RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

"Ми хочемо побудувати команду, яка досягатиме результатів", - тренер "Буковини"

Наставник ФК "Буковина" Олег Ратій на післяматчевій пре-конференції дав оцінку першому офіційному матчу команди, який закінчився нульовою нічиєю.

- Раніше гарно казали – весняний футбол, однак зараз я би про це не говорив. Працівники стадіону зробили все для того, щоби поле перебувало у хорошому стані. Ви бачили тури у Прем'єр-лізі, де поля були у гіршому стані. Я дуже вдячний працівникам стадіону. Вони зробили все залежне від них для того, щоби поле було хорошої якості. Ви бачили, що наприкінці гри поле витримало та особливих проблем не було. Щодо гри, то у першій домашній зустрічі хлопці дуже хотіли себе проявити. Було дуже багато бажання. Попереду було трохи суєти. Десь треба було холоднокровніше та спокійніше зупинити м’яч та ним розпорядитися. У нас були моменти. М’яч потрапляв у стійку, поперечину. Гострота у нас була. У суперника було багато боротьби. А наприкінці матчу вдало зіграв наш воротар.

- Здалося, що перший та другий тайми були трохи різними. У другому таймі наша команда активніше діяла в атаці. Це Ви у перерві так попрацювали у роздягальні?


- Ми добре працювали на зборах. Якщо Ви помітили, то у першому таймі ми грали проти вітру. Нам було трохи складніше. У другій половині зустрічі нам стало трохи легше. Можна було грати у пас. Хлопці старалися комбінувати, створювати моменти. Навіть у цій грі проглядалися ті комбінації, які ми награємо на тренуваннях. Ми створювали гостроту у воріт суперника.

- Чи усі резерви були задіяні у цьому матчі? Чи є ще гравці, яких ми зможемо незабаром побачити серед головних дійових осіб?

- На офіційному сайті є інформація про ще трьох гравців – Мироненка, Сербула та Чеботарьова. Думаю, що вони би сьогодні нам допомогли. Якщо в обороні хлопці зіграли без помилок, то попереду ми хотіли "освіжити". Тому на заміни вийшли Ілюк, Бугай. Ми хотіли оживити гру попереду. Захисники суперника підсіли, а ми хотіли створити гостроту. Якраз Сербул і Чеботарьов гравці групи атаки, які, думаю, змогли би допомогти нам у цій грі.

- Як Ви оцінюєте перспективи команди залишитися у першій лізі?

- Ми не дивимося на те, щоби залишилася команда. Ми будемо прогресувати. Про це я вже казав на прес – конференції. Я не вважаю, що для "Буковини" завдання залишитися у першій лізі – це результат. Вважаю, що "Буковина" повинна підніматися вище та постаратися виконати те завдання, яке було озвучено на початку сезону. Ми дуже вдячні усім уболівальникам. Ми раді, що Ви прийшли на футбол у таку погоду. Було прохолодно, вітер, однак на матч прийшла достатня кількість вболівальників. Думаю, що наступні матчі чемпіонату відбуватимуться у вигідніших погодних умовах та вболівальників прийде більше. Дехто подивиться гру та побачить, що хлопці повністю віддавалися та створювали моменти. Ми своєю грою змусимо Вас прийти на стадіон. У нас багато місцевих в молодих хлопців.

У нашої команди – хороша перспектива. У нас грають 15 футболістів віком до 25 років. Ми хочемо побудувати команду, яка не перебуватиме внизу, а досягатиме певних результатів. Я прошу трохи потерпіти. У нас з'явилося багато нових хлопців. Вони ще трохи не розуміють того, що ми від них хочемо. А тих хто був у команді раніше, ми перебудовуємо в інший стиль гри. Тому необхідно трохи часу. Вважаю, що сьогоднішній результат – це крок уперед для нашої команди.


ФСК "Буковина"

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Igor
20-03-2017, 09:19
Коментарів 0 Переглядів 1 630

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.