RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Свідки пригадали, як чернівчанин умовив Горбачова відрядити експедицію для зустрічі інопланетян

Очевидці пригадали історію, як уфолог з Чернівців умовив президента СРСР Михайла Горбачова відправити експедицію в пустелю для зустрічі інопланетян.

Про це пише "Комсомольська правда".

У радянські часи при Генеральному штабі діяла надсекретна військова частина 10003, що займалася питаннями пси-воєн. Курував її прем'єр-міністр СРСР Валентин Павлов, а очолював генерал-лейтенант, доктор технічних і філософських наук Олексій Савін. Крім безпосередніх парапсихологічних завдань, підготовки бойових екстрасенсів, розвідки на відстані і т.д., спецчастині доводилося займатися і курйозними речами. Одну таку історію і розповів "Комсомолці" генерал Савін.

- Червень 1991 року. Від начальства приходить розпорядження летіти в Узбекистан приймати ... інопланетян. Відомий радянський уфолог, уродженець Чернівців Марк Мільхікер багато займався дослідженнями НЛО. Ентузіасти його самодіяльної групи "Контакт КЕЦ", які працювали в різних містах, одночасно прийшли до висновку, що в пустелі Кизилкум поблизу міста Зарафшан повинні приземлитися інопланетяни, які шукають контакту з земною цивілізацією. Мільхікер відправив докладну записку Горбачову.

- Невже Михайло Сергійович повірив?

- Можливо, йому лестило звернення прибульців, передане йому Мільхікером. "Триста істот, біологічно подібних на землян, терплять лихо через підвищену концентрацію озону і просять дозволу президента СРСР на приземлення. Екіпаж гарантує не залишати космічний апарат, а також виявляти дружелюбність".

Горбачов переслав листа міністру оборони Язову. Той спустив папір начальнику Генштабу Мойсею. Той розписав кремлівський документ Головнокомандувачу військами ППО (протиповітряної оборони) генералу армії Третьяку і начальнику секретного управління Генштабу (в/ч 10003) А. Савіну з резолюцією "Прийняти!". Жирно підкреслив слово, надаючи важливість цього питання.

Я звик відразу виконувати вказівки начальства. Хоча тема, зізнаюся, здивувався. До цього не стикався з НЛО.

Дзвонять з ППО. "Сходи до Мойсея, відговори. Весь світ буде сміятися, якщо полетимо в пустелю зустрічати "зелених чоловічків"! Але я розумів, що з керівництвом рівня Мойсеєва сперечатися не можна. Наказано - і крапка! Виконуй!

Замовив літак, склав список команди. Іду на доповідь до начальника Генштабу. Він все затвердив, підписав. Бачачи моє здивування, сказав: "Коли я був командуючим військами на Далекому Сході, на власні очі бачив кораблі прибульців. Навіть структуру деяких "тарілок" міг уявити. Мене не обдуриш".

Свідки пригадали, як чернівчанин умовив Горбачова відрядити експедицію для зустрічі інопланетян


- Експедиція була секретною. Був один важливий нюанс. Інопланетяни, за словами Мільхікера, вимагали відключити системи ППО на ділянці їх посадки. Щоб ми, бува, не шандарахнули по кораблю ракетою. Фактично - залишити "гарячий" південь країни без повітряної охорони. "Це не твої проблеми, - сказав Мойсеєв. - Твоє завдання - правильно підготувати прийом інопланетян". Незабаром він подзвонив: "Питання з Горбачовим опрацьовано - комплекси будуть відключені".

- І кого ви взяли на зустріч?

- 5 співробітників мого керування, 5 - з військ ППО на чолі з полковником Іваном Павловичем Назаренком, головою Науково-Технічного комітету Військ Протиповітряної оборони СРСР. І Марк Абрамович Мільхікер з дружиною, вірною його помічницею. Він на мене справив дуже хороше враження. Не навіжений фанатик-уфолог. Людина розумна, продумана мова, аргументація, дар переконання.

Напередодні призначеної посадки НЛО в Кизилкумі прилітаємо в Ташкент. Я представився командувачу військами Туркестанського військового округу, коротко поставив завдання. Він виділив бойовий вертоліт. Долетіли до Зарафшан, зробили невелику зупинку. Глава міста, з російських німців, дізнавшись про мету прильоту москвичів, повідомив, що багато жителів бачили літаючі тарілки, самих інопланетян. Показав папки в шафі зі свідченнями очевидців, опитування городян, фотографії якісь, правда, не чіткі. З німецькою педантичністю партійний керівник все збирав. Що ще більше надихнуло Мільхікера. Місце вірне! Інопланетяни його давно облюбували.

- Знову вертоліт, - продовжує розповідь генерал Савін. - Хвилин двадцять літа над величезними кар'єрами золотодобування. Сіли в заданій точці пустелі. Нікого немає. За словами Мільхікера, інопланетяни приземляться о другій годині ночі. Плюс-мінус година.

Розвели багаття, чекаємо. Всі терміни пройшли, небесних гостей все немає і немає. Народ став кепкувати над Мільхікером. Особливо зубоскалив командир вертольота, мені навіть довелося приструнити його.

Мільхікер не витримав глузувань і раптом каже льотчику: "Раз такий сміливий, давай, я тебе введу в гіпноз і ти сам з ними поспілкуєшся". Той забарився. Але діватися нікуди. Довелося погодитися. Всім стало цікаво, жарти стихли. Марк Абрамович ввів хлопця в гіпнотичний стан. Вважаю, застосував ще й прийом НЛП (нейролінгвістичне програмування). Щось нашіптував йому. Видно, налаштував мозок "контактера" на задану частоту. Сам же включив диктофон. І хвилин сорок вів "допит".

- Поясніть методику.

- Льотчик в стані гіпнозу повинен був ретранслювати питання Мільхікера і озвучувати вголос відповіді інопланетян.

Він дійсно став з кимось розмовляти. Раптом на наших очах людина з середньою освітою змінилася на краще, почав видавати такі глибокі наукові думки, такою складною науковою мовою, що ми змушені були визнати: він дійсно розмовляє з представником іншої цивілізації. З кимось, що володіє величезними науковими знаннями неземного характеру. Ну не міг сам хлопець знати найскладніші питання фізики, астрономії, Космосу ...

- А чому "гості" не приземлилися?

- Під гіпнозом льотчику було сказано, що інопланетяни не сіли в зазначеному місці, оскільки не були виконані всі умови, про які вони намагалися домовитися про те, вступаючи в уявний контакт з уфологами Мільхікера. Щось уфологи, видно, не до кінця зрозуміли, "спілкуючись" з небесами.

Сам Марк Абрамович вважав, що інопланетяни просто образилися на нашу команду за недостойний прийом. Ми прибули в пустелю в повсякденній військовій формі. Хто ж думав, що треба зустрічати небесних гостей в парадній формі? Мільхікер ж не попередив. Хоча сам одягнув новенький костюм з голочки, краватку, черевички начищені!

Повернулися до Москви. Я написав доповідну записку начальнику Генштабу за підсумками експедиції. Мовляв, зустріти інопланетян не вдалося, але був телепатичний контакт. Мільхікер теж підписав її. Мойсеєв підкоригував, віддав міністру оборони. І вже від Язова звіт пішов Горбачову.

- Якою була його реакція?

- Невідомо. Та й не до того вже було Михайлу Сергійовичу. Незабаром пролунав ГКЧП.

Сам же Мільхікер пізніше пояснював невдачі експедиції тим, що, нібито, за секретним наказом Генштабу цілих три дивізії терміново розгорнули в повній бойовій готовності в пустелі в день посадки. Їм був відданий наказ за всяку ціну захопити корабель і самих інопланетян, які прибули з мирним візитом. Тому прибульці, мовляв, не приземлилися. Які дивізії проти "зелених чоловічків", коли СРСР йшов до кінця, в країні було багато "гарячих точок"? Марка Абрамовича іноді заносило. Але я не в образі за ці фантазії. Кілька разів після невдалої експедиції запрошував його в Генштаб. Він допомагав нам у практичній роботі. Завдяки йому військові отримали методику виведення операторів на контакт з представниками позаземних цивілізацій, яка використовується і в наш час, але вже поза рамками Міноборони.

Довідка

Свідки пригадали, як чернівчанин умовив Горбачова відрядити експедицію для зустрічі інопланетян


Марк Абрамович МІЛЬХІКЕР - вчений-біофізик. Родом з Чернівців. Називав себе родичем Троцького і Фрейда. Представлявся Академіком, оскільки створив і очолив Міжнародну академію космічної езотерики (прихованих космічних знань). Понад двадцять років займався дослідженням контактів з інопланетними цивілізаціями, використовуючи методику гіпносуггестії - занурення людини в певний стан, в якому той через підсвідомість отримує можливість встановити зв'язок з "загальним інформаційним полем" Землі.

Пристрасний ентузіаст уфології. У 80-90-і рр. захопив темою НЛО редакції багатьох газет.

Помер Мільхікер У травні 2004 року.

Підписуйтесь на новини "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Редактор: Микола Кобилюк
28-10-2018, 17:04
Коментарів 0 Переглядів 4 419

Теги -


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині
Великописарівська громада Сумської області перебуває під сильним обстрілом

Відсьогодні, 24 квітня, на 10 пунктах пропуску з Молдовою кожен автобус зможе обрати час перетину кордону
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні

ФОТОРЕПОРТАЖ Переглянути всі фоторепортажі


Захисник загинув під час контрнаступальної операції на Донеччині


Вирок суду – читати класику. Блог Юлії Пацаранюк
Чоловіка, який обікрав сестру, зобов'язали прочитати "Кайдашеву сім’ю" І.Нечуя-Левицького
“Красиве, спокійне, проєвропейське місто”. Блог Галини Олійник
Віталій Кім поділився враженнями від Чернівців та поміркував, на що зараз слід витрачати бюджетні кошти.
Кому дісталися гуманітарні швидкі допомоги – секрет: чому посадовці на Буковині не готові це розказати
Державні відомства приховали інформацію про отримувачів дорогих авто з Італії під приводом "обмеженого доступу"
ВІДЕО Переглянути все відео

До церкви приходьте на всю Великодню службу, щоби відчути велич свята, радить єпископ Феогност

Міжнародна програма з ефектом особистої присутності за участі європейських артистів цирку та героїчного артиста, що отримав поранення під Бахмутом.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

У "Магістраль" ви будете навчатися з висококваліфікованими інструкторами, які підготують вас до будь-яких дорожніх ситуацій. Наші автомобілі відповідають найвищим стандартам безпеки, а навчання проводиться за сучасними методиками, що забезпечує вам не лише отримання водійського посвідчення, але й практичні навички, необхідні для безпечного водіння.