RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

За півроку на Буковині відремонтували доріг на 200 мільйонів

За І півріччя поточного року загальна вартість виконаних ремонтних робіт на об'єктах поточного та капітального ремонтів Чернівецької області склала 199,1 млн.грн. за рахунок коштів з усіх джерел фінансування.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

У 2017 році Службі автомобільних доріг у Чернівецькій області з державного бюджету на ремонт доріг державного та місцевого значення Розпорядженням Кабінету Міністрів України виділено 79,2 млн.грн.

За ці кошти передбачено виконати ремонтні роботи на шести об’єктах на загальну суму 75,8 млн.грн. На трьох з них, що передбачають встановлення світлофорних об’єктів, роботи завершені в повному обсязі (світлофорні об'єкти встановлені на дорогах державного значення в селах Коровія, Магала та Оршівці).

Загальна орієнтовна вартість виконаних робіт за кошти державного бюджету складає близько 34,1 млн.грн., або 43% від плану.
За рахунок понадпланових митних надходжень 2016 року в розмірі 289,5 млн.грн, були укладені договори та розпочалися ремонтно-будівельні роботи на п’ятнадцяти об’єктах, на дванадцяти із них роботи розпочаті, зокрема:

– поточний середній ремонт автомобільної дороги М-19 Доманове(на Брест)-Ковель – Чернівці – Тереблече(на Бухарест), км 524+457 – км 532+753 з введенням в експлуатацію 8,3 км дороги (ділянка с. Тарашани-с.Стерче). Орієнтовна вартість виконаних робіт більше 55 млн.грн.

- поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на Кишинів) (окремими ділянками) з введенням в експлуатацію 8,4 км дороги (ділянки с. Мамаївці-м. Чернівці та с,Лужани). Роботи завершені. Орієнтовна вартість виконаних робіт 20,4 млн.грн.
- поточний середній ремонт автомобільної дороги Н-10 Стрий – Івано-Франківськ – Чернівці – Мамалига (на Кишинів), км 245+868 - км 248+968 з введенням в експлуатацію 3,1 км дороги (ділянка початок Об`їзної дороги м. Чернівці - Білий дім - кінець I-ї категорії). Цінова пропозиція підрядника склала 32,6 млн.грн. Орієнтовна вартість виконаних робіт 25,4 млн.грн.

- поточний середній ремонт автомобільної дороги Р-63 /Н-03/- Вартиківці-контрольно-пропускний пункт "Сокиряни" з під'їздами до КПП "Росошани" та КПП "Кельменці"(окремими ділянками в межах Сокирянського, Кельменецького та Хотинського районів), вартістю 59,6 млн.грн. з введенням в експлуатацію 9,3 км. Орієнтовна вартість виконаних робіт 38,9 млн.грн.,

- поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-26-01 Чернівці-Вашківці - Путила - КПП "Руська" (окремими ділянками), з введенням в експлуатацію 9 км дороги на суму 40,8 млн.грн. Роботи ведуться. Орієнтовна вартість виконаних робіт 18,2 млн.грн. Готується до введення в експлуатацію 4,5 км дороги.

За перше півріччя 2017 року з експлуатаційного утримання доріг державного та місцевого значення освоєно 41,2 млн.грн. коштів державного бюджету.

За рахунок цих коштів ліквідована ямковість на площі 74,5 тис.кв.м, що складає 82 % від ураженої, поновлена розмітка на 117,5 кмдоріг, встановлено та замінено 389 дорожніх знаків, відремонтовано 4,72 км бар’єрного огородження, облаштовано 86 майданчиків, здійснено вирубку порослі протяжністю 55 км та виконано ряд інших робіт з експлуатаційного утримання доріг.

Загальний обсяг виконаних робіт за рахунок усіх джерел фінансування складає 240 млн.грн., що перевищує обсяг робіт, виконаних у 2016 році.

Мережа доріг загального користування Чернівецької області налічує 2885,5 км, з яких дороги державного значення – 843 км (міжнародні – 95,6 км, національні – 117,3 км, регіональні – 201 км та територіальні – 429,1 км) та місцевого значення – 2042,5 км (обласні – 1581,1 км, районні – 461,4 км).

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Редактор: Igor
14-07-2017, 17:10
Коментарів 0 Переглядів 2 591

Теги -

Газовики просять споживачів перекрити крани на спусках перед газовими приладами та не відкривати до зазначеного часу


Такі зміни запровадили "у зв’язку з численними зверненнями мешканців"
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.