Головна Оголошення Тури з Чернівців Весілля Бізнес каталог Блоги Досьє Досьє - відомі люди Чернівців Афіша Фото Відео
  » Новини Чернівців | » Україна | » Світ | » Політика | » Економіка/бізнес | » Культура/шоу-бізнес | » Спорт | » НП/Кримінал | » Життя
Концерти
Клуби
25-31 липня
Public
Public
Ігор Андроник
25 липня
Вечір авторських пісень з Ігорем Андроником.

Слава Щербан
26 липня
Чернівецький рок-н-ролл.

"ДіагноzZ"
27 липня
ДіагноzZ. В пошуках власного "Я" доволі легко заплутатись. Але завдяки соціальній ліриці, яка переважає в текстах цієї банди, все може стати набагато простіше. Ну а потужні гітарні рифи вже точно змусять твоє серце битися частіше!

"Калич-блюз"
28 липня
Блюз-рок група "Калич-блюз" була створена в 2000 році. До її складу увійшли досвідчені музиканти, які працювали до того у відомих рок-колективах міста Львова, зокрема в таких, як "Плач Єремії", "+GG+", "Неборок", "Собача радість", "ССС", "ДТР (Діти тяжкого року)", "Мед", "Деінде" та ін., брали участь в різноманітних музичних проектах з музикантами Романом Чайкою ("Мертвий Півень"), Ігором Мельничуком ("Брати Гадюкіни") та багатьма іншими.
Група "Калич-блюз" регулярно виступає у клубах Львова, а також в інших містах України (Київ, Тернопіль, Луцьк, Кам’янець-Подільський та ін.). Крім того, музиканти бувають з концертами у Польщі,Білорусії . В 2004 році група брала участь у музичному фестивалі в м.Закопане, виступаючи на одній сцені із знаменитим Джо Кокером.

"Stelsi"
29 липня
"Stelsi" — український гурт, створений у 1999 році, для популяризації електронної музики українського зразка. За більш ніж десятирічну історію, на рахунку групи 7 платівок, виступи на безлічі фестивалях, концерти в клубах та на відкритих майданчиках.Музику колективу часто можна почути в рекламних роликах, на радіо, телевізійних шоу, спортивних подіях і.т.п За час свого існування гурт поступово "еволюціонував" змінюючи стилістичний напрямок від клубної музики до суміші стилів, яка в результаті отримала назву "електро-фольк" - енергійний гібрид народної музики в сучасній електронній обгортці. В результаті "Stelsi" має яскраве обличчя, яке легко вирізнити з-поміж інших, а концерт гурту це завжди нестримне танцювальне дійство яке змушує рухатись все довкола.

"Formula BLUES"
30 липня
Колектив справжніх музичних профі, яких об\'єднує любов до блюзу.

"ДіагноzZ"
31 липня
Всі ми любимо з друзями посидіти на кухні, поспівати під гітару, неквапливо пропускаючи пару пляшок пива. 31 серпня ви почуєте пісні гурту ДіагноzZ у форматі "як на кухні". Атмосфера дружніх посиденьок, спілкування про найважливіше, та смачне пиво.моціями.
Сьогодні на екранах



Жанр: комедія, пригоди, роуд-муві

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 17:20

Жанр: трилер, драма

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 15:10

Жанр: жахи

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:20

Жанр: драма, комедія, фентезі

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00

Жанр: мультфільм, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:10 15:00 17:00

Жанр: документальний

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: мультфільм, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:10 15:00 17:00

Жанр: драма, комедія, фентезі

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 19:00

Жанр: фантастика, драма, бойовик, пригоди

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 13:00 18:30

Жанр: драма, комедія

Кінотеатр: {item_cat_my}

Сеанси: 16:00