чекав розіграш цінних призів. Iphone 6 та Iphone 5S — справжні помічники сучасного фермера. Також було розіграно величезну кількість інших призів, серед яких: добрива, фірмові чашки, стимулятори росту, велика кількість гібридного насіння. Можна сказати, що майже всі учасники ярмарку вийшли не з пустими руками, а головний приз виграв молодий та перспективний фермер.

Kitano Seeds: відкриваємо нові горизонти (на правах реклами)


Компанія Kitano Seeds вітає всіх фермерів з Новим роком та Різдвом Христовим!


Kitano Seeds: відкриваємо нові горизонти (на правах реклами)


Детальнішу інформацію про ексклюзивні новинки та не тільки можете дізнатись від регіонального менеджера Дмитра Фартушного за номером телефону:(067) 52 24 777
Редактор: Марія Фернюк
28-12-2016, 14:15
Коментарів 0 Переглядів 3 089


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги