Авто | Нерухомість | Робота
RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець Вхід через ВКонтакте
Головна | Приватні оголошення |Приватні оголошення Тури з Чернівців | Послуги | Досьє | Досьє - відомі люди Чернівців Афіша | Пропозиція тижня | Юрист-онлайн | Журнал "Давай Одружимось!" |
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |
Як вижити на Великдень - страви і напої, що не зашкодять

Читайте у газеті "Доброго здоров’я!"

Найбільша кількість звернень у гастроентерологічні відділення лікарень припадає на Новий рік, великодні та травневі свята, - пише газета "Доброго здоров’я!".

Однак у задоволеннях відмовляти собі не варто. Важливо зменшити кількість з’їденого і не поєднувати непоєднувані продукти.

Ось кілька простих способів вийти з посту із задоволенням, але без шкоди для здоров’я.

- Всього потроху.
Під час розговіння можна з’їсти всього по невеликому шматочку, щоб не навантажувати організм. Святковий стіл зазвичай складається із жирних, м’ясних і борошняних продуктів. Якщо хочеться з’їсти все – покладіть потроху всього, що хочете спробувати, собі на тарілку.

- Намагайтеся не їсти швидко. Таким чином можна все спробувати потроху і отримати задоволення від їжі.

- Прийміть ферментні препарати. Бажано, щоб це були капсули. Приймати препарат бажано перед їдою або під час обіду.

- Не присвячуйте весь святковий день їжі. Заздалегідь продумайте, чим будете займатися на Великдень. Бажано виходити з-за столу подихати повітрям, порухатися, відволіктися від поглинання їжі.

- Не запивайте їжу водою. Воду краще пити за півгодини до їди або через годину після, інакше погіршується травлення, підвищується ризик ускладнень.

Рецепти народної медицини
Листя малини – від нетравлення шлунку

Листя малини може допомогти впоратися з шлунково-кишковими проблемами, позбавивши від гастриту і нетравлення шлунку.
4 ч. л. листя малини заварюють 400 мл окропу, проціджують і п’ють по півсклянки4 рази на день.
Як вижити на Великдень - страви і напої, що не зашкодять


Більше про те, як харчуватися на Великдень, щоб не нашкодити собі, читайте у газеті "Доброго здоров’я!" - її можна придбати у кіосках з продажу преси лише за 3 гривні.

"Доброго здоров’я!" можна передплатити у всіх областях України.
Передплатний індекс – 86627.
Вартість на 6 місяців – лише 24 гривні!
Рейтинг:
(голосів: 1)
29-04-2016, 20:50
Коментарів 1 Переглядів 1751

Теги -
Новини партнерів:
Hаписав: Xissesena, Коментарів: 4, Новин: 0, 5 травня 2016 13:45
В новині:
Я старалась на Пасху і не готувати нічого надто важкого для шлунку, так як вся родина притримувалася посту, а як радять лікарі - з посту потрібно виходити поступово. Особливо всім сподобалася запечена скумбрія в фользі, за рецептом http://tvoirecepty.ru/recept/skumbriya-v-folge - страва легка на шлунок і дуже смачна.

Популярне Коментують
• Новини
Погода, Новости, загрузка...
Loading...
Вперше у Чернівцях "Showroom Giorgio Graesan & Friends Всесвіт декору" (на правах реклами)
"Showroom Giorgio Graesan & Friends Всесвіт декору", що відкриється у Чернівцях 29 жовтня, – перший у нашому місті і унікальний досить об’ємним комплексом послуг з оздоблення та дизайну приміщень
Готуємося до холодів: 7 помічників з утеплення у Чернівцях (на правах реклами)

Пропонуємо вашій увазі пропозиції 7 помічників з утеплення у Чернівцях
Нацпарки: міфи та реальність

З 80-х років розпочалася епоха створення національних природних парків, які за своєю сутністю та територіальною структурою кардинально відрізняються від заповідників
Гаражі vs Автосервіси: кому краще довірити своє авто (на правах реклами)

Чоловіки діляться на два типи: ті, хто ремонтують машини "на гаражах", та ті, хто надає перевагу автосервісам. Що із цього краще — важко сказати на перший погляд. Тож спробуємо розібратися і дати відповідь на вічне запитання: гаражі чи автосервіси?
Ресторани Чернівців запрошують на День міста! (на правах реклами)

У ці дні на кухнях міських і приміських ресторанів, барів, кафе усе вариться, смажиться, печеться, коптиться, шкварчить, кипить, настоюється – Чернівці готуються приймати гостей.