RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

ТОВ "Будторгінвест" пропонує квартири в житловому сейсмостійкому цегляному комплексі на вул. Руській, 235.

Сейсмостійким будинок вважається тільки при монолітно-каркасному будівництві. Сьогодні у великих містах, де будують 30-поверхові будинки, використовують тільки таку технологію.

Монолітний каркас являє собою "кістяк" будинку, який виконує тримальну (несучу) функцію. Крім безпеки, для мешканців такий каркас є кращим з естетичної точки зору (у квартирі немає балок на стелі) та передбачає дешевизну ремонту (стеля ідеально рівна та без швів).

Крім того, при будівництві своїх об’єктів, на відміну від більшості забудовників нашого міста, ми використовуємо тільки керамічну червону цеглу, до якої ми звикли. Вона перевірена часом і має низку переваг, порівняно з піноблоком, газоблоком та іншими "молодими" будівельними матеріалами.

Придбай квартиру у надійного забудовника (на правах реклами)


Відмінні якості керамічної червоної цегли:

Екологічність – вона виготовляється зі звичайної глини

Вологостійкість – при надмірній вологості цегла вбирає її, при недостатній -віддає

Щільність або міцність – найкраща із перерахованих вище

Довговічність – без коментарів

Вогнестійкість – керамічну червону цеглу відносять до класу негорючих

Придбай квартиру у надійного забудовника (на правах реклами)

Придбай квартиру у надійного забудовника (на правах реклами)


Запрошуємо вас відвідати будівництво, де ви на власні очі зможете побачити технологію та переконатися у зручному розташуванні будинку. Там же ви зможете отримати вичерпну консультацію стосовно оплати (повна або часткова) та побачити надзвичайно прості й зручні планування квартир.

Придбай квартиру у надійного забудовника (на правах реклами)


У нашому будинку ии маєте можливість придбати 1-кімнатні квартири площею 40-52кв. м, двокімнатні – площею 66-76кв.м, трикімнатні – площею 91 - 100 кв.м.

5 причин, чому варто обрати квартиру саме в нашому будинку

1. Ми будуємо серед житлового масиву, що забезпечує вам комфортне проживання з моменту здачі будинку в експлуатацію та зручний під’їзд до будинку асфальтованою дорогою. Дістатися магазину, дитячого садочка, школи, зупинки громадського транспорту ви зможете всього за 3-5 хвилин.

2. Ми використовуємо тільки натуральну керамічну червону цеглу.

3. Замість бетонних фундаментних блоків та плит для міжповерхового перекриття ми використовуємо монолітно-каркасну технологію будівництва, про яку згадували вище.

4. Ми не здешевлювали ціну квадратного метра шляхом збільшення кількості квартир на поверсі. У нашому будинку на кожному сходовому майданчику розташовано по 5 квартир, що дозволяє безперешкодно користуватися ліфтом.

Придбай квартиру у надійного забудовника (на правах реклами)

Придбай квартиру у надійного забудовника (на правах реклами)


5. ТОВ "Будторгінвест" працює в м. Чернівцях та області з 1991 року. Маємо власну авто- та спецтехніку для зведення багатоповерхових будинків, невеликі лінії виробництва будматеріалів – і тільки їх використовуємо для наших об’єктів. За цей час ми реалізували будівництво понад 1000 об’єктів, виконуючи державні та приватні замовлення.

Для прикладу, ми здійснили повний комплекс будівельно-монтажних робіт під час зведення таких об’єктів: житловий будинок на вул. Канівській, 30А; навчальний корпус ЧНУ на вул. Сторожинецькій, 101; фітнес-клуб на вул. Героїв Майдану, 71.

Чернівці – це наше рідне місто! У Чернівцях ми не тільки працюємо – ми тут живемо!

Відділ продажу: (095) 701 25 21, (067) 735 18 86
ruska235.cv.ua

Забудовник: ТОВ "Будторгінвест"
Здача в експлуатацію: травень 2017

Ліц. Серія АЕ №260733 ДАБІУ від 12.03.2013 р.
Декларація про початок викон. буд. робіт №ЧВ 083161021644 УДАБІ від 11.04.2016 р
Редактор: Марія Фернюк
26-07-2016, 09:10
Коментарів 0 Переглядів 4 149

Теги -

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.