Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
У середу на Буковині починається нерестовий період

На апаратній нараді, яку сьогодні провів голова обласної державної адміністрації Олександр Фищук, проаналізовано роботу за 2014 рік управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Чернівецькій області.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Так, начальник управління охорони, використання і відтворення водних біоресурсів та регулювання рибальства в Чернівецькій області Денис Сакалов повідомив, що впродовж 2014 року працівниками управління викрито 543 правопорушення рибоохоронного законодавства, під час яких вилучено 599 одиниць заборонених знарядь лову та 772 кг водних біоресурсів, відповідно, нараховано понад 439 тис. грн. завданих державі збитків.

"Завдяки тісній співпраці з громадськими організаціями, органами місцевого самоврядування та іншими правоохоронними органами області інспекторським складом Чернівцірибоохорони тільки в період нересту було викрито 341 правопорушення, з яких 96 – грубі порушення правил рибальства із застосуванням заборонених знарядь лову", – наголосив посадовець.

Також поінформовано про те, що суб’єктами аквакультури впродовж минулого року вирощено 960 тон водних біоресурсів, що на 13 тон більше, ніж у 2013 році, збільшено показники з рибопродуктивності. Вартість реалізованої продукції аквакультури у минулому році становить понад 24 млн. грн., що на 4,5 млн. грн. більше, ніж у 2013 році.

За словами Дениса Сакалова, з 1 квітня на водоймах області розпочнеться нерестовий період. Відповідно, Чернівцірибоохороною затверджено наказ про нерестову заборону, в якому визначено дозволені і заборонені для лову водних біоресурсів ділянки водойм, спільно з обласною державною адміністрацією розроблено та затверджено розпорядження "Про проведення заходів з охорони рибних запасів у водоймах Чернівецької області в нерестовий період 2015 року".

За результатами наради, Олександр Фищук доручив посилити охорону водних біоресурсів в період нерестової заборони на усіх водних об’єктах краю, а також вжити заходів щодо недопущення загибелі водних біоресурсів на енергоагрегатах Дністровської ГЕС.
Рейтинг:
(голосів: 1)
30-03-2015, 16:16
Коментарів 0 Переглядів 685

Теги -
Новини партнерів:
Будемо їсти м’ясо з Польщі, бо наше дорожче
Ціна на українське м’ясо перевищила вже ціни у деяких країнах Європи
У Чернівцях група неповнолітніх дівчат обікрала магазин одягу (ВІДЕО)
Власники магазину просять допомогти ідентифікувати зловмисниць
Популярне Коментують
• Новини
Погода, Новости, загрузка...
Loading...
Вперше у Чернівцях "Showroom Giorgio Graesan & Friends Всесвіт декору" (на правах реклами)
"Showroom Giorgio Graesan & Friends Всесвіт декору", що відкриється у Чернівцях 29 жовтня, – перший у нашому місті і унікальний досить об’ємним комплексом послуг з оздоблення та дизайну приміщень
Готуємося до холодів: 7 помічників з утеплення у Чернівцях (на правах реклами)

Пропонуємо вашій увазі пропозиції 7 помічників з утеплення у Чернівцях
Нацпарки: міфи та реальність

З 80-х років розпочалася епоха створення національних природних парків, які за своєю сутністю та територіальною структурою кардинально відрізняються від заповідників
Гаражі vs Автосервіси: кому краще довірити своє авто (на правах реклами)

Чоловіки діляться на два типи: ті, хто ремонтують машини "на гаражах", та ті, хто надає перевагу автосервісам. Що із цього краще — важко сказати на перший погляд. Тож спробуємо розібратися і дати відповідь на вічне запитання: гаражі чи автосервіси?
Ресторани Чернівців запрошують на День міста! (на правах реклами)

У ці дні на кухнях міських і приміських ресторанів, барів, кафе усе вариться, смажиться, печеться, коптиться, шкварчить, кипить, настоюється – Чернівці готуються приймати гостей.