RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Депутат Найдиш з Чернівців обізвав "Демальянс" "посіпаками" "Народного фронту"

Депутат Чернівецької міськради Валерій Найдиш обізвав партію "Демальянс" "посіпаками" "Народного фронту".

Про це йдеться у його коментарі щодо звинувачень "Демальянсу", які вони учора адресували Найдишу щодо збирання депутатом копій паспортів для голосування у Бюджеті участі.

Зокрема, у своїй відповіді на звинувачення "Демальянсу" він заявив, що місцевий представник партії у Чернівцях Іван Патарак є був помічником народного депутата Максима Бурбака, а отже партія є "посіпаками" "Народного фронту".

"Я, Найдиш Валерій Миколайович, будучи тиждень у відрядженні, приїхавши у Чернівці в п’ятницю ввечері, прочитав про себе цікаву інформацію, яку розповсюджує Демальянс. Так от моя відповідь - дійсно проект реконструкції спортивного майданчику для ЗОШ №25 мікрорайону РОША - моя ініціатива, яку я подав на участь у бюджеті ініціатив чернівчан, і ми з моєю командою працювали і будемо працювати над її втіленням. Дана ідея виникла в результаті плідної співпраці з активними мешканцями нашого мікрорайону, адже у нашому районі немає жодного облаштованого спортивного майданчику, на якому могли б мешканці мікрорайону займатися спортом і активно проводити свій вільний час. Сама ідея Бюджету ініціатив чернівчан передбачає просування проектів, переконання людей голосувати за конкретну ініціативу, донесення до людей самого факту існування такого проекту. Наголошую на тому, що ми надалі будемо розвивати наш мікрорайон, щоб покращити його рівень", - йдеться у коментарі Найдиша, який у суботу оприлюднила прес-служба "Рідного міста".

"А звертати увагу на безглузді обвинувачення людей, котрі хочуть мене очорнити у власних інтересах чи по чиємусь замовленню обливають мене брудом, немає сенсу. Іван Патарак є помічником народного депутата Максима Бурбака. І ця його так звана "нова" політична сила Демальянс – це посіпаки від Народного фронту. Думаю не потрібно нагадувати, які відносини історично склалися між так званим "Народним фронтом" та партією "Рідне місто", - цитує прес-служба депутата.

"Мені дуже шкода, що такий гарний проект, як Бюджет ініціатив чернівчан, деякі люди хочуть спаплюжити заради свого піару та перевести його у площину брудних політичних ігрищ. Бачили б ви тих людей, які загорілися цією ініціативою для нашої 25 школи, як вони вкладають свою душу та сили
у цей проект. Хочу сказати одне – що б ти не робив, все одно знайдуться люди, для яких ти будеш поганим. Я і моя команда працюємо і будемо працювати для людей. А порада новоствореній політичній силі - досить займатися брудною політикою та самопіаром за рахунок інших, ініціюйте свої власні проекти і втілюйте їх в життя", - йдеться у повідомленні.

"Громадянам нашого міста вже остогидли ці політичні псевдо розбірки, приймайте активну участь у розбудові нашого міста, а не займайтеся розповсюдженням фейкових скріншотів та провокаціями", - додав він.

Нагадаємо, учора на ФБ-сторінці "Демальянс Чернівці" з’явилась інформація про те, що команда найманих осіб депутата Чернівецької міської ради від фракції "Рідне місто" Валерія Найдиша збирає сканкопії паспортів чернівчан для голосування за його проект у програмі "Бюджет ініціативи чернівчан". Також було оприлюднено скріншот повідомлення у соцмережі, в якому невідома особа, яка начебто працює у команді Найдиша, просить свого знайомого надати їй копію свого паспорта для голосування у бюджеті участі.

"Ця людина не збирається брати кредити, в нього і так грошей валом. Просто він сам з Роші і хоче утриматись на своєму місці", - йдеться у повідомленні, зображеному на скріншоті.

Підписуйтесь на новини "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Микола Кобилюк
22-10-2016, 14:34
Коментарів 0 Переглядів 3 879

Теги -

Наразі правоохоронці перевіряють це повідомлення

"Через доволі "розтягнутий" пішохідний перехід там є низка проблем", - кажуть у департаменті урбаністики та архітектури Чернівецької міськради
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

До збірки увійшли вірші, написані впродовж багатьох років.


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.