RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

E-DINAR: перевірено на собі (на правах реклами)

У зв'язку з розвитком комп'ютерних технологій відкриваються нові можливості обміну, переказів валюти й безпосередньо заробітку. Зараз фінансове становище на ринках залишає бажати кращого, і на зміну їм приходять нові альтернативи - платформи p2p (з англ. рeer-2-peer – рівний до рівного).

Що це таке – давайте розберемося на прикладі p2p майданчика обміну E-DINAR.

Бізнес і фінансові ринки характеризуються динамічним зростанням, і діючі гроші поступово змінюються на щось новіше і більш вдосконалене. Наприклад, раніше люди могли платити за товари і послуги золотом або дорогоцінними каменями, проте з часом, з огляду на складність видобутку і незручність у використанні, цього стало недостатньо для забезпечення всього фінансового обороту. На зміну прийшла паперова валюта, так звані "паперові гроші".

Однак і тут світ зіткнувся з певними труднощами – для створення і використання паперових грошей потрібні дорогі інфраструктури, а також необхідний контроль їх обороту. Таким чином, утворилася монополія, а транзакції коштів почали контролюватися за допомогою спеціальних фінансових установ – банків, що безсумнівно призвело до бюрократії.

Однак існує велика ймовірність, що й монополії не зможуть більше триматися на плаву, в зв'язку з настанням нової ери використання p2p платежів. P2p платформи, де здійснюють безпосередньо платіжні транзакції, становлять небезпеку для банків, адже послуги банків, які є посередниками між користувачами, можуть більше не знадобитися для виконання грошових операцій.

Першими, хто кинув виклик старій фінансовій системі за допомогою електронних платежів, були Bitcoin. Однак їхньої монополії більше не існує, з’явилася нова p2p платформа E-DINAR.

P2p майданчик E-DINAR набирає обертів за популярністю, тому що має цілу низку переваг в доповнення до традиційних переваг клієнтів, які користуються прямими розрахунками без посередників. E-DINAR є єдиним майданчиком, де користувачі самі встановлюють найбільш вигідний валютний курс, а система накопичення бонусів в розмірі до 0,65% за біржовий день також є дуже привабливою для користувачів з усього світу.

Більш того, почати користуватися майданчиком E-DINAR дуже просто - потрібно зайти на сторінку реєстрації на сайті та ввести свою адресу електронної пошти, телефон і пароль двічі. Після отримання на пошті листа і його підтвердження можна приступати до роботи. Далі пропонується поповнити свій електронний гаманець на біржі, яка діє на сайті, або через обмінник. Слід враховувати, що на біржі виконати це набагато вигідніше.

E-DINAR: перевірено на собі (на правах реклами)


Угода з E-DINAR проводиться також легко, при виконанні декількох кроків. Для цього потрібно вибрати в меню вкладку "P2p біржа" і перейти на сам майданчик. За допомогою фільтрів Ви можете регулювати відповідні пропозиції про покупку або продаж E-DINAR, а також вибрати платіжну систему та валюту, в якій плануєте зробити транзакцію. Наступний крок - вибір найкращої пропозиції, для цього слід натиснути кнопку "Обміняти". Далі підтверджуєте угоду і отримуєте реквізити для переказу грошей контрагенту.

Наведемо приклад, як працює майданчик. Припустимо, Ви хочете купити E-DINAR за рублі. Все, що Вам потрібно зробити - це скопіювати номер гаманця продавця і перенести його в розділ платежів Грошей. Далі потрібно зробити скріншот оплати й відправити його контрагенту в формі на сайті E-DINAR, після чого системою проводиться оплата протягом 24 годин.

Як тільки Ваш партнер по транзакції побачить зарахування грошей, він підтверджує угоду, і валюта E-DINAR успішно надходить на Ваш рахунок.

Також Ви можете виставляти на біржі свої заявки за власним курсом, про що вже йшлося вище. Потім Ви просто чекаєте, коли інший користувач відгукнеться на Вашу пропозицію.

Отож, як ви помітили, сайт p2p майданчика E-DINAR дає повноцінну можливість купити, продати та обміняти валюту, не виходячи з дому. У разі виникнення будь-яких питань Ви можете звернутися в технічну підтримку E-DINAR або подивитися навчальні відео, які є на кожній сторінці сайту.

E-DINAR - це також відмінне джерело заробітку.

Як уже говорилося, щодня Ваш дохід становитиме до 0,65% в якості бонусу. Крім того, E-DINAR можна обмінювати на понад 50 світових валют, ймовірність отримання прибутку теж велика, враховуючи установку власного курсу, а також стрімке збільшення кількості користувачів. Також у системи E-DINAR діє партнерська програма в сім рівнів в глибину – при залученні друзів, знайомих до товариства, Ви отримуєте окремі бонуси.

E-DINAR: перевірено на собі (на правах реклами)


У зв'язку з активним розвитком спільноту E-DINAR було представлено на Всесвітній конференції блокчейн, яка відбувалася з 22-24 червня цього року в Китаї, і затверджено в якості нової економічної бізнес моделі. Завдяки цьому спільнота E-DINAR прийняла рішення розвивати власну валюту E-DINAR Coin і перейшла на новий етап - теорію "золотого мільярда", суть якої полягає в тому, що до 2022 року буде вироблено 22 мільярди монет. Це так звана "Концепція 22:22". Також E-DINAR продовжує розвивати партнерську мережу ресторанів і магазинів і впроваджувати новий функціонал на ринки.

E-DINAR: перевірено на собі (на правах реклами)


Система E-DINAR може запевнити користувачів у своїй надійності і конфіденційності. Жоден банк не зможе гарантувати стабільність валюти при фінансовій кризі, коли падають обороти і скорочується число їх клієнтів. З p2p платформами цього не відбувається.

Важливим є те, що кількість учасників E-DINAR впевнено збільшується – на декілька тисяч в день. Тільки за короткий проміжок роботи E-DINAR в спільноті зареєструвалося понад 100000 активних користувачів.

Система компанії E-DINAR зареєстрована у Великій Британії - Holders Cryptocurrency Service Center Company Ltd – і має підтверджений сертифікат. Крім того, майданчик щорічно проходить аудиторську перевірку, що ще раз доводить надійність її використання.

Подробиці - на сайті E-DINAR: https://e-dinar.io/
Редактор: Микола Кобилюк
20-07-2016, 14:10
Коментарів 0 Переглядів 2 453

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги