RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Зима, за вікном темно, тихо падає сніг… наближається Новий рік… З наближенням новорічних свят кожен з нас прагне прикрасити свою оселю, будинок, територію навколо гірляндами, святковою ілюмінацією, яка нагадує нам казковий смак дитинства.

Ландшафтна компанія "Зеленько" щороку перед початком новорічних свят пропонує жителям Чернівців та Чернівецької області різноманітне новорічне оформлення для забезпечення незабутніх вражень до свята Святого Миколая, Новорічних та Різдвяних свят!

Новорічні гірлянди та ілюмінація – свято у кожному домі! (на правах реклами)


Компанія виконує комплекс робіт з новорічного оформлення:

- фасаду будинку, ресторану, магазину;
- новорічний дизайн офісу, кафе
- новорічне оформлення приміщень;
- декорування новорічної ялинки;
- новорічна ілюмінація двору, дерев, кущів;
- об'ємні новорічні композиції

Новорічна ілюмінація

Ніщо так не радує нас на Новий рік, як справжня новорічна ілюмінація, за допомогою якої можна перетворити будь-який будинок, фасад або двір у Чернівцях на новорічну казку, яка неодмінно порадує вас і ваших близьких.

Святкова новорічна ілюмінація здатна прикрасити навіть найпростішу обстановку, сіру непривабливу стіну, непримітний кут, або створити акцент на чомусь зовсім непримітному. І все це завдяки яскравим вогникам гірлянд, які обрамлятимуть стіни фасадів чи приміщень.
Варто звернути увагу на вхід, двері, хвіртку… Адже оформлення входу гірляндами – особлива прикраса вашого будинку або офісу. Двері – це перше, що побачать ваші гості, відвідувачі, клієнти…

Тому кожен власник будинку намагається якнайкраще прикрасити свою садибу. Адже передноворічна ейфорія відчувається ще задовго до початку Нового року. На прилавках торговельних центрів та супермаркетів з'являється різноманітна святова ілюмінація, новорічні прикраси, подарунки тощо. Обрати є з чого. Головне, аби воно було ексклюзивним, безпечним і не "вдарило" по кишені.

На вартість впливають різні моменти: тип вибраної ілюмінації, її кількість, об'єм робіт і складність монтажу. Вартість збільшується, якщо вам роблять, скажімо, світлове панно або фігуру, що світиться, під замовлення, за індивідуальним ескізом.

Новорічні гірлянди та ілюмінація – свято у кожному домі! (на правах реклами)


Зовнішнє оформлення фасадів будівель і дерев виконують фахівці з висотних робіт. Для встановлення освітлювальних приладів майстри мають допуск до проведення висотного електромонтажу. Наявність підйомної техніки, володіння технологіями промальпінізму дозволяє майстрам швидко і безпечно здійснити монтаж освітлювальних приладів на будь-якій висоті.

Для прикраси святковою ілюмінацією прибудинкової території використовуються гірлянди, призначені для зовнішнього використання.
Вони здатні протистояти опадам (дощу, снігу, морозу), перепадам вуличної температури.

Ціни на послуги зі світлового оформлення - доступні. Вартість світлового оформлення розраховується індивідуально.
Рівень цін у прайсі на пристрій новорічної ілюмінації залежить від типу світлової техніки, обсягу та складності монтажних робіт

Новорічна ялинка.

Що може бути приємнішим за переддень Нового року, коли вся родина збирається разом, щоб “нарядити” ялинку?

Щоб правильно прикрасити ялинку, зовсім не обов'язково мати величезну кількість шалено дорогих іграшок. Досить дотримуватися декількох основних правил, які допоможуть зробити по-справжньому чарівне святкове дерево навіть із звичайних недорогих прикрас:

- краще всього розпочинати оформлення ялинки з вибору загальної колірної гамми прикрас, що гармоніює із забарвленням стін і меблів;
- відштовхуватися від принципу подібності або контрасту: використати подібні за формою і кольором прикраси але двох розмірів – великі і маленькі, прикрашання новорічної ялинки темно-бордового кольору – яскравими білими кулями;
- “легкість і гармонійність” – девіз оформлення ялинки. Прикраси для ялинки не повинні бути надмірно великими, чіпляти великі іграшки і намиста не допустимо. При виборі розміру прикрас використовуйте принцип рівномірності. Ніколи не купуйте дуже великі іграшки для ялинок середнього і маленького розміру;
- оберіть свій стиль прикрашання ялинки.

Новорічні гірлянди та ілюмінація – свято у кожному домі! (на правах реклами)

Новорічні гірлянди та ілюмінація – свято у кожному домі! (на правах реклами)


Ми зробимо ваше свято незабутнім! Виконаємо роботу швидко і охайно. Отже, не зволікайте, замовляйте!

м. Чернівці, вул. Фастівська, 30 Б
т.м. 050 912 68 41, 097 016 56 46
Редактор: Марія Фернюк
9-12-2016, 10:00
Коментарів 0 Переглядів 7 629

• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Попрощатися із Геннадієм Москалем прийшли сотні людей


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.