RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Двері справедливо вважають візитною карткою помешкання, адже саме з дверей починається ваш дім і складається перше враження про його господарів. Тому двері повинні бути не лише міцними і надійними, але й красивими.

Саме такі двері пропонує "FABRIKA DVEREY". Широкий асортимент вхідних та міжкімнатних дверей вітчизняного виробника, індивідуальні замовлення, а також додаткові послуги зі встановлення та доставки задовольнять вимоги та бажання багатьох замовників.

Вхідні двері виконують декілька функцій: захищають ваш будинок від незапрошених гостей, а також є найважливішим елементом, як внутрішнього, так і зовнішнього оформлення будинку.

Сучасні міжкімнатні двері - у "Fabrika Dverey" (на правах реклами)


Однак вибір дверей залежить не тільки від ваших особистих переваг. Особливості вашого будинку, – ось який фактор, крім людського смаку, підказує нам, що купити. Наприклад, якщо ви живете у великому особняку за межами міста, вам знадобляться масивні, високоміцні двері. Мешканці однокімнатної квартири у центрі міста на середньому поверсі навряд чи оберуть такий варіант, адже занадто великі двері в такій квартирі будуть виглядати безглуздо. Найпоширенішими дверима в українських квартирах на сьогоднішній день є: сталеві, з термічним напиленням та з МДФ. Також популярними вхідними дверима є двері із сталі.

Що ж до міжкімнатних дверей, то у нашому такому стильному та сучасному світі міжкімнатні двері давно перестали бути лише функціональним елементом оселі, – тепер вони несуть також і естетичну функцію, прикрашаючи наше житло та роблячи його затишним та комфортним.

Сучасні міжкімнатні двері - у "Fabrika Dverey" (на правах реклами)


Пріоритетом компанії є три основних питання на сучасному ринку:

- індивідуальний підхід до кожного клієнта;
- велике розмаїття моделей, різноманіття кольорової гамми;
- впровадження нових ідей.

Сучасні міжкімнатні двері - у "Fabrika Dverey" (на правах реклами)


Сьогодні міжкімнатні двері відображають сучасні тенденції та смак власника будинку, тому гарному господарю просто необхідні якісні та стильні двері. Компанія "FABRIKA DVEREY" дасть вам декілька порад, як все ж обрати собі міжкімнатні двері швидко та правильно.

У першу чергу пам’ятайте про те, що безкоштовного сиру не буває навіть у мишоловці, – там за нього доведеться заплатити навіть дорожче, ніж ви на те розраховували. Тому зверніть значну увагу на ціну виробу. Треба зрозуміти, що бажання економити – це дуже хороша річ, але не даремно у народі є чимало приказок на рахунок скупості, кінець у яких завжди сумний. Не повторюйте досвіду людей у прислів’ї, а то дійсно доведеться платити двічі.

Краще зверніть увагу на те, якої якості дешеві і дорогі двері. Якщо ви подивитесь на них без усіляких упереджень, то різниця буде очевидна. Для виготовлення якісних виробів використовують більш дорогі витратні матеріали, тому і продукція буде коштувати дорожче. Або підберіть середній варіант, який відповідатиме так званим критеріям ціни та якості.

Сучасні міжкімнатні двері - у "Fabrika Dverey" (на правах реклами)


Ще одним важливим фактором виступатиме те, наскільки ви схильні до різних нестандартних нововведень. Окрім класичних варіантів, на ринку з’явилось багато цікавих та оригінальних виробів. Чи будуть вони зручними у використанні саме вам, треба визначитись самостійно. Можливо розділити за допомогою конструкції кімнату навпіл. При цьому збережеться освітлення та відокремиться простір. Зараз двері виконують всі покладені на них функції, але при цьому виглядають дуже стильно та сучасно.

Також великою перевагою сучасних конструкцій є те, що підібрати необхідну до власного інтер’єру не складає жодної проблеми. Якщо раніше для унікальності або нестандартної пройми потрібно було виготовляти вироби на замовлення, то зараз такої потреби нема, оскільки на ринку представлена велика кількість різноманітних дверей, які підійдуть до найнезвичнішого та оригінального інтер’єру.

Сучасні міжкімнатні двері - у "Fabrika Dverey" (на правах реклами)


Коли починаєш заглиблюватись у широкий та неосяжний вибір, то здається, що не зробиш його ніколи, бо у ньому так легко загубитись і складно відшукати істину. Адже двері повинні підтримувати сюжет, який ви задумали, а не суперечити йому; зовнішня привабливість міжкімнатних дверей грає не менш важливу роль, ніж їх вартість...

В якому б стилі не був виконаний інтер’єр вашого будинку, в компанії "FABRIKA DVEREY" ви завжди зможете вибрати і купити міжкімнатні двері, що відповідають загальній обстановці ваших кімнат. У нас ви можете купити шпоновані варіанти міжкімнатних дверей до будь-якого стилю інтер’єру, – чи то класика з її пропорціональністю, суворістю ліній і легкістю, чи хай-тек з простотою геометричних форм.

Міжкімнатні двері "FABRIKA DVEREY" можуть бути глухими або заскленими, із застосуванням гладкого, рельєфного, прозорого, матового, тонованого або кольорового скла. Доречним на дверях виявиться і невеликий вітраж. Також засклені двері можна зробити з 3D малюнком, фотодруком та ін. Переваги таких дверей – вельми привабливий зовнішній вигляд, міцність і довговічність. При виробництві елітних дерев'яних міжкімнатних дверей враховуються смаки найрізноманітніших потенційних покупців – звідси і різноманіття стилів.

Сучасні міжкімнатні двері - у "Fabrika Dverey" (на правах реклами)


Заходьте до нас та бажаємо вам вдалого вибору, оскільки двері – це важлива та необхідна частина вашої оселі!

"FABRIKA DVEREY" запрошує до співпраці дилерів. Також ми будемо раді співпраці з будівельними організаціями, архітектурними майстернями, а також з приватними особами займаються будівництвом або ремонтом.

м. Чернівці, вул. Головна, 283Б
МТК “Калинівський ринок”, сектор 1, конт. № 13П, 47П, 1858, 1141

Гуртовий склад: Садгора, вул. Лісна, 7А

т.м.: 066 997 00 40 - Ірина
т.м.: 050 430 17 03 - Дмитро
т.м.: 099 219 21 01 - Микола
Редактор: Марія Фернюк
18-04-2016, 10:55
Коментарів 0 Переглядів 9 303

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.