RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У системі опалення нового покоління застосовується суміш на основі вуглецю, яка наноситься на підлогу, стіну, стелю товщиною 2-3мм між мідними пластинами (які є провідниками електричного струму), товщиною 0.2 мм та шириною 20 мм. Ширина між мідними пластинами 30-60 см залежно від типу приміщення.

CARBOX Eco: інноваційний переворот у технології опалення (на правах реклами)


Наприклад, для приміщення 20 кв.м потрібно нанести вуглецевої суміші на стіну, стелю чи підлогу смугу довжиною 4 метри і шириною 60см. Один погонний метр має потужність 100-250 Ватт, (потужність залежить від товщини вуглецевої суміші на робочій поверхні: 1-3мм).

При проходженні електричного струму малої напруги в 24 Вольт суміш на основі вуглецю нагрівається до 25-45 градусів і випромінює інфрачервоні промені. Потужність системи на 20 кв.м в середньому 0.8-1.2кВт/год. з робочим часом 3-5 годин на добу.

CARBOX Eco: інноваційний переворот у технології опалення (на правах реклами)


Після нанесення на робочу поверхню, стіну вирівнюють фінішною шпаклівкою, після чого можна наносити фарбу, клеїти шпалери, укладати плитку, ламінат, паркетну дошку і т.д. Обігрів приміщення проходить не тільки через процес віддачі тепла від теплої поверхні (незначний показник конвекції повітря приміщення), а і як процес у природі, сонячні інфрачервоні промені проходять через атмосферу землі, прогрівають повітря 15-20% нагріваючи землю, а земля, віддаючи тепло, нагріває атмосферу і створює клімат (так і в приміщенні предмети і стіни нагріваються до заданої температури і, віддаючи тепло, нагрівають повітря, тому і процес опалення не змінює вологість даного приміщення).

CARBOX Eco: інноваційний переворот у технології опалення (на правах реклами)


Сонячний інфрачервоний промінь – це природній промінь, який на відстані передає тепло і цілком безпечний для людини.

CARBOX Eco: інноваційний переворот у технології опалення (на правах реклами)


Переваги системи опалення нового покоління від СARBOX ECO:

1.Безпечність (система працює при напрузі 24 Вольт).
2.Надійсть (гарантія роботи системи понад 50 років).
3.Економія (від 100 до 500% перед сучасними системами опалення).
4.Створює м’який мікроклімат де стіни, меблі і повітря прогріваються до однакової температури (відсутній конденсат та сирість).
5.Після провітрювання приміщення за короткий час, до 20 хв. відновлює попередню температуру.
6.Зручна система в використанні (за допомогою ручного або автоматичного терморегулятора встановлюється бажана температура даного приміщення і легко регулюється).
7.Автономна для кожного приміщення чи кімнати.
8.Не потребує догляду та обслуговування.
9.Не впливає на вологість (не сушить повітря в приміщенні).
10.Не потрібно для встановлення дозволів чи інших погоджень.
11.Зручна для встановлення (тепла підлога, стіна, стеля за бажанням замовника і не потребує ремонту, реконструкції даного приміщення і не займає додаткову площу).
12.Не створює навантаження для електричної системи приміщення.
13.Не залежить від часу та дати початку сезону опалення.
15.Система відповідає німецькій якості, має європейську сертифікацію і відповідає всім нормам і стандартам, є найкращою системою опалення для людини, тому що створює природній мікроклімат у приміщенні.

CARBOX Eco: інноваційний переворот у технології опалення (на правах реклами)

CARBOX Eco: інноваційний переворот у технології опалення (на правах реклами)


Незначна потужність системи опалення від СARBOX Eco дозволяє встановити сонячні батареї і стати незалежним від будь-яких непередбачуваних ситуацій.

CARBOX Eco: інноваційний переворот у технології опалення (на правах реклами)


Розрахунок витрат на опалення приватного будинку:*

Газовий котел: 4516 куб.м х 7.188 грн./куб.3 = 32461 грн. за опалювальний сезон.

Конденсаційний котел: 3925 куб.м х 7.188 грн./куб.м = 28213 грн. за опалювальний сезон.

Електрокотел ТЕНовий: 42000 кВт/год/рік х 0.456грн/кВт/год = 19152грн/рік за опалювальний сезон.

Електрокотел електродний: 25200 кВт/год/рік х 0.456грн/кВт/год = 11491грн/рік за опалювальний сезон.

Тепловий насос: 10500 кВт/год/рік х 0.456грн/кВт/год = 5244 грн/рік за опалювальний сезон.

Опалення на рідкому паливі (дизпаливо або пічне паливо): 2 л/год х 2100год = 4516л х 20.8грн/л = 93932 грн/рік за опалювальний сезон.

Опалення на зрідженому газі (пропан-бутан): 1.6 кг/год х 2100 год = 3360кг х 10.91грн/л = 36657грн/рік за опалювальний сезон.

Опалення на твердому паливі (деревні пелети): приблизна витрата пелет на опалення приватного будинку за опалювальний сезон з урахуванням ККД пелетного котла 90-95% і більш високої вологості складе 9.038т х 2000грн/т = 18076грн.

Опалення на твердому паливі (дрова): 18.9 х 1000грн/т = 18900грн.

Опалення на твердому паливі (вугілля): загальні витрати складуть 8.9 т х 3200грн/т = 28480грн.

CARBOX Eco: інноваційний переворот у технології опалення (на правах реклами)



*Ми проводимо розрахунок витрат на опалення будинку з розрахунковими тепловтратами у 20 кВт загальною площею 200 кв.м при використанні різних енергоносіїв. Будинок має тепловтрати 20 кВт - це розрахункове значення при зовнішній температурі -22С. Більше 90% часу впродовж опалювального сезону тепловтрати нижчі, і системи опалення працюють не на повну потужність. Тому при розрахунках загального споживання енергоносіїв за рік оперуємо умовною кількістю у 2100 год, а тривалість опалювального сезону - у 6 місяців.

CARBOX Eco: інноваційний переворот у технології опалення (на правах реклами)


Висновки

На сьогоднішній день опалення будинку газом стає не рентабельним, а, враховуючи дуже високі ціни на проектні та інженерні роботи для підводу газу до будинку, новобудови будуть відмовлятися від цього виду опалення.

Найдешевшим видом опалення залишаються теплові насоси, але висока вартість (20 - 30 тисяч євро) для більшості українців є недосяжними.
Твердопаливні котли - більш дешеве опалення, ніж опалення газом, але постійне обслуговування та особистий догляд цих котлів, затрати на перевезення та зберігання (потрібна додаткова площа) не дуже зручно.

Електричні системи (в т.ч. електричні теплі підлоги) дуже небезпечні і потребують великих затрат електроенергії і вдосконалення електропроводки через їх велику потужність, термін експлуатації дуже малий 1-5 роки.

Електрокотли за вартістю обладнання і з точки зору комфорту не погані, але термін експлуатації є також не дуже великий - до 5 років, а при встановленні потребує підсилення електропроводки і за рахунок великої потужності є небезпечною.

Альтернативою на сьогоднішній день може бути нова система опалення, яку представляє CARBOX Eco. Вона є економною, безпечною,комфортною, зручною, строк експлуатації - понад 50 років і не потребує обслуговування та інших витрат.

На 200 кв.м будинку витрати на електроенергію складуть за опалювальний сезон в середньому 10000кВт (4560грн)

Якщо врахувати нічний тариф на електроенергію і врахувати, що система опалення працює в цей час найбільше, то плата за опалення складе менше 1000 грн/міс. за 200 кв.м площі будинку.

CARBOX Eco: інноваційний переворот у технології опалення (на правах реклами)


Більш детальну інформацію ви зможете отримати, зателефонувавши за контактними телефонами чи надіславши листа на електронну адресу.

Р.S. ТОВ "КАРБОКС EKO" запрошує до співпраці юридичних та фізичних осіб з метою розширення мережі своїх представництв на території України.

м. Чернівці, т.м: (097) 11-909-89, (095) 701-21-50
е-mail: carbox.eco@gmail.com
Редактор: Марія Фернюк
28-09-2017, 08:00
Коментарів 0 Переглядів 11 127

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги