RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Чернівецька міськрада змогла подолати тільки одне вето міського голови

На позачерговій сесії Чернівецької міської ради VII скликання депутати не змогли подолати вето міського голови Олексія Каспрука на 6 рішень, прийнятих на 36-й сесії.

Як повідомляє прес-служба міськради, сьогодні подолано лишень одне вето – на рішення міської ради VII скликання від 05.09.2017р. №861 "Про розгляд звернення Попадюка Г.І. щодо надання дозволу на складання проекту землеустрою земельної ділянки у власність за адресою вул. Шухевича Романа, 7".

Решта рішень, поданих на повторний розгляд, не набрали необхідної кількості голосів. Нагадаємо, міським головою зупинено дію пункту 3.1 рішення Чернівецької міської ради VІI скликання від 04.09.2017р. № 855 "Про розгляд звернень громадян щодо надання дозволів на складання проектів відведення, зміну цільового призначення земельних ділянок, надання адрес земельним ділянкам та внесення змін до окремих пунктів рішень з цих питань", яким учаснику бойових дій Горбі Юрію Григоровичу надано дозвіл на складання проекту відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,1000га, у власність за рахунок земель запасу міста, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за адресою вулиця Широка,13.

Розпорядженням міського голови було зупинено дію рішення міської ради VІI скликання від 04.09.2017 р. №840 "Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Чернівецької міської ради від 30.05.2017 р. №263/11", а саме вилучено пункт 3.1 Положення про порядок застосування понижуючих коефіцієнтів до встановлених законодавством граничних ставок аеропортових зборів при виконанні регулярних рейсів в аеропорту "Чернівці".

Олексій Каспрук зупинив дію пункту 3 рішення міської ради VІI скликання від 05.09.2017 р. №862 "Про розгляд звернень фізичних та юридичних осіб щодо продажу земельних ділянок, власникам об’єктів нерухомого майна, що розташоване на них та визнання такими, що втратили чинність окремих пунктів рішень з цих питань", яким депутату Продану Василю Сафроновичу надано дозвіл на викуп земельної ділянки за адресою вул.Університетська,20 площею 0,1091га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі. Міський голова вважає,що зазначене рішення прийнято з порушенням Закону України "Про запобігання корупції" і він зобов’язаний його зупинити на виконання вимог частини 7 статті 53 цього Закону.

Було зупинено також рішення міської ради VІI скликання від 04.09.2017 р. №841 "Про внесення змін та доповнень до Порядку формування кадрового резерву в Чернівецькій міській раді, затвердженого рішенням Чернівецької міської ради ХХІV скликання від 29.08.2002№74".

Не подолали депутати і вето на рішення “”Про внесення змін до Положення про тимчасове користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення літніх торгових майданчиків і тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території міста Чернівців”, а також рішення “Про розгляд звернення Цуркана В. А. щодо надання дозволу на складання проекту відведення земельної ділянки в оренду за адресою вул. Хрещатинська, позаду будинковолодіння №19”.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Микола Кобилюк
14-09-2017, 16:23
Коментарів 0 Переглядів 1 492

Теги -

Триває збір коштів на деталі до них, закликаємо всіх небайдужих долучитися

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"

Ярослав Чала здобув перемогу в таких дисциплінах як присідання (з вагою 160 кг) і станова тяга (205 кг)
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Організаторка виставки запрошує охочих на Фестиваль писанкарства, який відбудеться в суботу, 20 квітня, в Центрі культури "Вернісаж"


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.