RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

На Буковині у дороги вклали 270 мільйонів

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області звітує за виконані протягом липня 2017 року ремонтно-будівельні роботи на наступних об'єктах, фінансування яких здійснюється за рахунок коштів з усіх джерел фінансування:

- Ремонт автодороги Н-03 Житомир – Чернівці (окремими ділянками) загальною вартістю 27,9 млн.грн. на стадії завершення. Загальна довжина ділянок ремонту складає 3,822 км,. Станом на 20.07.2017р. виконано робіт на суму 26,3 млн.грн. До кінця липня місяця поточного року об’єкт буде введено в експлуатацію з наданням гарантійного паспорту.

На цій же дорозі встановлений світлофорний об’єкт в с. Динівці Новоселицького району. Вартість виконаних робіт склала близько 180 тис. грн.

Поточний ремонт автодороги місцевого значення Об’їзд смт. Берегомет вартістю 21,3 млн.грн. проводиться згідно з графіком. На даний час виконано робіт на суму 10,5 млн. грн., зокрема виконано фрезерування у повному обсязі, влаштований вирівнюючий шар покриття із асфальтобетонної суміші на 85 відсотків, завершені підготовчі роботи, а саме здійснено демонтаж бордюрів. Завершення робіт та введення в експлуатацію заплановано на серпень місяць 2017 року.

Поточний середній ремонт автомобільної дороги М-19 Доманове (на Брест)-Ковель – Чернівці – Тереблече(на Бухарест), км 524+457 – км 532+753 з введенням в експлуатацію 8,3 км дороги (ділянка с. Тарашани - с.Стерче). Цінова пропозиція підрядника складає 65,9 млн. грн. Орієнтовна вартість виконаних робіт склала близько 61 млн.грн. На всій площі влаштований нижній та вирівнюючий шар із гарячої асфальтобетонної суміші та на площі 77,6 тис.кв.м влаштовано верхній шар покриття із гарячої щебенево-мастикової асфальтобетонної суміші.

Поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на Кишинів), км 245+868 - км 248+968 з введенням в експлуатацію 3,1 км дороги (ділянка початок Об`їзної дороги м. Чернівці - Білий дім - кінець I-ї категорії). Цінова пропозиція підрядника склала 32,6 млн.грн. Орієнтовна вартість виконаних робіт 25,4 млн.грн. Виконано відновлення асфальтобетонного покриття методом "Ремікс" на площібільше 100 тис.кв.м. На площі 34,5 тис.кв.м влаштовано тонкошар з литих емульсійно-мінеральних сумішей методом "Мультимак" та на площі 8,242 тис.кв.м влаштовано верхній шар із гарячої асфальтобетонної суміші.

Станом на 20 липня 2017 року за кошти, які надходять від перевиконання плану митниці, виконано робіт на загальну суму 172,2 млн. грн., при передбачених Переліком за "митні кошти" 2016 року - 289,5545 млн. грн., що складає 59,5%. В дії тринадцять договорів підряду. На всіх об'єктах, за винятком "Будівництва автодороги Р-62 Криворівня – Усть –Путила – Старі Кути – Вижниця – Сторожинець – Чернівці на ділянці км 22+400- км 23+600" ведуться роботи.

Передбачено ввести в експлуатацію :

-липень 2017 року - 12,945 км доріг,

-серпень 2007 року – 20,675 км доріг,

-вересень 2017 року – 7,529 км доріг.

Станом на 20.07.2017 року з експлуатаційного утримання доріг державного та місцевого значення освоєно всього 50 млн. грн. коштів державного бюджету.

За рахунок цих коштів ліквідована ямковість на площі 78,768 тис.кв.м, що складає 72,4 % від ураженої, поновлена розмітка на 225 кмдоріг та виконано ряд інших робіт з експлуатаційного утримання доріг.

Загальний обсяг виконаних робіт за рахунок усіх джерел фінансування складає понад 270 млн.грн.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Igor
21-07-2017, 09:19
Коментарів 0 Переглядів 3 177

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.