RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Найближчим часом Альфа-Банк Україна має всі шанси увійти до першої п'ятірки найбільших банків України. Про здобутки банку за останні роки, стратегію розвитку, нововведення та розширення продуктів і послуг для клієнтів розповідає директор відділення "Чернівецьке" Василь Даналакі.

- На сьогодні багато банків в Україні згортають діяльність. Як почуває себе Альфа-Банк у нинішній економічній ситуації?

- Впевнено. Ми – комерційний український банк із приватним міжнародним капіталом. Наш акціонер - компанія ABH Ukraine Limited – входить до міжнародної банківської групи, яка працює в 7 країнах світу. Наші акціонери відповідально ставляться до ведення бізнесу, слідкують за виконанням нормативів Нацбанку, зокрема щодо докапіталізації. У жовтні в рамках повного та дострокового виконання програми докапіталізації до статутного капіталу банку акціонер вніс 4,7 млрд грн.

Наразі Альфа-Банк Україна входить до ТОП-10 найбільших за розміром активів та є одним із лідерів за обсягами коштів фізичних і юридичних осіб, активно розвивається як універсальний банк: має міцні позиції в корпоративному та роздрібному бізнесі, активно збільшує кількість клієнтів серед малих та середніх компаній. На сьогодні в банку працюють 4,5 тисячі українців, діють 106 відділень по Україні.

Та найголовніше – банк слідує принципам ведення соціально відповідального бізнесу, є великим платником податків (2 позиція серед банків в Україні), підтримує регіони присутності.

Ми завжди виконуємо свої зобов’язання перед клієнтом. Йдемо назустріч чесним позичальникам і переслідуємо безвідповідальних та шахраїв, які намагаються не повернути кредити або продати заставне майно.

Ми відповідально ставимося до коштів громадян та підприємств, які вони нам довірили. Наш банк ніколи не пропонує найвищі ставки за депозитами. Ми даємо кращий сервіс при зважених ставках. Бо розуміємо, що ставки завжди корелюються з темпами інфляції. Ми - за рівні умови роботи на ринку для всіх його учасників, без преференцій.

Альфа-Банк Україна: "Ми - український банк, тому інвестуємо в розвиток нашої держави" (на правах реклами)


- Попри те, що Альфа-Банк Україна працює в нашій державі вже понад 20 років, багато хто вважає його російським банком.

- Так, на жаль, багато співвітчизників мають неправдиву інформацію про Альфа-Банк Україна, а деякі навіть свідомо маніпулюють нею. Тому мушу ще раз підкреслити, що наш акціонер - приватна холдингова компанія зі штаб-квартирою в Люксембурзі, яка інвестує в низку банків у Центральній та Східній Європі: в Україні, Білорусі, Росії, Казахстані, Нідерландах, Кіпрі, Великобританії.

Головним акціонером банку є Михайло Фрідман, уродженець Львова, який має громадянство Ізраїлю та проживає в Лондоні.

Зауважу, що за понад 20 років роботи банку в Україні жодного долара дивідендів не було виведено за межі країни, весь прибуток вкладається у розвиток банку та української економіки. Минулого року банк видав кредитів на суму 217 млн дол. США, сплатив 655 млн грн податків.

Ми - український банк, який належить до міжнародної групи. Ми любимо Україну, віримо в її майбутнє, тому інвестуємо в її розвиток.

- Нещодавно стало відомо про концентрацію Альфа-Банку Україна та "Укрсоцбанку". Що це за угода, у чому вона полягає, і що вона дасть для банку та його клієнтів?

-Така угода справді відбулася. Акціонер Альфа-Банку холдингова компанія ABHН (Люксембург) та банківська група UniCredit Group (Італія, "Укрсоцбанк" в Україні) уклали угоду про те, що UniCredit Group стане міноритарним акціонером ABHH. Це означає, що і Альфа-Банк Україна, і "Укрсоцбанк" найближчим часом продовжать працювати як два окремі банки, а після завершення угоди із юридичної точки зору обидва банки будуть входити до холдингової компанії ABHН.

Наразі АМКУ та НБУ погодили цю угоду, зазначивши, що інтеграція Альфа-Банку Україна та "Укрсоцбанку" дасть позитивні наслідки для розвитку банківської системи в цілому.

Ця угода є продовженням реалізації стратегії акціонерів Альфа-Банку Україна щодо його розвитку та виводить у першу п’ятірку найбільших в Україні.

- І все-таки. Що особливе ви пропонуєте для клієнтів?

- Ми завжди орієнтуємося на те, що Альфа-Банк Україна повинен бути високотехнологічним сучасним банком. Підтвердження цьому – численні провідні позиції в рейтингах, зокрема ТОП-50 кращих банків.

Наприклад, 125 тисяч українців щомісяця користуються інтернет-банком My Alfa-Bank, мобільним банком. У My Alfa-Bank можна зручно та швидко відкрити депозити, погасити кредит, переказати гроші на іншу картку, сплатити комунальні платежі, за дитячий садок, послуги інтернет-провайдерів, телебачення, мобільного зв’язку.

На сьогодні понад 60 тисяч наших клієнтів уже відчули переваги користування картковими пакетами Comfort, Ultra і Platinum Black на базі MasterCard Gold або VISA Platinum. Серед переваг - зняття готівки без комісії в будь-якій країні світу.

Ще один цікавий і зручний продукт - бізнес-картка для підприємців, що дає можливість, не відвідуючи відділення банку, мати цілодобовий доступ до коштів на рахунку, відстежувати здійснені операції, сплачувати в інтернет та магазинах, знімати готівку в банкоматах та касах банку.
Це тільки дещо з великого переліку наших продуктів та сервісів.

- У наш час люди бояться довіряти банкам свої заощадження. На що ви порадите звертати увагу при виборі банку фізичним особам та компаніям?

- В Україні сьогодні непроста ситуація в економіці та в банківській сфері. Як сказав один з класиків, "Жити в суспільстві і бути вільним від нього – неможливо". Нас очікує непростий шлях оздоровлення економіки, банківської системи. А головне – повернення довіри до неї. Гроші люблять тишу.
На мою думку, обираючи банк, потрібно звертати увагу на те, наскільки відповідально він веде бізнес, які показники роботи, який запас міцності у разі появи викликів. Як показує практика, зараз найстабільнішими є банки з іноземним європейським капіталом, такі як Альфа-Банк.

До речі, ми не ховаємося за гарантіями держави. Акціонери і керівництво банку успішно з цим справляються, не апелюючи до державного бюджету.
Окрім основної банківської діяльності, Альфа-Банк займається багатьма соціальними проектами, про які детальніше можна дізнатися на сайті банку alfabank.ua

Усі види банківських послуг. ПАТ "Альфа-Банк"
Ліцензія НБУ №61 від 05.10.2011
Редактор: Марія Фернюк
13-10-2016, 14:35
Коментарів 0 Переглядів 4 516

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.