RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Калинівський ринок торік збільшив рентабельність[/center
Фінансовий план на 2014 рік КП МТК "Калинівський ринок" виконало. Підприємство торік надало послуг на 82,4 млн. грн., отримало чистого прибутку понад 10,8 млн. грн., рівень рентабельності становив 15,8%. Загалом, без урахування коштів, які були надані підприємством на допомогу бійцям АТО, чистий прибуток підприємства у 2014 році становив би 12 млн. грн., рентабельність – 18%. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

Обсяг наданих послуг у 2014 році в порівнянні з попереднім роком зріс на 2,3 млн. грн., чистий прибуток – на 3,7 млн. грн. Рівень рентабельності підприємства зріс на 5,1%.
[center]Калинівський ринок торік збільшив рентабельність

Прибуток підприємства збільшено за рахунок оптимізації витрат, посилення контролю за надходженням коштів від надання послуг, в тому числі і в секторах, де вже працюють автоматизовані термінали. Так, шостий сектор (автомобільний ринок), у грудні 2013 року дав 338 тис. грн. виручки, у грудні 2014 року цей показник становив вже 443 тис. грн., у січні 2014 року – 197,5 тис. грн., у січні ц.р. -322 тис. грн.

У 2014 році на підприємстві на виконання плану розвитку було проведено низку ремонтних робіт, заходів з благоустрою, спрямованих на поліпшення умов для підприємців. Зокрема, за кошти ринку було проведено реконструкцію 5 торгівельного сектору. Тут облаштували покрівлі над рядами, де торгують цитрусовими, рибою та рибопродуктами, понад 1,3 тис. кв. м. нового асфальтного покриття, проведено також ямковий ремонт старого покриття, облаштувано нову систему водовідведення.

Підприємство своїм коштом також облаштувало тротуари та нові бордюри на вулиці Калинівській.

У шостому секторі було відновлено 525 кв.м. старого асфальтового покриття, на майданчику для продажу автомобілів встановлено 929 кв.м бруківки. У третьому секторі проведено суцільне асфальтування понад 273 кв.м., ямковий ремонт – 1140 кв.м. покриття.

У другому секторі відремонтовано 435 кв. метрів покриття. В першому секторі облаштовано нове бетонне покриття та водовідведення в 10-11 рядах, встановлено 459 м.кв бруківки.

Покращено водовідведення з торгових рядів 4-го сектору, у цьому секторі облаштовано 195 кв.м. асфальту. Відремонтовано також покриття на парковці на вул.Калинівській. Загалом торік на Калинівському ринку облаштовано та відновлено майже 4,7 тис. кв. м. асфальтного покриття. Усі роботи проводило комунальне підприємство "МіськШЕП".

За кошти ринку встановлено 16 закритих прилавків на території 5 т/с для здійснення сезонної торгівлі овочами. Наприкінці минулого року на території ринку розпочато модернізацію зовнішнього освітлення. Тривають роботи із заміни старих ліхтарів на нові енергозберігаючі та більш ефективні.

У плані розвитку ринку на 2015 рік пропонується – відновити автостанцію на території гостьової стоянки, що пожвавить торгівлю у прилеглих секторах та розвантажить парковки вздовж вул.Калинівської, модернізувати системи енергопостачання ринку. Існуючі потужності не забезпечують в повному обсязі потреби в електропостачанні підприємства, та підприємців.

У цьому році планується провести нову лінію електроживлення від підстанції "Магала", що дасть змогу уникнути відключень електропостачання у години пік.

Також триває робота з удосконалення сайту підприємства. Зокрема, підприємцям буде надано можливість на сайті ринку заповнювати необхідні документи щодо продовження дії договору, можливої зміни профілю торгівлі, або інших дій, що потребують погодження адміністрацією.

Розпочато роботи зі створення актуальної схеми ринку. Для цього з використанням квадрокоптера проведено детальну зйомку території ринку. Сформована за результатами зйомки деталізована карта ринку буде розміщена на сайті підприємства. Така схема дасть можливість розробити нову логістику території ринку, яка буде зручною для підприємців та відвідувачів, збільшити кількість місць для паркування автомобілів.

Редактор: Igor
20-02-2015, 09:19
Коментарів 0 Переглядів 1 474

Теги -

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До збірки увійшли вірші, написані впродовж багатьох років.


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.