RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Осінь добігає кінця, потихеньку холоднішає, а це означає, що треба діставати теплі светри, штани та спідниці, а також верхній одяг.

Звичайно пройтися магазинами й купити собі нове вбрання – це завжди гарна ідея, але обов’язково знайдуться улюблені речі, які шкода викидати, або вони ще не встигли вийти з моди. Просто знаходяться не в найкращому стані. Не варто засмучуватися, адже вирішити такі проблеми допоможе хімчистка.
Мережа хімчисток "Лора" вже багато років радує своїх клієнтів високою якістю обслуговування, приємними цінами та широким асортиментом різноманітних послуг. Завдяки використанню багаторічного досвіду італійських майстрів, європейського обладнання мережа хімчисток "Лора" вже завоювала багатьох клієнтів.

Хімчистка "Лора": даруємо чистоту! (на правах реклами)


Спектр послуг у хімчистці "Лора" різноманітний – від чищення шкіри та текстилю до прасування та дрібного ремонту одягу. Працівники хімчистки у своїй роботі використовують лише якісні та сучасні засоби чищення, барвники та розчинники імпортного виробництва відомих фірм. Окрім того, хімчистка "Лора" – це сучасний підхід до традиційних методів хімічної чистки та прасування текстилю. Ви можете приносити сюди одяг із текстилю, трикотажу, натуральної шкіри та замші, зі штучного та натурального хутра, з вовни, ангори, велюру, натурального шовку, а також вечірні та весільні сукні та пуховики.

Фахівці закладу запевняють, що за гроші в хімчистці "Лора" ви купуєте не реанімацію речей, а вільний від клопотів час і продовження життя вашого гардеробу. Якісне й обережне чищення дає можливість користуватися улюбленими речами довго незалежно від того, чи це дизайнерська сукня з коштовними елементами, чи звичайний шкіряний виріб. Хімчистці можна без остраху довіряти постійний догляд за своїм гардеробом та навіть постільною білизною.

Хімчистка "Лора": даруємо чистоту! (на правах реклами)


Хімчистка "Лора" пропонує своїм клієнтам нові послуги: полірування та відновлення взуття; фарбування взуття, сумок та пасків. Дарує вам унікальний шанс зберігати взуття у завжди новому вигляді завдяки технологіям полірування, фарбування та реставрації взуття. Хімчистка "Лора" гарантує комплексну турботу про ваше взуття! Вона використовує тільки найкращі засоби для чистки та підфарбовування, сучасні технології з використанням восків та фарб фірми Fenice (Італія), а багаторічний професійний досвід наших майстрів забезпечить бездоганний результат, котрим ви будете приємно здивовані!

Хімчистка "Лора": даруємо чистоту! (на правах реклами)

Хімчистка "Лора": даруємо чистоту! (на правах реклами)


Ви отримуєте:

- глянцевість та приємний блиск шкіри підсилюється. На ваш розсуд корегується інтенсивність блиску (глянець чи матовий);
- подряпини та потертості виробів із гладкої шкіри буде усунено;
- полірується як верхня частина взуття, так і шкіряна обтяжка каблука, підошва;
- поверхня шкіри стає щільнішою, отримує додатковий захист від пошкоджень та промокання, з’являється ефект глибини та об’єму;
- шкіра дихає та довше зберігає відчуття новизни.

Та головне, що ціни в хімчистці "Лора" доступні кожному. Тут працюють без вихідних та на свята, а постійні клієнти можуть розраховувати на акції та знижки.

Мережа хімчисток "Лора" – це гарантія високої якості обслуговування, широкий спектр послуг та індивідуальний підхід до кожного клієнта!
Хімчистка "Лора" дарує речам молодість!

Хімчистка "Лора": даруємо чистоту! (на правах реклами)


Якщо ваші улюблені речі потребують професійного догляду, відкиньте сумніви та звертайтеся за адресами:

м. Чернівці, Чорноморська, 4 А (вхід з вул. Герцена), тел. 099 37 42 338
м. Чернівці, вул. Героїв Майдану, 160(вхід із вул. Каспрука), тел. 097 02 10 799
м. Чернівці, вул. Моріса Тореза. 205, тел. 050 23 89 563

м. Новоселиця, Центральний базар, тел. 050 968 72 80

смт. Кельменці, Центральний базар, тел. 066 51 90 846

м. Новодністровськ, мікрорайон Діброва, буд. 2, тел. 066 72 17 427

м. Сокиряни, 2-й поверх універмагу "Дитячий світ", тел. 095 60 00 316

м. Хотин, вул. Лесі Українки, 8, тел. 096 07 15 445

м. Кам’янець-Подільський, вул. 30 Років перемоги, 11, Студія моди (біля магазину "Фея"), тел. 098 25 24 430
м. Кам’янець-Подільський, вул. Героїв Майдану, 15 (навпроти маг. "Гранд"), тел. 097 74 71 935
м. Кам’янець-Подільський, Центральний ринок, речовий сектор, тел. 098 82 11 711

с. Глибока, ТЦ "Лідер", тел. 066 36 22 122

м.Сторожинець, вул. Грушевського, 8, тел. 050 68 88 032

с.Лівинці (будівля сільської ради, 2 поверх), тел. 050 05 17 169

с.Клішківці, вул. Головна, тел. 050 05 17 169

м. Кіцмань, вул. Незалежності, 71, Будинок побуту, 2-ий поверх, тел. 095 53 27 570
Редактор: Марія Фернюк
25-11-2016, 15:54
Коментарів 0 Переглядів 8 786


"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги