RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Ніщо так не відновлює сили, не надає бадьорості, як здоровий сон. Якість сну впливає на працездатність і настрій людини. Облаштування спальні і меблі для неї мають ключове значення в правильній організації нічного відпочинку. Тому до підбору меблів варто підійти ретельно.

Спальня – оаза вашого відпочинку (на правах реклами)


Центральне місце в спальні займає ліжко. Виробники меблів постійно звертають увагу на комфортність цього елементу. Важливо все: і структура, і розмір, і нахил спинки, і форма. Зверніть увагу на узголів’я свого ліжка, адже воно має бути стилеутворюючим. Весь комплект меблів буде починатися саме з цього елементу. Особливу увагу треба приділити вибору матрацу, адже від цього буде залежати комфортність вашого відпочинку.

Зараз дизайнери приділяють узголів'ю особливу увагу. Воно може бути абсолютно будь-яким за формою: низьким і високим, у вигляді валика або рейковим, прикрашеним інкрустацією. Є варіанти, коли узголів'я навіть оббивають тканинами або шовком. Або є ще один спосіб показати його у вигідному світлі: використовувати красиві і стильні приліжкові тумби.

Спальня – оаза вашого відпочинку (на правах реклами)


Також у доповнення до інтер'єру спальні прийнято купувати комод, – він ще з давніх-давен вважався символом класичного зручного будуару. Найчастіше комод складається з чотирьох широких висувних ящиків, які призначені для зберігання білизни і різних дрібниць. Над комодом зазвичай вішають дзеркало, яке візуально відмінно збільшує простір кімнати, особливо якщо в ньому відбиваються світильники та бра.

Спальня – оаза вашого відпочинку (на правах реклами)


За словами директора офіційного магазину меблів тернопільської фабрики “Нова” у Чернівцях Володимира ГРОДА, головним фактором, на який варто звернути увагу при виборі спального гарнітура, – це, звичайно ж, співвідношення ціна-якість. На жаль, в наш час основний асортимент представлений низькоякісною продукцією, нездатною довго і надійно служити господарям.

Тому наймудріший варіант – купувати меблі, які встигли добре зарекомендувати себе на меблевому ринку. Сьогодні можна сміливо віддавати перевагу українським виробникам меблів, тому що серед них є гідні представники цього сегменту. Наприклад, тернопільська фабрика “Нова”. Вона відома в Україні ще з 1993 року, а сьогодні представництва цієї фабрики є по всій країні, включаючи великі районні центри; меблі експортуються також до Польщі, Білорусі, Казахстану.

Спальня – оаза вашого відпочинку (на правах реклами)

Спальня – оаза вашого відпочинку (на правах реклами)


Щодо меблів для спальні, то обирати є з чого, бо маємо близько 40 різних видів комплектів для спальні, постійно з’являються нові розробки та комплекти, – каже Володимир. – Можна обрати як повний гарнітур з МДФ, так і гарнітур з натурального дуба. Тобто вибір, як кажуть, на будь-який гаманець. Також я рекомендую при купівлі спальні звертати увагу на матрац. Ми пропонуємо матраци відомих виробників, які можна вигідно придбати, як супутній товар.

Спальня – оаза вашого відпочинку (на правах реклами)


Отож, комфортні меблі для відпочинку у спальні – це не тільки здоровий сон, а й ваші нові враження! Якщо ви вагаєтеся, який гарнітур краще підібрати для вашої кімнати, зверніться за порадою до фахівців.

Спальня – оаза вашого відпочинку (на правах реклами)


Магазин “Нова” запропонує те, що підійде саме вам!

м. Чернівці, вул. Головна, 226 та вул. Руська, 219Є
тел.: (0372) 4-40-35, (095) 080-0-050, (097) 2-098-098, (099) 18 91 001


www.nova.ua
Редактор: Марія Фернюк
30-09-2016, 10:59
Коментарів 0 Переглядів 9 833

Теги -

Для кого можливі графіки відключень

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.