RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

23 червня в ресторані "Аристократ" відбувся грандіозний розіграш від будівельної компанії "MS": всі, хто придбали квартиру від "MS" у період акції, що тривала з 16 травня по 22 червня 2016 року, мали змогу виграти 50 000 гривень на відпочинок за кордоном!

Смачні наїдки, гарна музика і затишна атмосфера ресторану... Новоспечені власники квартир (а це близько 50 учасників), навіть не очікували, що для них організують справжнє свято.

П’ятдесят тисяч гривень на відпустку у подарунок?! (на правах реклами)


Святослав ЛУЦИШИН, керівник відділу продажу будівельної компанії "MS":

– Будівельна компанія "MS" вже вкотре інтригує і радує своїх клієнтів. Ми вдруге створюємо подібну імпрезу в Чернівцях, розігруємо путівку на море. Якраз зараз гаряча пора на відпустки, і будівельна компанія "MS" готова розіграти 50 тисяч гривень для нашого щасливчика, який вибере, куди саме поїде.

П’ятдесят тисяч гривень на відпустку у подарунок?! (на правах реклами)


Аби все було справедливо, допомагати розігрувати призи запрошували діток, присутніх на святі. І вже невдовзі стало відоме прізвище буковинця, який виграв головний приз. Вручила його директор туристичної фірми “Грінвіч тур” Олена КРАСОВСЬКА.

П’ятдесят тисяч гривень на відпустку у подарунок?! (на правах реклами)


– Щиро вітаю всіх друзів компанії "MS". Мені здається, що це, напевно, найщедріша будівельна компанія на ринку. Бо ще не чула, щоб в якості подарунку за вже куплену квартиру розігрували такий цінний приз.

А щасливим переможцем став чернівчанин Олександр СОЛЕЦЬКИЙ. Завдяки виграному сертифікату він зможе обрати будь-яку країну світу для відпочинку.

П’ятдесят тисяч гривень на відпустку у подарунок?! (на правах реклами)


Своїми емоціями переможець поділився з присутніми:

– Чесно, ми навіть не сподівалися на перемогу... Бо фортуна в житті мені майже не усміхається. Це було дуже несподівано.

Допоки володар головного призу мріяв, куди ж поїде оздоровлюватись з донькою, розіграш призів для клієнтів будівельної компанії "MS" тривав. І щасливих володарів призів більшало.

Олександр АНДРУСЯК, переможець розіграшу:

– Сьогодні приїхав на розіграш компанії "MS" як клієнт цієї компанії. І виграв приз. Це знижка в розмірі 10 тисяч гривень на придбання квартири. Цей приз мені знадобиться, оскільки я задоволений співпрацею з будівельною компанією "MS". Вибрали двокімнатну квартиру у дуже гарному житловому комплексі, який будується.

Людмила ГЛАДИК, переможниця розіграшу:

– Я придбала квартиру, якою дуже задоволена, як і задоволена подарунком. З такої кількості людей виграти – це просто везіння, дякувати Богу. Маю тепер 10 тисяч гривень на відпочинок у "Буковелі". До речі, я якраз планувала відпустку.

П’ятдесят тисяч гривень на відпустку у подарунок?! (на правах реклами)


Отож, цього дня кожен без винятку клієнт будівельної компанії "MS", який завітав на розіграш, отримав щонайменше подвійний приз. Вітаємо переможців!

П’ятдесят тисяч гривень на відпустку у подарунок?! (на правах реклами)


Будівельна компанія "MS"

Адреса: м. Чернівці, вул. Руська, 1А (відділ продажу)
Телефони: (050) 430 93 33, (098) 231 77 00, (063) 231 77 00

Генпідрядник: МС Гарант. Ліц. АЕ 525977 від 09.09.2015 р., видана ДАБІУ
Редактор: Марія Фернюк
29-06-2016, 20:00
Коментарів 0 Переглядів 3 359

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.