RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

За кошти митниці на Буковині відремонтовано доріг на 200 мільйонів

На Буковині за рахунок коштів, отриманих від митниці, відремонтовано доріг на понад 200 мільйонів гривень.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг області.

За рахунок надпланових митних надходжень 2016 року виконуються роботи на наступних об'єктах:
Поточний середній ремонт автомобільної дороги М-19 Доманове(на Брест)-Ковель – Чернівці – Тереблече(на Бухарест), км 524+457 – км 532+753 з введенням в експлуатацію 8,3 км дороги (ділянка с.Стерче – с.Тереблече). Цінова пропозиція підрядника складає 65,9 млн.грн. Орієнтовна вартість виконаних робіт склала понад 64 млн.грн. На даний час влаштовують покриття тротуарів із асфальтобетону. Роботи наближаються до завершення. Введення об’єкту в експлуатацію заплановано на кінець серпня місяця поточного року.

Поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці –Мамалига (на Кишинів) (окремими ділянками) з введенням в експлуатацію 8,445 км дороги (ділянка с.Мамаївці – м.Чернівці). Роботи на ділянці розпочаті в 2016 році, залишок коштів на 2017 рік склав 20443,29 тис.грн. Роботи продовжуються. На даний час по всій ширині проїзної частини дороги влаштовано тонкошарове покриття за технологією "Мультимак". Вартість виконаних робіт склала 20,4 млн.грн. Готуються матеріали до введення в експлуатацію.

Поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-26-01 Чернівці - Вашківці - Путила - контрольно-пропускний пункт "Руська" з під'їздом до контрольно-пропускного пункту "Шепіт" (окремими ділянками), з введенням в експлуатацію 4,645 км дороги (ремонт ділянок доріг, неохоплених у 2016 р.), цінова пропозиція підрядника складає 35,4 млн.грн. На кількох ділянка роботи уже виконано, на іншиз розпочато. Орієнтовна вартість виконаних робіт склала 23 млн.грн.
Поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Р-63 /Н-03/- Вартиківці-контрольно-пропускний пункт "Сокиряни" з під'їздами до КПП "Росошани" та КПП "Кельменці" (окремими ділянками в межах Сокирянського, Кельменецького та Хотинського районів), (в.т.ч. проектні) – 38064,489 тис.грн. з введенням в експлуатацію 9,279 км, крім того додаткові роботи складають 21487,7 тис.грн.

Роботи розпочаті у 2016 р. та продовжуються у цьому році.

Поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на Кишинів), км 245+868 - км 248+968 – 33570,042 тис.грн. з введенням в експлуатацію 3,1 км дороги. (ділянка початок Об`їзної дороги м. Чернівці- Білий дім - кінець I-ї категорії). Цінова пропозиція підрядника 32,6 млн.грн. Розпочаті роботи по Реміксу. На даний час виконано гарячий ремікс -100% . Влаштовано 100% тонкошарового покриття, та 100% покриття по технології "Мультимак". Орієнтовна вартість виконаних робіт склала 31 млн.грн.

Капітальний ремонт автомобільної дороги державного значення Р-62 Криворівня - Усть-Путила - Старі Кути - Вижниця - Сторожинець - Чернівці на ділянці км 31+400 - км 31+750, (в т.ч. проектні) з введенням в експлуатацію 0,580 км дороги (с. Хорови Путильського району).

Роботи продовжуються. Проведені підготовчі роботи, змонтовано 194 блоки. Виконані роботи по водовідведенню. Ведуться роботи по влаштуванню ростверків, яких вже влаштовано 64 м. та виконано влаштування анкерних паль - 150 м. Орієнтовна вартість виконаних робіт - 6,6 млн.грн.

Продовжуються ремонтні роботи на нових об'єктах, фінансування яких також здійснюється за рахунок митних надходжень 2017 року:

Поточний середній ремонт автодороги місцевого значення О26024 Герца – Тарашани - /М-19/ на ділянці км 22+500 – км 24+800 здійснює підрядна організація ТОВ "Компанія "Євродор", яка стала переможцем конкурсних торгів з ціновою пропозицією 14693,5718 тис.грн. По с. Станівці Глибоцького району на сьогоднішній день на 100% виконано підсилення дорожнього одягу та на 100% виконані роботи з влаштування вирівнюючого шару з асфальтобетонної суміші. На другій ділянці по с.Привороки на 100% виконано підсилення дорожнього одягу та влаштовано вирівнюючий шар. Орієнтовна вартість виконаних робіт склала 8,5 млн.грн.

Поточний середній ремонт автодороги О26004 Вашківці – Карапчів – Лукавці на ділянках км 3+000 – км 3+300, км 4+300 – км 4+700, цінова пропозиція якої склала 1227,00 тис.грн. Із передбачених проектом чотирьох ділянок на даний час ведуться роботи на трьох ділянках. Влаштовані водовідвідні канави на 400 м.п. протяжності дороги, здійснюється попередньо профілювання гравійного покриття для його оновлення з додаванням нового гравійного матеріалу. Орієнтовна вартість виконаних робіт склала 0,8 млн.грн.

Підрядна організація "Пересувна механізована колона №76" приступила до виконання ремонтних робіт на об’єкті "Поточний середній ремонт автодороги О26116 Лужани - Ошихліби на ділянці км 3+800-км 6+300". Виконуються роботи по корчуванні пнів та вирубці порослі.

Орієнтована вартість виконаних робіт за рахунок митних коштів складає 213,7 млн. грн.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Igor
18-08-2017, 13:01
Коментарів 0 Переглядів 2 566

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги