Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
5-11 вересня
Public
Слава Щербан
5 вересня
Вечір блюз, поп та рок музики.

"Denomen"
6 вересня
Чернівецький адекват-скандал-рок гурт у складі 3х дужих па(ца)нів, що рубають сучасні, потужні, драйвові і водночас мелодичні, доступні і прості рифи про філософське, актуальне і давно забуте. Авторські треки цього гурту лунають на радіо "Буковинська хвиля" (100.0 FM) та в плейлистах поціновувачів сучасного року. + Музика Denomen підійде як для прослуховування в автомобілі чи у навушниках по дорозі на роботу - так і для драйвових вечірок; як для тих, у кого в житті настала "чорна смуга" - так і для вічно молодих, вічно п\'яних; як для молодих мам і їх дітей - так і для старих битих рокерів; як саундтрек для екстремальних видів спорту - так і для мелодрам.

"Jazz Do It"
7 вересня
Інструментальний дует (труба та саксофон) який зробить легку атмосферу, виконуючи відомі сучасні хіти в стилі Lounge, Smooth Jazz & Soul.

"FREEDOM"
8 вересня
Гурт був заснований восени 2012 року. Команда одразу приступила до власної творчості, але також була створена кавер-програма, яка й досі межує з авторською музикою групи. Практично з початку існування хлопці почали активно гастролювати, за рік відвідавши більшість великих(і не тільки) міст України концертуючи клубами, фестивалями, теле та радіо ефірами, а також приватними виступами. Крім основної програми, яка налічувала кавери та пісні групи, появилась ще й акустична, що значно збільшило різнобічність репертуару. Набравшись досвіду і здобувши певний успіх в межах своєї діяльності Freedom приступив до запису своїх пісень, в результаті чого був випущений кліп на пісню Slavery, текст якої був запозичений у відомого блюз-мена Річчі Хевенса. Відео одразу взяли в ротацію першого альтернативного телеканалу A-One, а також Star TV.
На разі Freedom продовжує завойовувати публіку активно гастролюючи та розширюючи матеріал.

"Stelsi"
9 вересня
"Stelsi" — український гурт, створений у 1999 році, для популяризації електронної музики українського зразка. За більш ніж десятирічну історію, на рахунку групи 7 платівок, виступи на безлічі фестивалях, концерти в клубах та на відкритих майданчиках.Музику колективу часто можна почути в рекламних роликах, на радіо, телевізійних шоу, спортивних подіях і.т.п За час свого існування гурт поступово "еволюціонував" змінюючи стилістичний напрямок від клубної музики до суміші стилів, яка в результаті отримала назву "електро-фольк" - енергійний гібрид народної музики в сучасній електронній обгортці. В результаті "Stelsi" має яскраве обличчя, яке легко вирізнити з-поміж інших, а концерт гурту це завжди нестримне танцювальне дійство яке змушує рухатись все довкола.

"Life Park"
10 вересня
У репертуарі колективу - світові шлягери, музика 80-90-х з репертуару відомих груп, та співаків СРСР, інструментальні композиції, українські народні пісні в оригінальній обробці та власні авторські роботи І.Гатрича, Я.Щербаня.

Михайло Піта
11 вересня
Інструментальний коктейль гітарного блюзу, джазу...
Сьогодні на екранах

Жанр: байопік

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: драма, екшн

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:10

Жанр: трилер, бойовик, кримінал

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 19:10

Жанр: сімейний, анімація

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:30 15:20

Жанр: трилер, драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:00

Жанр: документальний

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 12:00

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 16:50

Жанр: трилер, драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: документальний

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 16:50

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 18:30