RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Думаю, що ми демонструємо кращу гру, аніж у перших турах", - тренер "Буковини"

Головний тренер "Буковини" Олег Ратій прокоментував домашню поразку 0:2 від лідера першої футбольної ліги "Іллічівця" з Маріуполя.

- Думаю, що гра сподобалася вболівальникам. Ви знаєте чудово, що у нас виникли проблеми в обороні. У попередній грі зазнав травми Роман Мироненко. Ще раніше травмувався Володимир Найко. Центральний захисник – це дуже важлива позиція. Тут потрібна людина, яка би зіграла надійно. Сьогодні грав Микола Жовтюк. Ви самі бачили те, як складалася гра.

Погоджуюся, що команда "Іллічівець" - більш майстерна, добре навчена. Тут вісім гравців, які пройшли через молодіжну збірну України, де я працював. Думаю, що це показник. Молодіжну збірну не пройшли Ярошенко, Кожанов, Фомін та Яворський, яких також представляти немає потреби. Рівень маріупольської команди дуже високий. Якщо брати першу лігу, то думаю, що вони переросли її рівень. Про це говорять усі тренери. Наша команда старалася. Ми навіть мали десь моменти. Наша стара хвороба… Те, що у нас розпочиналося у весняній частині, то продовжується і тепер. На жаль, ми не можемо використати ці моменти. На початку гри десь була нервозність. Хлопці помилялися у простих ситуаціях. Потім пропустили гол та трохи вирівняли гру. У другому таймі вони ще більше вирівняли. Десь вже була гострота під час стандартів. Старалися, грали. На жаль, не вийшло.


- Команді було важко уникнути хвилювання? Перший тайм був з боку "Буковини" доволі нервовим...

- Було багато втрат у простих ситуаціях. А з такою майстровитою командою треба багато грати у відборі, рухатися. А ми втрачали м’яча… Ми просили хлопців те, щоби вони намагалися контролювати м’яч та змусити суперника порухатися. У нас, на жаль, не вийшло.

Ми розмовляли з хлопцями, заспокоювали. А їм казав, що відповідаю за результат. На жаль, це психологія. Деякі наші хлопці ще нещодавно грали у першості області. Вони гравців суперника раніше бачили лише по телевізору. А там – досвід. Молодіжна збірна… Хлопці пройшли відбірний цикл. Ви бачили у другому таймі, коли троє наших грали проти одного суперника. Він спокійно перехоплює та віддає ще точний пас.


- Дуже вдало увійшов у гру Андрій Шишигін…


- Дійсно, Андрій добре увійшов у гру. Він один із небагатьох, який не злякався написів на футболках гравців "Іллічівця". Молодець. Йому треба віддати належне. До Андрія у мене немає претензій. На жаль, у нього є упущення у техніці, однак Андрій віддасть на полі усе. До Шишигіна та Бойчука щодо самовіддачі претензій немає. Після гри з "Оболонню – Броваром" горе-журналісти, на жаль, написали про Ігоря багато непотрібних речей. На жаль, їх раніше не навчили техніці та футбольній думці.

- Щодо Ігоря Бойчука, то, напевно, вдалося подолати психологічний бар'єр, бо він потрапив до складу…

- Я багато з Ігорем спілкувався. Дякую за підтримку своїм друзям–журналістам. Зрештою, підтримали ті люди, які розбираються у футболі. Вони були впевнені, що це випадковість. Ігор зіграв у свою силу. Не гірше, не краще. Як він вміє, так він і зіграв.

- На "Буковину" очікують серйозні матчі. Чи витримають гравці у фізичному плані?


- Будемо сподіватися на це. Завтра у нас в обід сауна. Треба щоби хлопці поновилися. Післязавтра зробимо аналіз гри та будемо спокійно готуватися. Думаю, що ми демонструємо кращу гру, аніж у перших турах. Навіть на тлі "Іллічівця" є контроль м’яча, комбінації. Хлопці намагаються грати у футбол. Це вже похвально. Ми бачили це у іграх з "Оболонню", "Арсеналом". Навіть у грі з "Полтавою" були хороші моменти. Команда вже зрозуміла нашу філософію і те, як ми хочемо грати у футбол. На жаль, поки що наша хвороба – завершальна стадія атаки. З "Оболонню" було багато моментів, тут було два моменти. Маючи у матчі з такою командою, як "Іллічівець" два моменти, треба використовувати бодай один.

ФСК "Буковина"

Підписуйтесь на новини "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Igor
9-05-2017, 09:19
Коментарів 0 Переглядів 1 832

Теги -
Через погодні умови посівна кампанія цього року почалася раніше
Деякі монети датовані V ст. до н.е. – IV ст. н.е

Для кого можливі графіки відключень
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.