RSS logo rss  |  Вхід: Вхід в Молодий Буковинець
Головна | Війна з Росією | Допомога захисникам | ПРО ЧЕРНІВЦІ | Афіша | Історія успіху | Історія успіху Редакційна політика | Про нас | Підпишись Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів Приєднуйся до читачів
  Новини: Чернівців | України | Світу | » Політика | » Економіка | » Культура | » Спорт | » Здоров'я | » Кримінал | » Життя | » Фото | » Відео | » Новини читачів |

Відома блогерка і модний експерт розповіла про модні тенденції цього сезону

Мода змінюється подібно до весняного вітерцю: не встигаєш озирнутися, як речі із твого гардеробу вже застаріли і в тренді зовсім інші форми і кольори. Фешн-блогерша поділилася з кореспондентом "МБ" корисними порадами, як завжди буди у тренді і як вдягатися "на всі випадки життя".

У моді — рожевий і бірюза

-Помилково всі думають, що моду диктують дизайнери, та це не так. Моду диктують виробники тканин. Які тканини і якого кольору більше виробляють — ті дизайнери і використовують. Колір — чи не найосновніший критерій модності і тренду. У цьому сезоні особливо популярний бордо, баклажан, каштан, лілія і бірюза, - каже фешн-експерт Ліза КРАСНОВА. - У моді залишилися речі в клітинку та "морячки". Досить популярним буде леопардовий прінт, та не традиційного чорно-коричневого кольору. Дизайнери подають цей прінт у дуже яскравих кольорах: рожевий, зелений, жовний...

Ліза каже, що важливо вміти правильно підібрати колір свого одягу, адже не все, що модно, підійде саме вам.

-Дуже мало кольорів, які підходять всім: це червоний і сірий. Чомусь, червоний колір всі бояться вдягати, та я запевняю — якщо його правильно комбінувати — найменша червона деталь прикрасить ваш лук.

Ліза поділилася таємницею, як визначити, які кольори підходять особисто вам.

-Зазвичай оруєнтуються по кольору очей та волосся. Але є ефективніший спосіб. Подивіться на вени у вас за зап`ясті. Якщо вони синього кольору - потрібно підбирати світлі відтінки фарби; вени зелені - підійдуть теплі відтінки; якщо колір вен змішаний, то підійдуть нейтральні кольори. Це все стосується і макієжу. Все це перевірено і доведено фахівцями з різних країн. Проте якщо ви хочете вдягнути якусь річь того кольру, який вам не дуже пасує — є вихід. Треба відвернути увагу від очей. Це можна зробити одягнувши яскравий шарф чи цікае намисто.

90-ті роки повертаються
Цього сезону щоб бути модним не обов`язково купляти нові речі, адже "стара" мода повертається.

-Зараз у моду повернулися 90-ті роки. Модними будуть клешеві і прямі брюки з підігнутим низом і стрілками, плащі довжиною нижче колін. Для ділового стилю одягу дизайнери пропонують блузки з шовку і льону з коміром жабо або під горло, вирізами кутом або човником. Ошатний ансамбль для світського заходу, що поєднує в собі мереживо і замшу, аплікації з каменями або бісером не залишить вас непоміченою на вечірці. Такод популярними є речі зі шкіри. Дуже модними у цьому сезоні будуть речі, в яких комбіновано кілька видів тканин.

Та Ліза запевнила, що мода - не те, що написано у журналах. В першу чергу одяг має бути для вас зручним.

-Якщо ви йдете по вулиці у простому одязі, хай не такому, який диктує мода, та ви почуваєтесь у ньому комфортно — ви виглядатимете краще ніж ті, хто будуть як з обкладинок журналу, та одяг їм незручний. Якщо вам комфортно — це відчувають і оточуючі, - запевнила Ліза.

-Одна з проблем наших жінок полягає у тому, що вони не знають як вдягатися на роботу. Одяг має бути не відвертрим, але його можна підібрати так, щоб з офісу піти зразу на дискотеку, - запевняє Ліза. - Олягніть штани і якусь модну майку, вона може бути навіть трохи відкритою. Важливо правильно вибрати піджак, який додасть вам серйозності. Також на всі випадки життя підійде чорний чи більший верх, який можна доповнити модною прикрасою. І на роботі ви етично виглядаєте, і за рамками офісу ви красиві. Та головне — взуття. На цьому ніколи не треба економити. Якщо у вашому гардеробі будуть 2 парі лабутенів (лакові і замшеві), які дуже модні цього сезону — ви зможете зробити будь-який ваш образ неповторним.

Не тільки гарно, а якісно і зручно

Фешн-експерт радить жінкам не економити на одязі і взутті.

-Краще мати менше речей, але якісних, - впевнена вона. - Якщо ви знайдете річ, яка вам ідеально підходить по формі і кольору — не шкодуйте на неї грошей. Повірте, ви задоволенням будете носити її кілька років. Особливо це стосується взуття і верхнього одягу. Також не забудьте, що у кожної дівчин має бути маленька чорна сукня, одна — але якісна, яку можна передати навіть своїм дітям.

Ліза закликає жінок у пошуках модних тенденцій не втрачати індивідуальність.

-Я люблю дивитися, спостерігати за іншою людиною, але ніколи не приміряю це на себе. Робити, як у Даші або одягатися, як Тіна ... Коли ти намагаєшся натягнути когось на себе - це неправильно. Ми всі різні. Навіть, банально, плаття ... На одній людині воно виглядає так, а на іншому інакше. Якщо у тебе ноги на три сантиметри коротше і важиш ти на п'ять кілограм більше, то нічого не вийде. Потрібно завжди розуміти свої сильні сторони і намагатися їх випинати, розвивати, але не хотіти бути кимось. Можна дивитися хто як робить, але якщо це тобі не властиво і не близько, то це призведе до невдачі.

Діана ВАТАМАН
Редактор: diana_vataman
7-04-2016, 19:43
Коментарів 0 Переглядів 3 558


Художник Іван Салевич задонатив Віолетті суму на цілий дрон-камікадзе

За вчинене фігуранту загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.
• Новини партнерів
купити айфон 15 у Львові, ціни в Україні



Чому про гуманітарні швидкі допомоги з Італії мовчать фігуранти справи?

Швидкі допомоги нібито направили на фронт, але доказів цьому ніхто не хоче надавати
ВІДЕО Переглянути все відео

Живуть весело, дружно й ніколи не сваряться

"Країна Мрій" – це справжня казкова територія з сучасними атракціонами на будь-який смак. Тут є багато цікавого: велика батутна арена, лазертаг, лабіринт, інтерактив, ніндзя-парк, тарзанка та багато іншого. Для наймолодших гостей є спеціальна дитяча зона з атракціонами, адаптованими до їхнього віку.

Alterra School – це територія іншого навчання. Тут поєднуються академічні студії з проєктною діяльністю. Цінностями школи є демократичний підхід, екологічність та практичність. Тьютори школи здійснюють індивідуальний супровід кожної дитини. Допомагають школярам ставити цілі та досягати їх. Сприяють розвитку емоційного інтелекту та формуванню так званих soft skills у дітей.

Втомлюєтеся від нудного перебування в чергах для проходження медичного огляду? Ми маємо для вас відмінну новину! Тепер у Чернівцях доступна нова послуга - медичний огляд, який займе менше 30 хвилин!