RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

2016 рік був багатий на комедії. Пропонуємо добірку з шести найкращих комедійних кінострічок.

Дитина Бріджит Джонс

6 кращих комедій 2016 року, які варто переглянути


Головна героїня добилася, начебто, всього, чого хотіла: у неї блискуча кар'єра, квартира в центрі Лондона. Але ось з чоловіками не щастить: вона постійно виявляється не з тим, не в той час і не в тому місці. У підсумку вона не знає, хто батько її майбутньої дитини: чарівний мільярдер або відомий адвокат.

Дуже погані матусі
6 кращих комедій 2016 року, які варто переглянути


Команда відчайдушних матусь втомилася від вантажу щоденних обов'язків. Проблеми і турботи вирішено тимчасово забути, і жінки влаштовують собі довгоочікуваних відпочинок, згадуючи часи, коли ще не були скуті усіма обов'язками, шлюбом і турботі про дітей.

Встигнути за Джонсами

6 кращих комедій 2016 року, які варто переглянути

У передмісті живе скромна сімейка Гаффні. До них по сусідству зовсім недавно заселилася дуже успішна і красива пара Джонсів. Карен Гафні, маючи багато вільного часу, стежить за новенькими, адже Джонси їй здаються занадто ідеальними. І правда розкривається: сусіди – урядові шпигуни. Подружня пара Гаффні виявляється в центрі шпигунської гри міжнародного масштабу.

Світське життя
6 кращих комедій 2016 року, які варто переглянути


Романтична комедійна драма від одного з майстрів кінематографа і володаря чотирьох премій Американської кіноакадемії Вуді Аллена, автора "Опівночі в Парижі", "Матч Пойнт" та ін. США, 1930-ті роки. Впливовий агент кінозірок в Голлівуді дізнається про те, що до нього їде молодий племінник, Роберт Дорфман. Боббі втомився перебувати між батьками, що постійно сваряться, і братом-гангстером, тому вирішив відправитися куди подалі. Дядько наймає хлопця до себе кур'єром і той поступово знайомиться зі світом знаменитостей і блиску. Дуже скоро серце Дорфмана наповнюється новими і прекрасними почуттями.

Півтора шпигуна
6 кращих комедій 2016 року, які варто переглянути


20 років тому все було зовсім інакше: Кельвін був найпопулярнішим хлопцем у школі, за ним ходили дівчата, йому намагалися наслідувати всі однокласники, а Роббі був товстуном-невдахою, обожнює співати в душі, що й ставало причиною більшої частини його невдач. За цей час все змінилося, і коли колишні однокласники зустрічаються на вечорі випускників, одного з них чекає сюрприз – замість кучерявого товстуни Кельвін бачить накачаного громило. Поставивши запитання: як шкільного товариша вдалося змінитися, герой отримує "простий" рецепт – треба тренуватися по шість годин на добу щодня протягом багатьох років. Сам Кельвін з популярного шкільного баскетболіста перетворився на фінансового аналітика. Раніше він вважав, що зміг домогтися багато чого, але чудове перетворення Роббі затьмарило всі його успіхи. Далі слідує ще одна несподіванка – тепер Роббі працює на ЦРУ і виконує найнебезпечніші завдання. Про це головний герой фільму "Півтора шпигуна" дізнається постфактум, коли над його головою летять кулі, призначені агента спецслужби. Такий поворот подій не подобається Кельвіном, і він готовий здатися першому зустрічному ворогові, але колишній любитель пончиків тягне його вперед, пропонуючи врятувати світ від терористів. Чи впорається з цим завданням настільки незвичайний тандем?

Нестерпні леді
6 кращих комедій 2016 року, які варто переглянути


У фільмі Нестерпні леді батько-одинак в пошуках щастя знайомиться з трьома подружками. Для них все життя - це Фітнес і шопінг, примхливі предки і неслухняні діти, заздрісні подружки і обридлі колишні. Чи знайде головний герой свою справжню любов? Дивіться фільм!
Редактор: diana_vataman
29-11-2016, 01:04
Коментарів 0 Переглядів 3 138

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.