RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Щодня, повертаючись із роботи, кожен мріє про той час, коли зможе відпочити, розслабитися, поніжитися в білосніжній ванні. Але що робити, якщо вона втратила свій звичний красивий колір, з’явилися подряпини та тріщини?

На придбання нової немає коштів, адже зараз усі намагаються бути ощадливими, берегти кожну копійку. До того ж підкрадаються сумніви, чи вдасться купити таку ж якісну річ. А так хочеться затишку та приємної оку та тілу естетики. Не варто засмучуватися, адже компанія "Реставратор" пропонує надзвичайно вигідний варіант. Завдяки висококваліфікованим майстрам і використанню наливного новітнього акрилу "Extra Light", який увібрав усі переваги матеріалів інших виробників та одночасно відкинув усі недоліки попередників, ваша ванна набуде свого первинного вигляду та служитиме багато років.

Трішки детальніше про компанію та її роботу розповів директор Сергій Омелянович Кміть:

– Наша фірма працює з 2003 року. Засновано її на Тернопільщині. Проте з 2005 року ми почали розширювати межі діяльності. Зараз реставрація ванн від нашої фірми можлива у великих містах нашої країни (Чернівці, Харків, Одеса, Київ, Житомир, Тернопіль, Дніпро, Кривий Ріг, Запоріжжя, Херсон, Миколаїв, Вінниця, Хмельницький, Львів, Рівне, Луцьк, Черкаси, Кропивницький, Чернігів, Полтава, Івано-Франківськ), так і в невеликих містечках. Маємо власну унікальну технологію для реставрації ванн. Її ми застосовуємо завдяки використанню рідкого акрилу "Extra Light". Його виробляють з імпортних компонентів "Byk Chemie" (Німеччина), "DOW" і "Du Pont" (США), тобто відповідає найкращим світовим стандартам, будучи найякіснішим на ринку та фінансово вигідним водночас. Усі матеріали сертифіковані. Також вони гіпоалергенні, що є особливою перевагою для сімей із дітьми. Не варто хвилюватися. Під час реставрації ванни немає пилу, запаху, шуму. Вона триває 2–3 години. Потім матеріал висихає. Для цього процесу потрібно близько шістнадцяти годин. Опісля можете сміливо користуватися ванною. Також майстер стовідсотково видасть вам гарантійний талон із мокрою печаткою та чек, на якому буде зазначено вартість виконання робіт. Ми прагнемо дбати про наших клієнтів, тому підходимо до надання послуг відповідально та професійно.

Реставрація ванн у Чернівцях. Реставрувати чи ні? (на правах реклами)


Варто сказати, що майстри компанії "Реставратор" використовують різні методи для відновлення поверхні ванни. Зараз детальніше про них.

– метод "Наливна ванна". Станом на сьогодні він є одним із найпопулярніших та найкращих. Завдяки рідкому акрилу заливається доволі товстий шар нової емалі (до 5 мм). Після проведення цієї процедури матеріал не жовтіє. Поверхня має хорошу хімічну стійкість, вона амортизує удари. Окрім того, прослужить вам така ванна не менше 10 років. Потрібно зауважити, що підходить цей вид до сталевих, чавунних, акрилових, фаянсових, керамічних ванн будь-яких форм та розмірів. Послідовність виконання роботи: зачистка (зняття старого покриття з одночасною подачею води, щоб уникнути забруднення приміщення пилом), знежирення (обробка спеціальним складом, а потім просушування потужним феном для максимального зчеплення акрилу з основою), заливка (з бортів відбувається заливання акрилу, який стікає вниз, маскуючи нерівності та тріщини, утворюючи гладку поверхню, та стікає в посудину, яку розміщують під нижнім зливом), застигання (приміщення закривають, щоб уникнути потрапляння вологи та навіть незначного забруднення на поверхню; вона сохне близько двох діб). Переваги: глянцева поверхня, чудове зберігання тепла, покриття легко мити, запобігання розмноженню шкідливих мікроорганізмів. При дбайливому догляду ванна служитиме роками.

– метод "Емалювання". Він практичний і фінансово вигідний. Його доречно використовувати, якщо ви знімаєте квартиру, адже буде змога експлуатувати ванну до двох років. Також їй можна надати будь-якого кольору. Процес виконання: механічна обробка (зачищення до матового стану (без утворення пилу), миття (вимивання реагентами дрібних часточок, які з’явилися під час першого етапу), просушування, знежирення (для того, щоб акрил добре зафіксувався), підготовка емалі (змішування необхідних сполук до однорідної суспензії), ґрунтування (після нього відбувається фінішне фарбування та просушування), фарбування ванни емаллю (кілька шарів), сохне поверхня близько 36 годин.

– метод "Акриловий вкладиш". Формують конструкцію, яка за обрисами повторює поверхню вашої ванни. У ній роблять необхідні отвори та герметично приклеюють за допомогою монтажної піни. Переваги: теплоємність (за півгодини температура води знижується лише на один градус), можна експлуатувати п’ять років.

– компанія "РЕСТАВРАТОР" пропонує придбати ремкомплекти. Кожен охочий, який бажає відновити свою ванну самостійно, має змогу отримати перелік необхідного. Для акрилових, сталевих і чавунних ванн – акрил "Extra Light", затверджувач, гумові рукавички, барвник, інструкцію. Завдяки покроковому виконанню порад ви зможете впоратися з цим завданням. Проте, звісно ж, краще доручити цю справу професіоналам.

реставрація ванн, душових піддонів і джакузі та умивальників. Щодо цієї послуги, то варто все проговорювати індивідуально. Вартість залежатиме від розмірів того, що треба відновити, і складності роботи.

Реставрація ванн у Чернівцях. Реставрувати чи ні? (на правах реклами)


Також спеціалісти вищеназваної компанії дають поради щодо догляду за відреставрованими ваннами. Для миття не варто використовувати класичні засоби, які рекламують на кожному кроці. Краще скористайтеся звичайними гелями, якими миєте посуд. Вони безпечніші. Не застосовуйте дротяні та жорсткі щітки. Щодо температури води, то вона не має сягати вище 60 градусів. Водовідведення від пральної машини варто здійснювати в умивальник чи унітаз. Бережіть ванну від пошкоджень (подряпин та ударів). Слідкуйте за справністю сантехніки. Найбільшої шкоди завдає вода, яка капатиме з крана в одне місце, адже утворюється камінь жовтого кольору. Якщо хочете щось покласти у ванну, то придбайте гумовий килимок. Більше корисної інформації можна отримати на сайті, посилання на який ви знайдете тут: Реставрація ванн Чернівці

Фахівці готові консультувати своїх клієнтів, адже цінують комфорт кожного. Ви можете зателефонувати на один із номерів і отримати відповіді на запитання. Спеціалістам важливі ваші відгуки та пропозиції, щоб удосконалюватися, створюючи ваш затишок. Якщо потребуєте якості виконання робіт за доступною ціною, то звертайтеся в компанію "Реставратор".

098-444-00-98 (Viber)
066-444-00-66
093-444-00-93


Наш сайт: restavrator.te.ua
Редактор: Марія Фернюк
13-06-2017, 09:00
Коментарів 0 Переглядів 7 383


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги