RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Управлінням карного розшуку УМВС України в Чернівецькій області встановлюється місцезнаходження безвісно зниклих громадян:

- Андрійчук Олени Федорівни, 31.05.1967 року народження, уродженки та мешканки м. Чернівці, 2-й пров. Рогізнянський, 9, яка в вересні 2014 року пішла з дому та до цього часу місцезнаходження її невідоме.
Міліція розшукує кількох буковинців

Її прикмети: на вигляд 50 років, зріст 165 см., худорлявої тілобудови, волосся темне, обличчя овальне, брови дугообразні, ніс прямий, очі сірого кольору, губи тонкі.

- Саханко Василя Михайловича, 15.11.1938 року народження, уродженця м. Чернівці та мешканця Луганської області, м. Теплогірськ, вул. Космонавтів, 7/2, який з 22.07.2014 не виходить на зв'язок з своїми рідними та місцезнаходження його невідоме.
Міліція розшукує кількох буковинців

Його прикмети: на вигляд 75 років, зріст 182-185 см., худорлявої тілобудови, волосся русяве з сивиною, стрижка коротка, обличчя овальне, брови прямі, ніс прямий, очі синього кольору, губи середньої товщини.

Особливі прикмети: шрам на голові довжиною 6 см.

- Гандюка Алана Івановича, 09.04.1976 року народження, уродженця та мешканця м. Чернівці, пров. Запорізький, 6/1, який 09.12.2014 пішов з дому та до цього часу місцезнаходження його невідоме.
Міліція розшукує кількох буковинців

Його прикмети: на вигляд 40 років, зріст 178 см., худорлявої тілобудови, волосся темне, стрижка коротка, обличчя овальне смугле, брови дугоподібні, ніс викривлений в ліво, очі карі, губи середньої товщини.

- Данко Руслана Георгійовича, 02.04.1978 року народження, уродженця та мешканця м. Чернівці, проспект Незалежності, 36/60, який 18.06.2014 року пішов з дому та до цього часу місцезнаходження його невідоме.
Міліція розшукує кількох буковинців

Його прикмети: на вигляд 35 років, зріст 185 см., худорлявої тілобудови, волосся темно-русе хвилясте, обличчя овальне, брови дугоподібні, ніс прямий, очі карі, губи середньої товщини.

Особливі прикмети: рубець після видалення апендициту.

- Гуги Миколи Георгійовича, 18.09.1986 року народження, уродженця м. Сторожинець, Чернівецької області та мешканця с. Верхні Петрівці, Сторожинецького району, Чернівецької області, який 18.02.2015 пішов з дому та місцезнаходження його невідоме.
Міліція розшукує кількох буковинців

Його прикмети: на вигляд 25-30 років, зріст 178 см., худорлявої тілобудови, волосся темно-русе, стрижка коротка, обличчя овальне, брови дугоподібні, ніс прямий, очі сірого кольору, губи середньої товщини.

- Миглей Олени Георгіївни, 31.05.1983 року народження, уродженки та мешканки с. Верхні Петрівці, Сторожинецького району, Чернівецької області, яка в ніч з 19.02.2015 року на 20.02.2015 року пішла з дому та на даний час місце знаходження останньої не відоме.
Міліція розшукує кількох буковинців

Її прикмети: на вигляд 30 років, зріст 170 см., плотної тілобудови, волосся темно-русе, стрижка коротка, обличчя овальне, брови дугоподібні, ніс прямий, очі темного кольору, губи тонкі.

Була одягнута: шкіряна куртка сірого кольору, джинси синього кольору, шапка в’язана чорного кольору.

- Арналюк Марти Олегівни, 22.09.1989 року народження, уродженки м. Болехів, Івано-Франківської області та мешканки с. Шипинці, вул. Пушкіна, 15, Кіцманського району, Чернівецької області, яка 26.11.2012 року приблизно о 18 годині вийшла з таксі "Євро-Транс" на вул. Небесної Сотні, м. Чернівці та до цього часу місцезнаходження її невідоме.
Міліція розшукує кількох буковинців

Її прикмети: на вигляд 25 років, зріст 170 см., худорлявої тілобудови, волосся русе, стрижка коротка, обличчя овальне, брови прямі, ніс прямий, очі сірі, губи середні, вуха прилягаючі, підборіддя пряме.

Була одягнута: чорна куртка, джинси чорного кольору, черевики чорні, шапка в’язана чорного кольору.

УМВС України в Чернiвецькiй областi звертається до всiх громадян, кому вiдомо місцезнаходження вище вказаних осіб, прохання повiдомити за телефонами: (0372)591-885, 0507039546 або на спецлiнiю "102".


СЗГ УМВС України в Чернівецькій області
Редактор: Igor
13-03-2015, 11:06
Коментарів 0 Переглядів 3 471

Теги -

Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

За ці гроші куплять квадрокоптери
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!