Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
31 жовтня
Halloween
Halloween
ПАБ "Public"
31 жовтня, 20.00

Пекельна Halloween-вечірка. "INFERNO" м. Київ та "Nature Of The Sea" м. Чернівці. + БАРМЕН-ШОУ. В костюмах вхід вільний.
Музичне наповнення - гурти "INFERNO" м. Київ та "Nature Of The Sea" м. Чернівці.

Гурт INFERNO - жива легенда вітчизняної темної сцени, історія гурту бере свій початок в 1994 році. А вже через чотири роки гурт став першою вітчизняною важкої командою, хто зміг пробитися на національне телебачення з кліпом. Найпотужніший заряд мелодійного і одночасно похмурого драйву гурту забезпечує об'єднання досвідчених музикантів з різних напрямків, чиї зусилля і творчий потенціал об'єднує бажання творити по-справжньому потужний і якісний саунд. Для гурту INFERNO характерно поєднання щільного гітарного сауда, мелодійних і різноманітних клавішних партій, "качеві" ритм-секції та емоційного приголомшливого голосу вокалістки, яка переживає кожну ноту і кожне слово з текстів пісень, наповнених ліричним змістом з трохи сумними відтінками. Саме синтез тяжкості і мелодизма, лірики і "кача", потужності і емоцій - забезпечує гурту багаторічний успіх, а глядачам - справжнє свято gothic-metal. І кожен вихід музикантів INFERNO на сцену - це занурення в атмосферу темної енергетики разом з публікою.

Проект "Nature Of The Sea" був створений в 2000р. як гурт з експериментальним напрямком у музиці. За весь час свого існування гурт обрав для себе декілька музичних жанрів, серед яких: ambient, crossover-classic, gothic-rock, fusion, dream-acoustic з впливом індійської музичної культури та додаванням ведичних мантр, що стало можливим після того, я до проекту долучився вокаліст із Індії, штату Гуджараті – Крутік Оза. Склад проекту неодноразово змінювався, але незмінними залишалися автор музики та пісень – Хряпін Віталій, його друг та барабанщик гурту – Шкурей Олег. Після того, як до гурту долучилися Рокочук Анастасія (вокалістка, клавішниця та поетеса), Понєдєльский Кирил (бас-гітарист), другий барабанщик – Олександр Єгоров та Dj Denis Zephyr, гурт отримав цілісність та можливість виступати на концертних площадках різних формацій. Музика Nature Of The Sea можливість потрапити слухачу у світ відчуттів, емоцій, темної романтики та фентезійних пригод.
Сьогодні на екранах

Жанр: трилер, жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.20 19.00



Жанр: мультфільм, пригоди, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.20 17.00

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15.00

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13.00

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17.30
Манкімен

Жанр: трилер, бойовик

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19.20

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: драма, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:10

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 19:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:20