RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Хороший відпочинок на Дністрі коштує 7-8 тисяч гривень за тиждень із сім’ї


Ціни за відпочинок на Дністрі залежать від місяця і навіть днів тижня. До кінця червня ціни дешевші, а вже у липні вони зростають. Також ціна відпочинку зросте, якщо поїдете на Дністер у вихідні.

"Клімат не гірший, ніж кримський"

Відпочинок у приватних садибах пропонують у селах Вороновиця, Берегове, Макарівка.

Відпочивальників приваблюють затишною атмосферою для сімейного відпочинку з дітьми.
У середньому ціна відпочинку у сільській садибі у селі Вороновиця Кельменецького району становить 450-700 гривень за добу.

– У нас номер коштує 450 гривень на трьох людей, наприклад, двоє дорослих та дитина, – розповідає власниця приватної садиби у селі Вороновиця. – У кожній кімнаті душ, туалет. Готувати пропонуємо самостійно, бо невигідно тримати кухарку. Є кухня з посудом. Люди переважно самі готують. Дешевше самому зловити рибу і посмажити її, ніж платити за це додаткові гроші. Можемо запропонувати овочі та фрукти з власного городу. Сусіди приносять на прохання парне молоко та яйця.

Окрім того, у дворі є сауна, кладемо великий та малий басейни. До Дністра від нашого будинку – 400 метрів. Пляж трохи облаштували, підсипали, – пояснює жінка. – Але все залежить від того, як Дністер улітку відійде від берега. Позаминулого року Дністер відійшов на 70 метрів. Тож ми нічого не могли зробити.

Вороновиця з двох боків оточена Дністром. Село розташоване, як на півострові. Завдяки цьому тут немає вітрів, а клімат не гірший, ніж кримський.
"На Дністрі не гірше відпочивати, ніж на морі", – рекламує жінка.
Власники садиб радять, що відпочинок у липні-серпні потрібно замовляти за два-три тижні наперед, бо охочих вистачає.

Відпочивальникам пропонують прогулянки півостровом уздовж Дністра пішки або велосипедом. На прохання везуть до скельного монастиря та на екскурсії до Хотина та Кам’янця-Подільського.

У селі Макарівка Кельменецького району зазвичай пропонують знімати повністю будиночки. Переважно пропонують будинки від 2,5 тисячі гривень на добу на 10-15 осіб. Але є будинки і за 1000 гривень на добу за десятимісний будинок також з усіма умовами, супутниковим телебаченням.

Комфорт у котеджах дорожчий

Комфортніші пляжі, кімнати із сучасними ремонтами, дерев’яні будиночки – такий відпочинок на приватних базах відпочинку та котеджах. Але за комфортніші умови доведеться заплатити значно дорожче. Ціна за двомісний номер стартує від 700 гривень.

Двоповерхові будинки з двомісними номерами. У номері двоспальне ліжко, кондиціонер, міні-холодильник, супутникове телебачення, чайник, душ-туалет, комплект рушників, міні-парфумерія, фен. Другий поверх має гарну терасу, біля кожного будинку є альтанка. Такими умовами приваблюють відпочивальників на базі відпочинку у селі Ломачинці Сокирянського району.

Окрім того, тут облаштували хороший піщаний пляж із лежаками. Серед розваг пропонують за окрему плату покататися на катамаранах, катері, водному мотоциклі.

У червні ціна за двомісний номер та триразове харчування – 1300 гривень, у липні – 1400 гривень. У вихідні ціна зростає на 100 гривень.
У середньому ціни на відпочинок у приватних базах відпочинку – від 650 до 1600 гривень за двомісний номер.

У сусідів пропозицій відпочинку більше і дешевше

Більше баз відпочинку, приватних садиб у сусідній Хмельниччині. І відпочинок там дешевший, ніж у Чернівецькій області. Багато пропозицій відпочинку у приватних оселях у селищі Стара Ушиця Кам’янець-Подільського району.
– Тримісний номер коштує 500 гривень, – розповідають в одній з приватних садиб. – У номері – душ, туалет, постійно є гаряча вода, вентилятор. Такі умови у всіх номерах. Можна готувати самостійно, а можна замовляти харчування – приблизно 250 гривень із людини. Пляж у нас підсипаний камінчиками, зручно купатися з дітьми.

У селі Рудківці Новоушицького району проживання на базі відпочинку стартує від 250 гривень до середини червня. Із 15 червня ціна зростає на 10-30 гривень.

–250 гривень у нас коштує номер економ-плюс. У цьому номері зручностей немає, душ та туалет на території, – пояснюють на базі відпочинку. – Для сім’ї з трьох людей пропонуємо комфортний номер за 550 гривень. Також можемо запропонувати чотиримісні будиночки з кухнею. Можна замовляти харчування у їдальні – коштуватиме приблизно 150 гривень з людини. На базі облаштовано дитячий майданчик, є спортивні майданчики. До нас приїжджають відпочивати люди з усієї України, тому місця потрібно бронювати заздалегідь.

Серед пропозицій є і економ-варіанти відпочинку на березі Дністра за 50-60 гривень. Наприклад, відпочинок у маленькому будиночку-вагончику з шістьма ліжками, але без умов пропонують за 50 гривень з людини. Відстань до Дністра 100 метрів.
Також здають дачу, яка розташована за 20 метрів від пляжу. Пропонують дво-, тримісні кімнати для відпочинку, кухня з плитою, посудом, мангалом, холодильник. Зручності на вулиці, літній душ. Вартість 60 гривень із людини.

Людмила Осадчук
Редактор: diana_vataman
10-06-2017, 15:28
Коментарів 0 Переглядів 13 332

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.