RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Ми грали на перемогу, але трохи не пощастило в атаці", - тренер "Буковини"

У шостому турі друголігової першості України чернівецька "Буковина" грала на виїзді з командою "Поділля" (Хмельницький). Гра закінчилася нульовою нічиєю, повідомляє прес-служба чернівецького клубу.

На п’ятій хвилині гри шанс відзначитися мав Андрій Шишигін, однак на "постріл" гравця "Буковини" зреагував голкіпер господарів Сергій Дворник. Через дві хвилини небезпечно пробивав по "рамці" нашої команди Євген Котюн. Удару Євгена забракло влучності. А на 10 хвилині зустрічі власні ворота ледь не вразив капітан "Буковини" у цьому матчі Володимир Найко.

Згодом гравці "Буковини" виконали кілька небезпечних штрафних, однак це позитивних результатів не принесло. Зокрема, м’яч після удару Євгена Немтінова влучив у "стінку". На 37 хвилині гри по воротах Миколи Гоменюка пробивав гравець "Поділля" Андрій Муляр. Влучити у "рамку" Андрій не зміг.

У дебюті другого тайму активніше діяли гравці "Буковини". На ударну позицію виходив Андрій Шишигін. На жаль, м’яч пройшов повз "рамку". А на 49 хвилині зустрічі непоганий шанс відзначитися втратив Олександр Жумига. Через п’ять хвилин не спромігся відправити шкіряну кулю у ворота гостей Олексій Колесников. А після розіграшу кутового небезпечного удару головою завдавав дебютант "Буковини" Олександр Карапка. Ударові Олександрові також забракло влучності.

На 65 хвилині гри ударом через себе намагався відправити шкіряну кулю у ворота "Буковини" - м’яч опинився у руках Миколи Гоменюка. Через вісім хвилин по "рамці" господарів пробивав Вадим Українець – повз "рамку". А на 74 хвилині команди обмінялися небезпечними атаками, однак відзначитися гравцям не вдалося.

Наприкінці зустрічі "Буковина" мала можливості вирвати виїзну перемогу. На жаль, удару головою Романа Шафоростова забракло влучності, а на "постріл" Володимира Найка зі штрафного зреагував голкіпер "Поділля" Сергій Дворник. Підсумок матчу – нульова нічия.

Таким чином "Буковина" набрала 4 очка і посідає 8 місце у турнірній таблиці.

Гру шостого ту друголігової першості України "Поділля" - "Буковина" прокоментував в.о. головного тренера чернівецької команди Юрій Крафт.

- Рахунок 0:0… Ми грали на перемогу. Діяла наша команда непогано – був контроль м'яча, швидкий перехід від оборони в атаку. Шкода, що не вдалося використати моменти, однак вже є покращення гри. Ми задоволені грою, а результатом – ні. Були моменти у Немтінова, Жумиги, у центрального захисника Шафоростова, який під час стандарту залучився до атакувальних дій. Гра була, так би мовити, "брудною". Суперник не давав можливості комбінувати. У цілому наша команда виконала завдання. В обороні ми зіграли "на нуль", а ось в атаці нам трохи не пощастило.

- Відчувалося, що "Буковині" не вистачає на полі капітана Тараса Сивки, який пропускав гру з "Поділлям" через вилучення у матчі попереднього туру…

- Сивка – креативний футболіст, капітан команди. Зрозуміло, що його відсутність на полі дається взнаки, однак я радий за нашу команду, за нашу "Буковину". Ми демонструємо змістовний та атакувальний футбол.

- Яка Ваша думка про гру воротаря Миколи Гоменюка, якому Ви довірили місце у "рамці"?


- У нас відбулася ротація воротарської позиції. Микола Гоменюк відстояв "на нуль". Він відіграв добре. Я радий за Миколу.

- Як Ви оцінюєте дії на полі 17-річного нападника Василя Гакмана, який у матчі з "Поділлям" вийшов на заміну?


- Василь – дуже перспективний і талановитий футболіст. У нас є довіра до нього. Він кожної гри виходить на поле. У кубковому матчі у Дніпрі він грав у основі. Ми довіряємо Василю. Довіряємо і Олександрові Жумизі – гравцеві 1999 року народження. У цих буковинських футболістів є перспектива. Треба їм довіряти, вчити. Треба показати дітям, які зростають у футбольних школах Чернівцях те, що до них є довіра і буковинський футбол має перспективу.

- Щоби Ви хотіли сказати вболівальникам напередодні домашньої гри з житомирським "Поліссям"?

- Запрошую вболівальників підтримати команду. "Буковині" потрібна Ваша підтримка. Ситуація непроста, хоча ми робимо все для того, щоби був результат. Результату ще немає, однак команда не робиться за місяць – два. Очікуємо на підтримку наших уболівальників.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Igor
14-08-2017, 08:56
Коментарів 0 Переглядів 1 853

Теги -

“Буковинка” втретє поспіль взяла гору над “Балтою” та здобула бронзові медалі Суперліги-Дмарт сезону 2023/24
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.