RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У Чернівцях невідомі вночі підпалили двері пенсіонерці (ФОТО)

Чернівчанка Ніна Ємєльянова звернулася до редакції "МБ" з проханям підтримати її. Каже, що боїться подумати, що могло трапитися, якби вона не прокинулася.

В ніч з 12 на 13 липня, між 2 та 3 годиною ночі, у будинку на вулиці Трояндовій, 12 сталася пожежа. Потім виявилося, що це був кимсь ретельно спланований підпал.

Підпалили двері 69-річної пенсіонерки Ніни Ємєльянової. Жінка каже, що якби не сусідка, що живе поруч, вона могла б і не знати, що сталося.

У Чернівцях невідомі вночі підпалили двері пенсіонерці (ФОТО)

У Чернівцях невідомі вночі підпалили двері пенсіонерці (ФОТО)

У Чернівцях невідомі вночі підпалили двері пенсіонерці (ФОТО)

У Чернівцях невідомі вночі підпалили двері пенсіонерці (ФОТО)

У Чернівцях невідомі вночі підпалили двері пенсіонерці (ФОТО)

У Чернівцях невідомі вночі підпалили двері пенсіонерці (ФОТО)


"Відкрила двері, а там вогонь"

- Сусідка вночі почула якийсь вибух. Вона зразу вискочила у вікно і помітила вогонь. Вона ж і викликала пожежників, - розповідає пенсіонерка.

На відміну від своєї сусідки, пані Ніна пожежу помітила не зразу. Прокинулася від невідомих звуків.

- Мабуть, так мало бути. До мене в квартиру навіть дим не йшов. Я погано спала через те, що хтось світив мені у вікно. Я так думала. Раніше в нас в дворі часто ходили наркомани, курили, тому я би не здивувалася, якби хтось так вирішив пожартувати, посвітивши мені ліхтариком у вікно. Це мене налаштувало на те, що я маю встати і прогнати їх. Встала з ліжка, підійшла до дверей, дивлюся у вічко – там теж щось світиться. Я подумала "Зараз я вам покажу, хулігани!". Відкрила двері, а там вогонь, - пригадує жінка.

Пані Ніна розповідає, що вогонь дивом її не торкнувся.

- Я подумала, що поки я тих пожежників наберу, поки поясню що і де. А ще в нас вулиця така, не дуже відома. Поки ми б це все вирішили, в нас міг би згоріти будинок. Я вирішила діяти сама, - розповідає пенсіонерка.

Жінка своїми силами погасла вогонь на її дверях і дверях сусідки. Також їй вдалося погасити вогонь га території, що була близько до кімнати.

- Там внизу був такий вогонь, що я б сама ніколи не впоралася. Коли я відкрила двері, то побачила на сходах щось кругле. Вогонь скупчився в одному місці. Загорілися всі шпалери в під`їзді, вже горіли штори і килими, - каже жінка.

Невідомі кинули швидкогорючу рочовину

Пожежники знайшли підтвердження того, що пожежа виникла у результаті підпалу. На двері чернівчанки невідомі кинули швидкогорючу речовину.

Ніна Михайлівна каже, що ворогів у неї нема, вона ні з ким не конфліктувала, тому й гадки не має, кому потрібно було це робити. Жінка торгує газетами у кіоску навпроти Рязані. Каже, ніколи поганого слова нікому не сказала, навпаки, всім допомагає. Єдина її підозра впала на спільного сусіда.

- Гадаю, насолити хотіли не мені, а сусідці, - каже Ніна Михайлівна. – Вона давно воює з нашим сусідом. Все через земельне питання. Ще кілька років тому вона ходила по інстанціях і доводила, що землі, які на території дворика – належать нам. Щось вони з ним не можуть поділити. Не знаю, чи він міг би так вчинити, - каже пані Ніна.

Сусід, якого підозрюють жінки, в ніч пожежі з`явився.

- Він побачив вогонь, виглядав переляканим і сказав подзвонити сусідці, запитати чи з нею все в порядку. Вона двері не відкрила, бо боялася вогню. Ми з нею по телефону говорили, - каже жінка.

На місці пригоди побували і поліцейські, які шукали того, хто скоїв підпал. Жінкам сказали, що коли будуть якісь докази чи обгрунтовані підозри, то їх викличуть у відділення.

Жінки кажуть, що з ремонтом їм ніхто не допомагає. Самі знаходять фарбу, зішкрябали зі стін обгорілі шпалери.

- Страшно подумати, що було би, якби ми не прокинулися. Ми ж могли таки померти, - непокоїться сусідка.

- Звісно, ніхто нам нічого не відшкодує, все робимо самі. І двері треба міняти, а це не дешево, і в під`їзді ремонт зробити. Якщо раптом хтось захоче нам допомогти – ми з радістю приймемо будь-яку допомогу, навіть банка фарби зараз стане у нагоді, - кажуть жінки.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: diana_vataman
22-07-2016, 13:48
Коментарів 0 Переглядів 5 117

Низка населених пунктів залишиться без електрики через ремонт електричного обладнання

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги