RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Квитки на концерти у Чернівцях коштують від 200 до 750 гривень, і їх "розмітають"

У Чернівцях уже "прогриміли" концерти відомої білявки Ольги Полякової та репера Monatika. На обидва концерти були аншлаги, хоч квитки не з дешевих: від 270 до 900 гривень. До кінця травня у Чернівцях виступатиме ще гурт The Hardkiss, випускники шоу "X-factor", гурт "Океан Ельзи" та Олег Винник.

– Всі концерти популярні. Цього тижня особливо активно купують квитки на Вакарчука та Олега Винника, – повідомили у касі філармонії.

На концерти легендарного гурту "Океан Ельзи", який відбудеться 28 травня, квитки купує переважно молодь. У першу фан-зону квиток коштує 350 гривень, у другу – 200. Також є "сидячі" місця по 450 і 750 гривень. Найбільше купують квитки у першу фан-зону і VIP-квитки по 750.

– Це сидячі місця, проте там дуже добре видно. Сюди купують квитки старші люди, які хочуть послухати улюблену музику наживо та не хочуть сидіти у натовпі у фан-зонах. Також сюди купують квитки фанати із дітьми. У фан-зону із малечею не можна, тож у них тільки такий варіант. Ті, хто вже був на концертах біля сцени, зараз теж хочуть сидіти. Кажуть, не хочуть стояти у натовпі три години. Також відомо, що початок концерту "ОЕ" люблять затримувати, – розповіли у касі філармонії.
Для дітей до шести років відвідування концерту безкоштовне, але тільки у сидячі ряди. Одній людині продають не більше 10 квитів.

Недешеві квитки на концерт Олега Винника 27 травня активно купують жінки старшого покоління. Концерт відбудеться у Літньому театрі. Квитки коштують від 250 до 750 гривень. У касах вже немає вільних місць по 250, залишилися тільки найдорожчі квитки, яких не так вже й багато.

Вже прогнозують успіх і на виступи, що відбудуться у червні. До Чернівців знову приїде студія "Квартал 95". Квитки коштують від 350 до 950 гривень. 13 червня із концертом до Чернівців приїде епатажний Дзідзьо, квитки на якого коштують від від 200 до 490 гривень, а 14 червня у Літньому театрі виступить нова популярна група MOZGI. Ця група у складі Потапа, Pozitiffа, дяді Ваді, DJ Bloodlessа, Едуарда Каменєва і Руслана Сторожика виступть у Чернівцях вперше. В інтернет-касах квитки від 200 до 600 гривень розкуповують вже місяць. Квитків по 200 гривень вже не залишилося.

Чернівчанка Крістіна НІМІШ каже, що гроші на концерти збирала рік.

– Я вже була на концерті Монатіка і Ольги Полякової. Обов’язково буду на виступі "ОЕ" та гурті "MOZGI". Постараюся не пропустити концерт відомої DaKook-и. Квитки дорогі, проте я знала, що літом до нас приїде багато зірок. Гроші збирала поступово, просила на день народження та інші свята від батьків та друзів саме квитки або ж гроші. Всі вже в курсі, що я марю цими концертами. Але тих емоцій не передати, воно того варте, – каже дівчина.
Її близька подруга Анастасія РИЖАК не розділяє думки Крістіни. Настя каже, що кілька разів побувала на концерті гурту "ОЕ" і пошкодувала.

– По-перше, із фан-зони майже нічого не видно. Щоразу концерт затримували, і люди стояли у натовпі годинами. Також я помітила, що на концертах зірки співають свої композиції не так, як ми звикли чути. Запис один, а виконання наживо зовсім інше. Мені більше подобається слухати професійний запис в Інтернеті. А людей, які віддають гроші, щоби послухати "Лабуду" та "Шльопкі" я взагалі не розумію, – розмірковує дівчина.

Підписуйтесь на новини "МБ" у Facebook
Редактор: diana_vataman
20-05-2017, 16:35
Коментарів 0 Переглядів 6 913

Теги -

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Вручення відбулося у приміщенні Чернівецької міської ради


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.