RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Буковинський край продовжує приваблювати інвесторів будівельної галузі нашої країни. 24 березня на вул. Садовій, 6А відбулося відкриття чернівецького представництва хмельницької будівельної компанії, яка от уже 12 років успішно будує об’єкти різного призначення в різних містах України.

Чернівці наразі стали четвертим містом у широкому списку забудовників.

У Чернівцях – два нові житлові комплекси (на правах реклами)


– За роки свого існування компанія Ukraine Building Capital успішно реалізувала 13 будівельних проектів різної складності розміром більше 250 тис. м кв. у містах Хмельницький, Рівне, Луцьк, – розповідає директор компанії "UBC" Юрій ТАРАН. – У розробці та на стадії проектування ще 12 об’єктів. Всі вони, зокрема, житлові комплекси, відрізняє комфорт, новаторські архітектурні рішення, впровадження у будівництво сучасних технологій, матеріалів, розвинена інфраструктура та, що найважливіше, максимальне збереження екології природного ландшафту.

Бували випадки, що нашим фахівцям доводилося акуратно викопувати 20-річні дерева та пересаджувати їх або на іншу частину території, що забудовувалася, або в інші місцини. Тепер ми в Чернівцях – місті з особливою самобутньою архітектурою та культурою, своїми природними ландшафтними особливостями, і з, мабуть, найвищими по Україні вимогами щодо якості житла. Генплан будівництва ми розробляли майже рік, аби нові об’єкти максимально вписувалися в місцеве архітектурне середовище та водночас були комфортними, по-європейськи сучасними. Сподіваюся, нам це вдалося. Ми будуємо житло мрії, і чернівчани обов’язково матимуть змогу оцінити результат.

У Чернівцях – два нові житлові комплекси (на правах реклами)


– У нашому місті розпочалося будівництво двох сучасних житлових комплексів за адресами: Л.Кобилиці, 105 та вул. Полтавська, 1 (район Соборної та вул. Нагірної – авт.), – розповів "МБ" керівник чернівецького філіалу компанії "UBC" Олександр КИРИЛЮК. – Це ЖК "Браухауз Гассе-2" та ЖК "Європейський". Зокрема, "Браухауз Гассе-2" будується для чернівчан, які цінують власний комфорт і водночас бажають жити в центрі міста. У його розробці приймалися компромісні рішення. Наприклад, в загальну невелику площу вкласти максимально простору та зручностей: для автовласників передбачити гаражні приміщення, для дітей – сучасний ігровий майданчик, для дорослих – окрему зручну зону відпочинку, а також зберегти близькість розташування до важливих соцоб’єктів району.

У комплексі будуть квартири з вільним плануванням площею 40 м кв, 60 м кв., 70 м кв. та більше 100 м кв. (дворівневі квартири). Програма "Розумний дім" забезпечить швидке та зручне керування системами каналізації, опалення та водопостачання з метою економії часу мешканців та їхніх коштів. Також передбачені інші зручності. До речі комплекс має невипадкову назву. За австро-угорських часів на його місці розташовувалася так звана пивна алея. У перекладі "Brauhaus Gasse" саме так і звучить. Як бачите, компанії вдалося таким чином поєднати історію із сучасністю.

У Чернівцях – два нові житлові комплекси (на правах реклами)


– Що стосується другого нашого проекту – житлового комплексу "Європейський", – його архітектурний проект був розроблений нашим проектантом під впливом аналогічного житлового комплексу, який знаходиться у місті Гамбург. Ми розташували його на пагорбі, звідки відкривається чудовий вид на Рошу та Цецино. Це буде справжній п’ятизірковий рівень життя для його мешканців, – запевнив пан Олександр.

Якщо окреслити загальні технічні характеристики нових житлових комплексів, щасливі власники новеньких квартир від "UBC" отримають у комплекті: монолітно-каркасний будинок; стіни з червоної цегли М100, утеплені пінопластом; лазерну стяжку підлоги; теплу підлогу на кухні, коридорі та санвузлі; стартове оштукатурення квартири; якісні броньовані двері; енергозберігаючі вікна, лічильники та індивідуальне опалення.

У Чернівцях – два нові житлові комплекси (на правах реклами)


Також, за словами забудовників, у Чернівцях у майбутньому планується будівництво ще кількох цікавих об’єктів. "Запевняємо, буковинці будуть приємно здивовані кількістю, типовістю та якістю нового житла, збудованого компанією "UBC", – кажуть вони.

З питань щодо вартості житла та більш детальною інформацією звертайтеся до Центру продажу компанії за адресою: вул. Садова, 6А, тел.: (0372) 900-801, (067) 989-13-68, (099) 390-88-88

Забудовник: ТОВ "Хмельницінбуд", ліц.№2013023310 від 18.12.2015 р.
Редактор: Марія Фернюк
29-03-2016, 15:00
Коментарів 0 Переглядів 5 200

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.