RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

У «Маєтку Миколаївському» роздавали знижки на квартири (на правах реклами)

Відкриття офісу ЖК "Маєток Миколаївський", який знаходиться на вулиці Миколаївській 37/39, відбулося 9 липня, о 14.00. З такої нагоди всі присутні отримали приємний сюрприз – знижку на придбання житла (від 5 до 10%). Вона діяла з 9 по 10 липня. Однак відвідувачів тут чекають не лише в ці дні, а й протягом тижня (графік буде наведено нижче). Варто зауважити, що на святкуванні, окрім представників усіх структур будівництва, були і клієнти, яких привітно зустрічали, пригощаючи кавою. Надалі зацікавлених очікуватиме не лише можливість придбання, а й консультування, спілкування (запитання-відповіді), де вони дізнаватимуться деталі про будівництво та купівлю квартир. Зазначимо, що офіс "Маєтку" – затишне приміщення, функціонально-орієнтоване, яке сприятиме комфорту та продуктивній розмові.

За подробицями ми звернулися до Володимира Анатолійовича Логвиненка, представника EuroCity development company. Ця організація – перша європейська компанія в Чернівцях, яку створено для реалізації проектів новобудов за найвищими стандартами. Вона і займається зведенням ЖК.

Для будівництва задіяно цілу команду професіоналів у різних сферах

Забудовники кажуть, що раніше на цьому місці розпочинала роботу інша організація: мала документацію, було зроблено котлован, проведено частину мережі, але через кризу 2008 року її припинили. Нічого не продавалося, зупинилося на рівні "дозвіл-документація-проект". Коли компанії запропонували цю ділянку, вона, заручившись підтримкою європейських партнерів (з Польщі, Румунії тощо), близько трьох місяців вивчала стан, готувалася, щоб повноцінно запустити свій модернізований проект. Зараз закінчується підготовка, активне будівництво стартує через кілька тижнів. Завершення першої секції варто очікувати в другому кварталі 2017 року. Над зведенням працюють фахівці.

– Є ліцензована група, яка це проектувала. Я брав участь у розробці концепту. Маємо кваліфікованих будівельників, підрядників тощо. Тут задіяно цілу команду професіоналів у різних сферах, які виконують ту чи іншу роботу, починаючи від проектування, закінчуючи консультуванням клієнтів. Спільні рішення, кожен вносить щось своє, – говорить Володимир Анатолійович.

Поки що EuroCity development company має дозвіл на спорудження двох будинків. Вони відповідатимуть найвищим вимогам та стандартам. Частина команди з Європи. Саме на неї орієнтується забудовник, переймаючи з-за кордону найкраще: якісний матеріал, створення концепту, орієнтацію на клієнтів, урахування їхніх побажань задля комфорту.

У «Маєтку Миколаївському» роздавали знижки на квартири (на правах реклами)


– Ми прагнемо зробити все якнайкраще, і в нас це виходить. Думаю, з часом будинки, які реалізовуватимемо, будуть кращими і кращими. Є цікавий план на ціле містечко, якщо, звісно, на рівні міста буде підтримка. Зараз маємо дозвіл міської ради на багатоповерхове житлове будівництво. Призначення, прописане в документації, – важливий пункт, адже часто бачимо, що біля інших ЖК навколо багато приватних будинків…Ця земля призначена саме під багатоквартирну житлову забудову, – зазначає представник компанії.

Проект орієнтований на молодь та новостворені сім’ї

"Маєток Миколаївський" складається з однокімнатних (35-56 м²) та двокімнатних (61-62 м²) квартир. Вартує один квадратний метр 9900 грн (у день відкриття офісу діяла знижка – 9500 грн/м²). Житлові приміщення одразу матимуть стандартний комплект: п’ятикамерні вікна, усі лічильники (газ, електроенергія, вода), двоконтурний газовий котел (автономне опалення), броньовані двері, утеплені балкони, фасад та багато іншого. У будинку передбачено двосторонній ліфт, що буде додатковою зручністю для матусь та людей з обмеженими можливостями.

Проект фінансовою доступністю орієнтований на молодь, новостворені сім’ї. Є багато переваг.

– Квартири невеликі, що дає можливість зменшити вартість комунальних послуг завдяки правильному внутрішньому дизайну. Маємо свою студію, яка допомагатиме людям це зробити. Місця вистачить усім, акуратно, але недорого. Умовно кажучи, якщо стандартна ціна – 9900 грн/м², то квартира площею 35 м² коштуватиме 340 тис. грн, за 60 м² – близько 600 тис. грн, – кажуть про ціну присутні на відкритті представники EuroCity development company.

У «Маєтку Миколаївському» роздавали знижки на квартири (на правах реклами)


Розтермінування як варіант придбання житла

Для того, щоб усі охочі могли придбати дах над головою, компанія надає послугу розтермінування оплати. Перший внесок – від 100 тис. грн, решту суми можна сплачувати до кінця будівництва. Купівля житла з оплатою одразу обійдеться власникові, звісно, трішки дешевше. Проте, забудовники гарантують, що квартира в будь-якому випадку буде готова вчасно.

Механізм придбання полягає в тому, що покупець повинен мати паспорт, код; укладається договір відповідно до законодавства; через банк здійснюється оплата згідно договору (фіксація суми в гривнях), у якому визначається графік сплати коштів. Коли будинок готовий до експлуатації, гроші за квартиру компанією отримано, претензій немає, то обидві сторони підписують акт прийому-передачі. Майбутній власник забирає пакет документів (у тому числі технічний паспорт тощо), реєструє квартиру, отримує свідоцтво про право власності. Пізніше мешканці створюють свою експлуатаційну організацію, укладають угоди з мережами.

Щоб мешканцям було максимально комфортно

Поруч з будинком є ліс. Його планують перетворити на паркову зону. На території будуть дитячі та спортивні майданчики, місця для паркування. Комплекс зручно розташований щодо транспортної розв’язки. Усе сплановано таким чином, щоб мешканцям було максимально комфортно.

Забудовники обіцяють оприлюднювати на загал хід будівництва, зокрема в ЗМІ. Кожен охочий матиме змогу дізнатися, на якому етапі воно перебуває.
ЖК "Маєток Миколаївський": ми пропонуємо вам сучасні квартири за доступними цінами!

Графік роботи офісу компанії:

- понеділок – п’ятниця: 10:00 – 19:00;

- субота – неділя: 10:00 – 16:00.

Адреса: м. Чернівці, вул. Миколаївська, 37/39.

Номери телефонів для консультування: 095 517 89 89, 067 225 89 89.

Деталі за посиланням: www.majetok.com.ua

Ліцензія: № 2013023872 від 13.01.2016р.

Любов Світла
Редактор: Микола Кобилюк
12-07-2016, 17:34
Коментарів 0 Переглядів 4 543

Теги -

"Щоби дронів було більше, долучайтеся до збору на покупку комплектуючих", - закликала Віолетта Олійник

У 2012 році військовий закінчив економічний факультет
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі

Побачене нікого не залишило байдужим. Декого з героїв документалки вже немає...


Ніколи не кажи ніколи… Блог Ярослава Волощука
Дуже цікаві процеси відбуваються у Європі.
Гуманітарні автомобілі  швидкої допомоги з Італії “випарувалися”: про них не знає ні керівництво Чернівецької ОВА, ні лікарі

Куди зникли швидкі допомоги, які у березні 2022 року надійшли як гуманітарна допомога до Чернівецької області? З’ясувати це не може навіть керівництво області.
ВІДЕО Переглянути все відео

Влаштували ярмарок, майстеркласи, концерт. Збирають кошти на дрони та інші необхідні речі для військових

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!

Із 5 до 24 лютого усі клієнти можуть здати пакет аналізів "Вияви анемію" всього за 1 гривню та перевірити рівень заліза, фолієвої кислоти та вітаміну В12 в організмі.

Уявіть світ, де ваша дитина не просто долучається до занять спортом, а стає частиною захопливої історії успіху, розвивається у всіх аспектах і реалізує себе у неймовірно видовищному та динамічному мистецтві. Це не фантазія, це реальність, яка вже стала доступною в Чернівцях завдяки майстру спорту і сертифікованому тренеру Таїсії Столярчук.

Стопа людини бере на себе все навантаження тіла. І мінімальні порушення та відхилення від норми провокують цілу низку захворювань. Тому важливо ретельно й відповідально ставитися до здоров’я своїх стоп.
• Теги